Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

Skolinu, bet kiekvienąsyk pasižadu daugiau to nebedaryti: niekada grąžinimo nesulaukiu laiku, vis atidėliojama, kartais pasiskolinta suma atiduodama per kelis kartus mažomis dalelėmis. Žodžiu irnesakyk.gif
Atsakyti
draugam dar neteko skolint, bet seimos nariams taip. Man malonu, kad dabar as galiu padet reikalui esant, o ir perspeja, kad biski geriau palauktume tada atiduos visus is karto. Nezinau kaip butu jei reiketu susibart su seima ar draugais del negrazintu skolu. Jug sakoma: nori prarast drauga - paskolink jam pinigu.
Atsakyti
Draugams skolinu vieną ir paskutinį kartą smile.gif kiek esu skolinusi (na, kad ir nedaug) dar neatidavė, užmiršo, tačiau kai kitą kartą paprašo atsakau, kad neturiu tongue.gif
Atsakyti
Aš neskolinu pinigųsmile.gif
Jei kažkam iš draugų reikia pinigų ir aš jų turiu, tai visada tiesiog duodu. Ir niekad nesuku galvos, ar atiduos, ar ne. Fainiausia, kad aš pamirštu jau tą pačią dieną, kad daviau. Paskui, kai atiduoda, būnu nustebusi:)

Aš labai išlaidi, tai iš esmės nėra jokio skirtumo, ar pati iššvaistau, ar geram žmogui duodu:) T.y. yra skirtumas, jei tam žmogui pagelbėju, tai daug prasmingiau nei iššvaistyti.

Draugai elgiasi taip pat friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 16, 18:10)
Aš neskolinu pinigųsmile.gif
Jei kažkam iš draugų reikia pinigų ir aš jų turiu, tai visada tiesiog duodu. Ir niekad nesuku galvos, ar atiduos, ar ne. Fainiausia, kad aš pamirštu jau tą pačią dieną, kad daviau. Paskui, kai atiduoda, būnu nustebusi:)

Aš labai išlaidi, tai iš esmės nėra jokio skirtumo, ar pati iššvaistau, ar geram žmogui duodu:) T.y. yra skirtumas, jei tam žmogui pagelbėju, tai daug prasmingiau nei iššvaistyti.

Draugai elgiasi taip pat friends.gif

Smagu, kad tai yra abipusiška, ne tai kaip man biggrin.gif
Atsakyti
Pinigus skolinu tik patikimiems draugams, kurie iki šiol, dar nebuvo pavedę ax.gif . Buvo laikas, kai pati skolinausi, bet visuomet atiduodavau sutartu laiku ir visą sumą.
Atsakyti
Niekada gyvenime nebeskolinsiu niekam. Pasiskolina mėnesiui, o praėjus pusmečiui, net metams skolos neprisimena. Vis priminti reikia, kol vieną dieną pasiuntu tiek, kad skolininkai nebedelsia. Arba skolinsiu su skolos raštelias ir tokiais procentais, kad skolininkas pats bus suinteresuotas tą skolą greičiau grąžinti.
Atsakyti
Paskolinom pinigų žmogui, kuris skolas visada grąžindavo laiku, tik šįkart jis paprašė paskolos neribotam laikui. Mes sutikom ir padarėm didžiausią klaidą - nors skolininko pajamos seniai padidėjo, mes savo pinigėlių nematom. Pasitikėdami žmogumi, neėmėm paskolos raštelio, o susitarimas neribotam laikui gali tęstis ištisus metus. Kaip sakoma "už kvailius valdžia neatsako".
Atsakyti
skolinam 4u.gif
Atsakyti
aš skolinti ar neskolinti nusprendžiu kokiam tikslui jiems reikia pinigėlių ir skolinu tik jei reikia gydymuisi arba tarkim laiduotuvės ir kitiem ekstra atvejams o kitais atvejais neskolinu nes tikiu ir žinau kad tokiais atvejais kai už skolintus pinigus gydosi tai pinigus gražins kai pasveiks o jei ir negražins bent jau būsiu žmogui gerą darbą padariusi
Atsakyti
skolinam,nes pasitikim draugais,jie visada grazina smile.gif
Atsakyti
Turėjau nekokią skolinimo patirtį. Prieš daug metų teko "išsimušinėti" tuos nelaimingus savo pinigus. Nuo to laiko "atsiprašau, neturiu". Ir pati nesiskolinu. Na, nebent pietums 10 Lt, jei piniginė namuose liko blush2.gif O štai prieš keletą mėnesių paskolinau "nenurodytam laikotarpiui". Pasitikėjau ir žinojau, kad tikrai rimtas reikalas prispaudė žmones. Grąžino greičiau nei tikėjausi.
Atsakyti