kolkas siuo metu studijuoju, ir jau men dirbu.. studijuoju dieniniam 3 kurse, pasiemiau laisva grafika. kolkas viska suspeju, netlimoje ateityje ir vaikelis bus planuojamas...

QUOTE(Catrin @ 2006 10 12, 13:27)
Is tiesu zaviuosi tokiom moterim, kurios sugeba taip viska derinti
Istekejau vasara, pabaigus bakalaura, istojau i magistra... jau dabar jauciu, kad viskas labai pasikeite, nors vaikelio dar neturim ir artimiausiu metu neplanuojam (nors, gal...
). As pripratau prie to, kad studijos - tai ne tik studijavimas, bet ir studentavimas
, o dabar jau tenka dideles dalies to studentavimo atsisakyti, nes istekejusi studente - ne tas pats, kaip neistekejusi. Tai vietoj pasisedejimo kavinej po paskaitu tenka namuciu skubeti vyrui vakarienes/pietu ruost
O jei dar ir vaikelis butu, nezinau... Gal as dar nesubrendus tokiem pokyciam? O gal, priprasiu prie naujojo 'socialinio vaidmens' ir sugebesiu viska derinti...

sveikos, o kokie ten pas jus vyrai, kad reikia lekti namo vakarienes jiems gamint? ar saldytuvo dureliu nemoka atsidaryti?

Labai džiaugiuosi tomis mamytėmis, kurios suderina moklus, darbą ir šeimą.
Man niekaip neišeina
Kaune mokiausi bakalaurą, poto įstojau į magistratūrą dieninį skyrių, ištekėjau.Tada kraustėmės į Kaišiadoris, kažkiek laiko pavažinėjau, visgi kiekvieną dieną reik.Poto išėjau į kitą darbą, jau buvo visą dieną, važinėt nebelabai buvo kada. Ir po šidimi pradėjo plakti nauja gyvybė
Tik labai buvo sunkus nėštumas, mokslai buvo nutraukti
Nors noras yra didelis baigti magistratūrą, bet va
neturiu kam palikti, vyras dirba ir negali pabūti su juo, o daugiau nei mamos nei anytos, nieko nėra šalia.Tiesiog gyvenam vieni, artimieji tolokai.Bet ir vaikelis ne iš ramiųjų, tai visą dieną tik ir pranešioju ir pražaidžiu su juo.Nežinau, vis pagalvoju gal man reiktų pasisamdyt auklę, nors tom dienom, kad galėčiau nuvažiuot iki universiteto, o pasimokyt galėčiau savaitgaliais. Patarkit mamytės. Negi aš jau tokia nevykus
Man niekaip neišeina

QUOTE(wilike @ 2006 12 01, 09:52)
Labai džiaugiuosi tomis mamytėmis, kurios suderina moklus, darbą ir šeimą.
Man niekaip neišeina
Kaune mokiausi bakalaurą, poto įstojau į magistratūrą dieninį skyrių, ištekėjau.Tada kraustėmės į Kaišiadoris, kažkiek laiko pavažinėjau, visgi kiekvieną dieną reik.Poto išėjau į kitą darbą, jau buvo visą dieną, važinėt nebelabai buvo kada. Ir po šidimi pradėjo plakti nauja gyvybė
Tik labai buvo sunkus nėštumas, mokslai buvo nutraukti
Nors noras yra didelis baigti magistratūrą, bet va
neturiu kam palikti, vyras dirba ir negali pabūti su juo, o daugiau nei mamos nei anytos, nieko nėra šalia.Tiesiog gyvenam vieni, artimieji tolokai.Bet ir vaikelis ne iš ramiųjų, tai visą dieną tik ir pranešioju ir pražaidžiu su juo.Nežinau, vis pagalvoju gal man reiktų pasisamdyt auklę, nors tom dienom, kad galėčiau nuvažiuot iki universiteto, o pasimokyt galėčiau savaitgaliais. Patarkit mamytės. Negi aš jau tokia nevykus 
Man niekaip neišeina

tegu vyras pasiima atostogu, arba dirba puse darbo dienos, pagal iastatymus tai leidziama ir galima sudertinti su darbdaviiu. O kai vyras sedi namie su vaiku, gali gal kazkiek kazka namuose ir padirbeti, prie kompo kol vaikas miega ar pan. o tu imk neakivaizdini. Savaitgaliais pavazinesi i universiteta

reikia dar pagalvoti ir apie tai, ar netrūks pinigų,jei vyras dirbs trumpiau ar paims atostogų.Aš siūlyčiau truputį paauginti vaikelį,išleisti į darželį, o tada baigti mokslus.Bet,žinoma, visada reikia nuspręsti pačiai

Na vyras tikrai nedirbs puse dienos, tiesiog neper daugiausia gaunu pati uz vaiko prieziura
Bet va su vyru pasnekejom, kad gal greiciausiai teks aukles ieskoti, nors tom dienom, kai reik vaziuot mokytis.
O paauginus vaikeli moklsu tikrai nebaigsiu, nes tada jau noresiu pulti dirbti,tuo labiau kad statybos ant nosies, tai tada ne tik mokslai pasimirš

Bet va su vyru pasnekejom, kad gal greiciausiai teks aukles ieskoti, nors tom dienom, kai reik vaziuot mokytis.
O paauginus vaikeli moklsu tikrai nebaigsiu, nes tada jau noresiu pulti dirbti,tuo labiau kad statybos ant nosies, tai tada ne tik mokslai pasimirš

aš tai spėju kolkas kol darbo tiek daug nėra. bet jei ką pradedu tai butinai turiu užbaigti kad ir kaip sunku butų
Mokslai, kai augini maziuka tik i nauda iseina! Ir pati prasiblaskai, ir tobuleji... As kolkas speju ir studijuoti, ir vaikiuka auginti, ir darbuotis namuose
Tikiuosi tai ir toliau seksis

Namuose laksto 3 metukų pypliukas. Dirbu darbe, kuriam laisvas dienas turiu tik šeštadienį ir sekmadienį. Planuojamas dar vienas mažylis. Mokausi AVM 2 kurse. kartais tikrai kyla minčių, kad viskas, jau nebegaliu. Bet kai atsisėdu ir logiškai pamąstau, tai tokios mintys kyla tik per sesiją
Dėl savo tokio gyvenimo nė kiek nesigailiu, o džiaugiuosi, kad nesėdžiu namie tarp 4 sienų

sveikos
norejau pasiteirauti, galbut cia yra studenciu dieninio skyriaus? idomu ar galima tiketis po gimdymo 56 d praleisti namie? dekretiniu im ti nenoriu, bet iskart begt i univera irgi nesinori. ar poto nebuna problemu su vadovybe?

QUOTE(sigulda:) @ 2007 02 06, 11:02)
sveikos
norejau pasiteirauti, galbut cia yra studenciu dieninio skyriaus? idomu ar galima tiketis po gimdymo 56 d praleisti namie? dekretiniu im ti nenoriu, bet iskart begt i univera irgi nesinori. ar poto nebuna problemu su vadovybe?

ESu studiente dieninem, po gimdymo jau po savaites i paskaitas pradejau eit.