Skolinu.. Bet labai nemegstu..

draugams dar neteko skolint.
Skolinu, jei tai nedidele suma.
ankščiau skolindavau,nes žinau,kad kartais ir man pritruksta pinigų ir irgi reikia skolinti.bet kai pora kartų mano skolos negryžo,tai nusprendžiau neskolinti visai.
o jai man pritruksta tai skolinuosi pas mama.kiti dar turi naglumo ateiti antrą kartą paprašyti,kad paskolinčiau,tai atsakau,kad turiu tik sau,bet ne skolinti.
o jai man pritruksta tai skolinuosi pas mama.kiti dar turi naglumo ateiti antrą kartą paprašyti,kad paskolinčiau,tai atsakau,kad turiu tik sau,bet ne skolinti.
Aš nemegstu skolinti kitiems pinigu dar ir dabar skauda širdi kai kaimynei 4lt paskolinau o ji atiduoti nežada o ir dar pasake kad nieko man neskolinga
o kai pačiai pritruksta pinigu ir tikrai žinau kad niekaip neišsisuksiu be pinigu tai einu pas drauge ir paprašau paskolinti ji skolina man aš jei o jei ji negražintu net ir 50lt pasiskolinus tikrai nebutu gaila nes daug kartu padejo ivairiose situacijose o atsilyginti neleido sake kai reiks pagalbos jei aš padesiu ir taip atsiskaitysim. mano išvados tokios jei skolini pinigus turi žinoti kam skolini ir kad jei neatiduos tu nuostoliu nepatirsi o ir draugyste nukenteti neturetu

Skolinu tik geriausiai draugei

visi draugai turtingi,bet jei paprasytu paskolinciau,juk tam ir reikalingi draugai

nemegstu skolinti, nei skolintis
turiu tokia viena "draugelka", kuri pamirsta smulkias skolas, pvz. einam papietaut, o ji tuo metu neturi grynu, tai tenka uz ja sumoket... (taip sakant - pavaisinti), nes dazniausiai pamirsta tokia skola, o man priminti kazkaip nelabai smagu
o didesniu sumu niekad nesu skolinusi (nes paprasciausiai neturiu "lycnu" pinigu), o ir pati nesu pasiskolinusi dideles sumos...

o didesniu sumu niekad nesu skolinusi (nes paprasciausiai neturiu "lycnu" pinigu), o ir pati nesu pasiskolinusi dideles sumos...
Dar neteko,bet manau paskolinciau.
mano vyriokas megsta draugams paskolint, kai alaus varo isgert,
ale tie parazitai pamista, kad svetimus pinigus pragere...
ale tie parazitai pamista, kad svetimus pinigus pragere...

Meskolinu
, nes pora kartu neatgavau pinigu. Pasimokiau.