neturim tokių draugų kuriems galėtume skolinti skolinu nebent savo sesei, bet dabar jau patys vos telpam į rėmus
o as daugiau gyvenime neskolinsiu, ne veltui patarle, nori isigyti priesa paskolink pinigu, man taip buvo, bet pasimokiau visam laikui, daugiau niekada
man gavosi paskolinimas kaip atidavimas
man gavosi paskolinimas kaip atidavimas

Kartais skolinu,va ir vakar prašė paskolinti-bet kai išgirdau,kad norės pietum šašlyką kepti,o šeštd.buvo gamtoje iškyloje,tai ir susilaikiau,nes kai man striuka su pinigais-aš balių nedarau

Stengiuosiu neskolinti per dideliu sumu ir per daznai. Nes skolos ir pinigai daznai nutraukia draugystes...
Paskolinau...tai ir tyli ...Atrodo ne aš paskolinau, bet pasiskolinau
Daugiau neskolinsiu

nezinau, ar pati galeciau paskolinti, bijociau prarasti draugus, bet as skolinausi ir gan nemaza suma. Zmogus lengva ranka dave. Buvo rizikinga, bet grazinau ir prie tos sumos pridejau dar 20% savu pinigu.
tai jei skolinat dideles sumas tai bent skolos rasteli pasirasykit

Mano vyras labai griežtai nusistatęs prieš skolinimą, o aš minkštesnės širdies. Bet kiek pastebėjau, skolininkai nelabai būna dėkingi, kad paskolinu, o tiesiog būnu priversta jaustis, kad esu kalta dėl to, kad turiu daugiau ir galiu paskolinti. Kvaila situacija, bet taip yra buvę. Dabar ir pati stengiuosi neskolinti...
Šiaip netenka skolinti, nebent draugams, kurie tuo momentu neturi grynų ar smulkių pinigų, tačiau paprastai viskas grąžinama arba paskolinama man tokiais pačiais atvejais.
Tačiau turiu ir tokią neblogą draugę, kuri pasiskolina, nes "neturi smulkių" arba kai metamės bendrai dovanai arba "dabar vaišini tu, vėliau vaišinsiu aš", tačiau to vėliau keli kartai kaip nėra, taip nėra...
Gerai, kad kol kas pasiskolintus daiktus grąžina 
Taip pat esame keliems draugams paskolinę labai didelę sumą, bet trumpam laikotarpiui - grąžino be problemų

Tačiau turiu ir tokią neblogą draugę, kuri pasiskolina, nes "neturi smulkių" arba kai metamės bendrai dovanai arba "dabar vaišini tu, vėliau vaišinsiu aš", tačiau to vėliau keli kartai kaip nėra, taip nėra...

Taip pat esame keliems draugams paskolinę labai didelę sumą, bet trumpam laikotarpiui - grąžino be problemų

QUOTE(Kris_ @ 2008 06 10, 08:18)
Sunkiai įsivaizduoju kaip draugui pasakyti, kad jis tą raštelį parašytų

Man tai neapsiverstų liežuvis