Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

man teks paaukoti sūnelio antruosius tėvus, kad išsipildytų manosvajonė. beje, vyras tam 100 proc. pritaria thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
studijuoju dieniniam antram kurse turiu beveik 5 menesiu dukryte reikia pasirupint ir ja ir vyru. gal kazkas kazkiek ir nukencia, bet dabar labai dziaugiuos kad neemiau akademiniu, iseinu i paskaitas prasiblaskau stengiuos mokytis tik tiek kiek butina daugiau laiko praleist su seima, kolkas viskas thumbup.gif
Atsakyti
o as mokausi kolegijoj, 2 kurse, dieniniam, sunui 1.3 metukai. teko gyvent su vyru atskirai, nes mano mama padeda priziureti mazyli, kol as paskaituose. vat. na pirma semestra tai dar nieko, o si...mokslai jau nesiseka. truksta labai laiko, o miegot irgi norisi. dar ir su vyru santykiai pablogejo. bet pabaigt mokslus vis delto
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2007 04 04, 08:56)
studijuoju dieniniam antram kurse turiu beveik 5 menesiu dukryte reikia pasirupint ir ja ir vyru. gal kazkas kazkiek ir nukencia, bet dabar labai dziaugiuos kad neemiau akademiniu, iseinu i paskaitas prasiblaskau stengiuos mokytis tik tiek kiek butina daugiau laiko praleist su seima, kolkas viskas  thumbup.gif

kaip tai reikia vyru pasirupinti?
O jis ka- kaip ir tas mazas vaikas? jei tu mokaisi, tai vyras turi ne tik savimi, bet ir vaiku BENT JAU pasirupinti, o ar dar sugebes ir tavimi pasirupinti- priklauso nuo vyro sygebejimu. Maniskis sugebetu.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2006 09 26, 13:09)
Sveikos!  4u.gif

Sakykit, o kaip Jus, mielos mamos galvojate... Mes su draugu mastome apie vaikeli... Bet as dabar mokausi antrame kurse neakivaizdiniame skyriuje, taip pat dirbu pilna darbo diena.. Ir niekaip nezinau, ar vis gi dabar jau pradeti ,,gaminti " vaikeli ir kazkaip derinti mokslus ir imti dekretines, ar visgi ramiai pabaigti mokytis, juk ir liko nedaug ir tada ramiai gandru laukti..? Man butu idomu suzinoti kaip Jus manote kas geriau? Ar nebus taip, kad kai baigsiu mokslus ir pagimdysiu vaikuti, po kurio laiko pradesiu jausti, kad nebera tikslu, kazkokiu spyriu-neva baigti mokslus, na, o jei liks kazkas neuzbaigto, tai neuzsisedesiu per ilgai namuose ir ,,nenubuitesiu". Bet is kitos puses... Na, nezinau... Man tiesiog idomu butu suzinoti Jusu nuomone  4u.gif

O mes jau nebemąstom, o pradėjom gaminti. Viską spėsiu, jei norėsiu smile.gif
Atsakyti
As irgi paskutines dvi sesijas nescia issilaikiau,pagimdziau,apsigyniau bakalauro diploma ir viskas buvo lyg ir neblogai. Destytojai supratingi buvo,na nuolaidu dideliu nedare,bet ir spaudimo bereikalingo nedare smile.gif .Siuo metu gyvenu Londone,atsibodo sedet namuose,tad vel pradejau mokytis g.gif smile.gif
Atsakyti
Tos mamytes tai tikros saunuoles kurios visur taip suspeja, pradejom konstruoti mazuliuka biggrin.gif , bet noriu dar studijuoti toliau vyras tam pritaria, bet nenoriu ir darbo prarasti ir atsiradus mazuliukui su juo buti noriu ir kaip vienu metu viska padaryti doh.gif g.gif tikros supermenes tos mamytes smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Ir aš į jūsų būrį 4u.gif . Studijuoju neakivaizdžiai KTU chemijos fakultete. Antrame kurse pastojau, bet pasisekė ax.gif birželį sesija su pupsančiu pilvu nestuke.gif išsilaikyti ir liepa pagimdyti sūneli. Dabr jau trečio kurso vasaros sesija arteja ir tik su šeimos pagalba pavyksta derint mokslus ir motinystę. 4u.gif
Bet kai pagalvoju, kad grupiokė trynukus pagimdė doh.gif ir akademiniu nepasiėmė g.gif , o kartu su visai studijuoja thumbup.gif , tai negaliu ir as niurzgėt ir skūstis .
Atsakyti
man labai sunku derint mokslą, darbą ir šeimą. gerai kad gyvenu su tėvais kitaip neišsiversčiau- ir buto neįpirktume su jokiom paskolom ir vaiką reikia prižiūrėti, nes darželį lanko 3 dienas, o serga paskui 2-3 savaites ir taip nuolat. bet vis viena sunku, nes vyras dirba kitam mieste, o ir šiaip namie nelabai ką padaro.beje, šaldytuvą jam sunkoka pravert...dar ir bardako mėgėjas, o prie vaiko tai nelabai deri. taip ir sukuosi-namų ruoša, tvarkymai, vaiko norai, mokslai,darbas (namie sėdėt ir augint iki 3-6metų-klaikuma, buka tampi kaip siena). vyrui svarbu darbas nes jis daugiau uždirba ir nelabai nori likti Kaune, aš nenoriu prarast kvalifikacijos ir vykt ten kur jis būna, nes man ten su savo specialybe nelabai kur yra dingt, o ir tektų viskas tik man, o dabar mama padeda. mano vyro nuostata vaikai auga savarankiškai, deja realybė kita. jis taikosi tik su savo darbu, o aš irgi nenoriu sėdėt tik ant sprando. bet auklė vėl daug atima-ką uždirbi, atiduodi, moteros reta kuri daug uždirba, o dar svetimas tavo namuose - man baisu.vat taip ir tempiu, bet tas spėjimas yra toks - sveikatos vardan nes jaučiu kad tampu vis nervingesnė, mažiau ištvermės, amžinas nerimas...gal ir yra kam lengvai einasi, man toks krūvis sunkus, bet jau pradėta, reikia baigti bent mokslus, nesvarbu kad nėra laiko pramogoms. beje, reta kompanija kas nori draugų su šeima, dar mano draugės nieko o vyro draugai nurašė iškart, susitinka tik kai mūsų nėra. o ir su vaiku "pramogaut" sunku - pavyksta tik prekybos centruose pasižmonėt
Atsakyti
Su vaiku pramogaut nesunku, galima gi ir su juo puikiai boulinga zaisti, itraukti ji, , i gamta galima vaziuoti , pilna visokiu pramogu, maudynes, ziema visi su vaikais ir suaugusiais karta ciuozinejom nuo kalniuko su rogutem, kiti kepe desreles, vidury ziemos. Ir buvo pasaka....tad tavo vyro draugai- .... arba paaugliai, arba nesubrendeliai.
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 04 13, 20:05)
man labai sunku derint mokslą, darbą ir šeimą. gerai kad gyvenu su tėvais kitaip neišsiversčiau- ir buto neįpirktume su jokiom paskolom ir vaiką reikia prižiūrėti, nes darželį lanko 3 dienas, o serga paskui 2-3 savaites ir taip nuolat. bet vis viena sunku, nes vyras dirba kitam mieste, o ir šiaip namie nelabai ką padaro.beje, šaldytuvą jam sunkoka pravert...dar ir bardako mėgėjas, o prie vaiko tai nelabai deri. taip ir sukuosi-namų ruoša, tvarkymai, vaiko norai, mokslai,darbas (namie sėdėt ir augint iki 3-6metų-klaikuma, buka tampi kaip siena). vyrui svarbu darbas nes jis daugiau uždirba ir nelabai nori likti Kaune, aš nenoriu prarast kvalifikacijos ir vykt ten kur jis būna, nes man ten su savo specialybe nelabai kur yra dingt, o ir tektų viskas tik man, o dabar mama padeda. mano vyro nuostata vaikai auga savarankiškai, deja realybė kita. jis taikosi tik su savo darbu, o aš irgi nenoriu sėdėt tik ant sprando. bet auklė vėl daug atima-ką uždirbi, atiduodi, moteros reta kuri daug uždirba, o dar svetimas tavo namuose - man baisu.vat taip ir tempiu, bet tas spėjimas yra toks - sveikatos vardan nes jaučiu kad tampu vis nervingesnė, mažiau ištvermės, amžinas nerimas...gal ir yra kam lengvai einasi, man toks krūvis sunkus, bet jau pradėta, reikia baigti bent mokslus, nesvarbu kad nėra laiko pramogoms. beje, reta kompanija kas nori draugų su šeima, dar mano draugės nieko o vyro draugai nurašė iškart, susitinka tik kai mūsų nėra. o ir su vaiku "pramogaut" sunku - pavyksta tik prekybos centruose pasižmonėt

Sunku, aš tave suprantu. Nes išvažiavau aš paskui vyrą į tokį vos ne kaimą. Padėt neturiu kas padeda, mokslų neišeina baigt, nes su vaiku neprivažinėsiu į Kauną,palikt nėr kur. Vyras ir nelabai suprantą kad namuose reik tvarkytis, na pasitvarko, bet man norisi kad viskas blizgėtų, o taip pavyksta kai vaikas būna geras. Ir taip išsilaiko maximum dieną ir vėl bardakas. Apie mokslus nutyliu, tiek nuvargstu, kad daugiau nieko nenoriu tik miego.
Atsakyti
Sveikos mamos.
Liudnas tas mūsų, kažko gyvenime siekiančių, gyvenimas doh.gif
Kažkada per darbus laisvos dienos nemačiau, po to dar mokytis į KTU istojau.
Po to santuoka, lelius. Aštuntame mėnesyje per vasaros sesiją į penktą aukštą puškuodavau. Vieni destytojai nuolaidžiavo thumbup.gif , kiti ne g.gif Laiku mažius gimė thumbup.gif Nei per anksti , nei per vėlai biggrin.gif Todėl akademiniu neėmiau. Aišku jei ne mama , vargu ar pavyktų į paskaitas nulėkti g.gif
Taigi dienotvarkė : 6.30 - 7.00 Labas rytas , NIAM NIAM
Rytinis prausiukas, košes virimas, puodai bliūdai šeimynai...
10-11 Niam niam košė
Tada užmiegame arba ne. Jei ne, tai laukas, o užsuptas užmiega vistiek lotuliukas.gif ( Tuomet mankštinu kojas ir zulinu Šilainių šaligatvius ax.gif )
13-14 Ir vel valgome ir t.t.

O kai mažius užmiega, tai aš iki 2-3 nakties turiu laiko pasimokyti verysad.gif
MORALAS : laiku vidurine baigt, laiku į auštąją įstot, laiku vaikus gimdyt.....
Nes nuvarytus arklius NUŠAUNA !!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solialia: 14 balandžio 2007 - 21:19