Na aš pergalvojau.. kad irgi nieko nekeisčiau.. visiškai..

Tą dieną nepatyriau absoliučiai jokio streso.. net ir sėdėdama kirpykloje su mama ir seserimis.. ir atsiliepinėdama į tėčio skambučius.. kad GAL MES JUOKAUJAM.. JAU VĖLUOJAM ir t.t.
Žodžiu buvau davolna kaip belekas.. esu be galo patenkinta šukuosena.. makiažu.. neprireikė nei jokių bandomųjų..

Puokštė irgi labai patiko.. suknelė irgi buvo superinė.. nereikėjo nešioti padalkų viena ranka (teko matyt, kaip kitos sunkiai paeina.. kai reikia ją visą susikelti, kad paeitų ir kad jaunikis nemindžiotų

).. batelius irgi superinius nusipirkau.. nors ir nenešiojau nei dienos prieš vestuves, kad apsiprastų koja, jaučiausi taip patogiai su jais.. kad turbūt retai su kuriais taip jaučiuosi..

Nors šiaip nenešioju aukštakiulnių, su šiais nei kojos nuvargo.. nei nutrynė.. nei dar kas buvo..
Nuotraukom irgi esu nerealiai patenkinta.. ir pati fotografė žiauriai čiotka..

22 metų panička..

Restoranas buvo puikus... nekalbu ja apie maistą.. kad geresnio turbūt ir įsivaizduoti negalėčiau..

Tortu iš Bijolos ( dar viena iš tą firmą garbinančių

) irgi esu 100 proc. patenkinta..

Žodžiu viskas vyko tiesiog idealiai..

Net ir oras nusklilo.. visą savaitę prieš vestuves lijo... per jas švietė saulė (buvo saulėta, bet nekaitino

).. o paskui toliau tęsėsi lietūs..
Na tiesiog tikrai.. viskas buvo kuo puikiausiai.. viską suspėjom.. viską įgyvendinom.. ir nekeisčiau visiškai nieko..