Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

Jeigu jau iseis suplanuoti, tai siulyciau manau po bakalauro smile.gif Nors is tikruju neisivaizduoju lotuliukas.gif Mes pagalvojom ,kad nesisaugosim ir kaip bus taip smile.gif Abu norim, bet juk neaisku, kada veikelis nuspres pas mus ateiti wink.gif Cia gali planus didziausius kurti, bet kaip bus tai nezinia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 spalio 2006 - 15:58
Man irgi tokia mintis buvo šovusi, gal nesisaugot ax.gif blush2.gif Bet visgi dėl tų mokslų norisi, kad vaikelis gimtų vasarą, po sesijos, prieš naują semestrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2006 10 02, 18:43)
Man irgi tokia mintis buvo šovusi, gal nesisaugot  ax.gif  blush2.gif  Bet visgi dėl tų mokslų norisi, kad vaikelis gimtų vasarą, po sesijos, prieš naują semestrą  g.gif

vasarą iš tikrųjų gimti labai smagu...Pas mane magistro pirmam kurse pirmą semestrą buvo labai sunku, o po to - vieni niekai.Taigi, siūlyčiau gimdyti po pirmo semestro magistre kurso 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu butu jei suplanuoji ir viskas vyksta pagal plana ax.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės - studentės,
ką tik grįžau po pirmos sesijos. gyvenu Trakuose, mokslai - Šiauliuose. turiu du sūnus ir genties vadą. kai pastojau su pirmuoju, įstojau į dieninį ir sėkmingai baigiau thumbup.gif . tada dar gyvenom Šiauliuose. pastojau su antruoju - įstojau vėl, tik neakivaizdžiai. dabar važiavom abu su leliuku traukiniu į mokslus, gavau bendrabutyje kambarį, kur gyvenom, o dieną mane į paskaitas (aišku nepavyzdingai lankiau) išleidinėjo sesuo, kuri taip pat studijuoja Šiauliuose universitete, dieniniame, ir turi 2 metų sūnų, gyvena bendrabutyje, sūnelis lanko darželį. aš per pertraukas parbėgdavau pamaitinti, o ir vieną kitą paskaitą teko paaukoti. didįjį sūnų palikau su genties vadu, kuris dirba. ir nieko, suspėjom ir aš su mažyliu, ir genties vadas su didžiuoju susitvarkė, ir į darželį išleidinėjo, ir pan. ir savotiškas atitrūkimas nuo namų gaunasi, ir santykiai su genties vadu atšyla thumbup.gif
viskas priklauso, kaip nusiteiki gyventi ir ar labai nori to, ką darai mirksiukas.gif
sėkmės, Super-mamos-super-studentės
Atsakyti
Bakalaura studijavau neakivaizdziai, dirbau, pastojau. Mokslo nemeciau ir net mokslo rezultatai pagerejo. Tiesa, mokytis teko naktimis, bet nebuvo taip baisu. Pabaigiau kai vaikinukui buvo 2 m. ir pradejau dirbti. Dabar istojau i dienini, tik paskaitos vyksta vakarop. Dabar daug sunkiau nei studijuoti neakivaidziai, nes po darbu vaziuoju kiekviena vakara i paskaitas, namo parsirandu po 9. Dar seima. Sunku, bet nenoriu pasiduoti. Manau viska galima isspresti smile.gif
Atsakyti
Kokios jus saunuoles!! 4u.gif
Atsakyti
Is tiesu zaviuosi tokiom moterim, kurios sugeba taip viska derinti bigsmile.gif Istekejau vasara, pabaigus bakalaura, istojau i magistra... jau dabar jauciu, kad viskas labai pasikeite, nors vaikelio dar neturim ir artimiausiu metu neplanuojam (nors, gal... rolleyes.gif ). As pripratau prie to, kad studijos - tai ne tik studijavimas, bet ir studentavimas tongue.gif , o dabar jau tenka dideles dalies to studentavimo atsisakyti, nes istekejusi studente - ne tas pats, kaip neistekejusi. Tai vietoj pasisedejimo kavinej po paskaitu tenka namuciu skubeti vyrui vakarienes/pietu ruost smile.gif O jei dar ir vaikelis butu, nezinau... Gal as dar nesubrendus tokiem pokyciam? O gal, priprasiu prie naujojo 'socialinio vaidmens' ir sugebesiu viska derinti...
Atsakyti
Aukojam miega ir suderinam viska smile.gif
Sunku, bet kazkaip kuo daugiau darai, tuo daugiau speji. Pasiziuri, kad per bakalauro metus kazkaip ir seima pagausejo, jau nebe vienas vaikas, o cieli du. Kad vienas jau i mokykla eina, kitas i darzeli. Sunku po darbo ir po paskaitu atrast jegu pabendraut su vyresneliu, issiaiskint kaip jam sekasi. Pagamint valgyt, apkuopt namus. Maziukas isvis ant galvos lipa ir savo dozes demesio reikalauja. Nors persiplesk. Vyras beveik paskutinej vietoj lieka... Paskutinej - miegas. Bet trauktis nebera kur - ka pradejai, ta teks baigt biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai visus vakaras praleidžiu prie kompiuterio verysad.gif Ieškau medžiagos kontroliniams darbas. Guodžia tai, kad greit viskas baigsis tongue.gif
Atsakyti
As siuo metu studijuoju VU neakivaizdziai paskutiniame kurse. Puikiai pavyksta derinti motinyste ir mokslus! lotuliukas.gif
Su vyru dar pries pora metu vis planavome kada gi ta vaikeli tureti... Bet pries metus, kai jau atsilaksteme po visokias salis ir nemazai pamateme tongue.gif nusprendeme, kad norime kleckiuko biggrin.gif
Taigi labai dziaugiuosi, kad butent dabar susilaukiau vaikucio biggrin.gif
Mano kleckas gime s.m. birzeli, o paskutini praeito semestro egzamina issilaikiau geguzes menesi. Gal kiek sunkiau buvo ruosti egzaminams, nes per nestuma kazkaip tingulis kamavo labai, bet siaip dekretines yra puikus laikas rasyti kursinius! smile.gif
O ir dabar gerai - kol maze miega, as paskaitineju konspektus (aisku, tam laiko randu tik likus 3-2 dienom iki egzo blush2.gif ), o savaitgali, kai as lekiu i egza, su dukryte puikiai susitvarko vyras thumbup.gif Man belieka tik pienelio nusitraukti.
Taigi manau labai puikiai imanoma suderinti studijas ir motinyste! tongue.gif
(Tik rekomenduoju planuoti vaikelio gimima vasara lotuliukas.gif tada iki rudens sesijos truputi paauga kleckas, buna lengviau tvarkytis biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti

QUOTE(Catrin @ 2006 10 12, 13:27)
Is tiesu zaviuosi tokiom moterim, kurios sugeba taip viska derinti bigsmile.gif  Istekejau vasara, pabaigus bakalaura, istojau i magistra... jau dabar jauciu, kad viskas labai pasikeite, nors vaikelio dar neturim ir artimiausiu metu neplanuojam (nors, gal... rolleyes.gif ). As pripratau prie to, kad studijos - tai ne tik studijavimas, bet ir studentavimas tongue.gif , o dabar jau tenka dideles dalies to studentavimo atsisakyti, nes istekejusi studente - ne tas pats, kaip neistekejusi. Tai vietoj pasisedejimo kavinej po paskaitu tenka namuciu skubeti vyrui vakarienes/pietu ruost  smile.gif  O jei dar ir vaikelis butu, nezinau... Gal as dar nesubrendus tokiem pokyciam? O gal, priprasiu prie naujojo 'socialinio vaidmens' ir sugebesiu viska derinti...

"Studentauti" galima ir ištekėjusiai, ir net vaikutį turinčiai smile.gif Galvojau labai panašiai kaip tu, tik, kai iš tikrųjų tas vaikelis atsiranda, šiek tiek pasikeičia tas noras "studentauti". Nesakau, kad dingsta, retsykiais mėgstu "pasitūsint", bet tai jau kas kita negu iki vaikelio atsiradimo rolleyes.gif
Atsakyti