Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

O zinot, turiu drauge, kuri dirba valstybes istaigoje ir ishtisai skundzias, kad neturi pinigu. kai aš jai pasiūlau keisti darbą, tai ji ramiai pasako, man ir čia gerai, aš tikrai dėl darbo ir dėl pinigų nesiplėšysiu ir po kelių mėnesių ji manęs paprašo paskolint pinigų... Man tiap norėjos jai pasakyt, nu palauk mergyte, kodel aš turiu plėšytis, tam kad tau skolint??? Tik dėja aš jai taip nepasakiau, bet ir nepaskolinau....
Atsakyti
Stengiuosi neskolinti ir nesiskolinti. Tik vienai gerai draugei nedidelę sumą paskolindavau, kai jai labai reikėdavo, ji visada laiku grąžindavo. O kitiems buvo atvejis, kai paskolinau, paskui gana ilgai teko laukti skolos, nors žadėjo po kelių dienų. Man pačiai reikėjo tada pinigų, o skolą grąžino po kelių mėnesių, tai nusprendžiau, kad geriau kaip nors ,,išsisukti'', kad ir man nereikėtų skolintis, ir kitam nereiktų skolinti. Jei pati skolinuosi, tai jei vaistams, ar maistui pritrūko. Bet stengiuosi, kaip įmanoma ,,suktis", kad išsiversti be skolų ir skolinimų. Pažįstų daug žmonių, kurie pasiskolinę apie tai labai greitai pamiršta ir vėl skuba iš naujo skolintis, dar senos skolos negrąžinę.
Atsakyti
Jei pavieniai atvejai ir maža suma - tai galiu paskolinti. Didelėm sumom yra bankai.
Atsakyti
Yra patarle---Jei nori isigyti sau priesa,tai paskolink PINIGUS draugui , stengiuosi pati nesiskolinti ir kitam nebut skoloje mirksiukas.gif
Atsakyti
Stengiuosi pati nesiskolint nei is draugu nei is giminiu.Jei labai reikia geriau pasiimu kredita is banko,niekas nenarsto po kauleli.Pati irgi niekam neskolinu,nelabai yra is kur,kad paskui nebutu kaip sunui,paskolino pusbroliui nemaza suma ,o tas net galvos nesuka kad atiduot reiketu.
Atsakyti
Labai nemėgstu skolinti. Skolintis taip pat. Ypač didelių sumų, kurios, kaip rodo aplinkinių patirtis, dažnai būna 'pamirštamos'. Siūlyčiau visiems, skolinantiems kad ir geriausiems draugams ar giminėms, pas notarą pasirašyti raštą, kuriame būtų nurodoma tiksli skolinamų pinigų suma ir laikas, per kurį skola bus grąžinta. Kaip žinia, pasitikėjimas pasitikėjimui nelygus.
Atsakyti
Turiu viena drauge kuriai be baimes skolinu. Ji atiduoda ar tai butu 1 ar 100 litu. Kitiems neskolinu ir pati nesiskolinu (nebent labai retais atvejais ir mazom sumom). Nes irgi pasimokiau kad skolos kai kuriems zmonems tiesiog isgaruoja is galvos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 25 gegužės 2008 - 10:59
šiuo metu neturiu tokių draugų
Atsakyti
skolinam,bet tik labai geriems draugams mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi teko savo kailiu patirti, kad per paskolintus pinigus pradeda rudyti draugyste... Todel dabar stengiuosi nesiskolinti ir neskolinti. Yra tik pora draugu, kuriems galiu paskolinti ir jie sutartu terminu grazina skola, taciau tai paprastai buna nedideles sumos - kelios desimtines arba keli simtai litu.
Atsakyti
mane tai labiausiai nervina, kai skolą grąžina dalimis, nors skolinosi ir nedidelę sumą doh.gif ... žudo tiesiog.Tai dabar stengiuosi geriau visai neskolinti blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip niekas rimtesnės sumos ir nesiskolino.Jei prašytų- skolinčiau tik laaaaaaabai rimtam reikalui ir labai nedaug.
Atsakyti