Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

leksa, musu poziuris i draugyste panasus. tik mes su draugem atvirai - ir apie seksa, ir apie pin, apie viska biggrin.gif kaip ruses - pa dusam, tokiu stilium,. ir su visa islaikyta pagarba.
ziuriu, cia zkazma -isvis draugsyte - tikras briedas. kokie draugai, kai viena vyra turi. kirminai aplink - visi kiti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 03 16, 10:33)
leksa, musu poziuris i draugyste panasus. tik mes su draugem atvirai - ir apie seksa, ir apie pin, apie viska  biggrin.gif kaip ruses - pa dusam, tokiu stilium,. ir su visa islaikyta pagarba.
ziuriu, cia zkazma -isvis draugsyte - tikras briedas. kokie draugai, kai viena vyra turi. kirminai aplink - visi kiti.

Aha, kokia aš vargšė, tik vieną turiu. verysad.gif

Juokingiausia, kai va žinai tokias kelias drauges, kurios tarpusavyje -pa dūšam-tu tik šiaip na esi jų draugė-pažįstama, bet kaip jos pavaro viena ant kitos, kaip viską išpasakoja, taigi nebūdama jų TIKRA draugė, žinai apie kiekvieną viską, apie kiekvienos problemas, ypač sekso, kaip ten kuriems nesiseka, kokios bėdos smile.gif , liuks tokia pa dūšam draugystė, ne briedas. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip tik isgyvenu sia nemalonia situacija. Paskolinau draugei tukstani su trupuciu. Truko jai pinigeliu uz mokslus susimoket.Negi ims akademines,kai paskutinis semestras belikes. Juolab,kad ir lysno pinigo turejau,negi draugei nepadesi.. Skolinant sake,kad metams. Neuzakcentavau labai grazinimo termino,sakiau,turesi,grazinsi. Praejus metams uzsiminiau,kad lai nebutinai iskart visa suma grazina,gali ir po truputi. Svarbu,kad sioks toks judejimas butu,paprase saskaitos numerio. Daviau,bet nieko nepervede. Kadangi dar pinigu nereikejo,nieko ir nesakiau.Kaip suprantu,ji po truputi taupesi kazkam (gal ir man ta skola grazinti),bet uzklupo liga,santaupas issileido. Suprantu,visiems taip gali nutikti. Svarbiausia,kad nuo pernai rudens kai skambinu,jei negali atsiliepti,neperskambina. Bala nemate,gal pamirsta ta mano skambuti (o ir pati prisiruosiu paskambinti koki karta per menesi). Naujus Metus kartu sutikom,pati sakesi,kad jau nebepatogu pries mane darosi.. Pries menesi skabinau- neatsiliepe,neperskambino. Dabar kaip ir paciai tu pinigeliu reiketu,todel vakar skambinau. Atmete (ok ok,darbo metu skambinau,.gal negalejo), po valandos neatsiliepe (nors i FB buvo ilindus,tai ko gero laisva minute turejo). Parasiau zinute,kad, kai gales sneket,tegul duoda zinot. Iki siol tylu. Siaubingai jauciuosi,is tikruju. Lyg persekiociau. Pradedu galvoti,kad ji vengia manes,bet butent tai ir labiausiai erzina. Bent paskambintu paplepet. O gal ji kaip netiesiogini spaudima priimdavo tai,kai klausdavau,kaip sekasi darbe. Mazdaug jei gerai,tai staigiai atiduodi pinigus. Nors is tiesu domedavausi siaip. Tai va,ko gero reikes bandyti paskambinti vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2013 03 21, 14:43)
Kaip tik isgyvenu sia nemalonia situacija. Paskolinau draugei tukstani su trupuciu. Truko jai pinigeliu uz mokslus susimoket.Negi ims akademines,kai paskutinis semestras belikes. Juolab,kad ir lysno pinigo turejau,negi draugei nepadesi.. Skolinant sake,kad metams. Neuzakcentavau labai grazinimo termino,sakiau,turesi,grazinsi. Praejus metams uzsiminiau,kad lai nebutinai iskart visa suma grazina,gali ir po truputi. Svarbu,kad sioks toks judejimas butu,paprase saskaitos numerio. Daviau,bet nieko nepervede. Kadangi dar pinigu nereikejo,nieko ir nesakiau.Kaip suprantu,ji po truputi taupesi kazkam (gal ir man ta skola grazinti),bet uzklupo liga,santaupas issileido. Suprantu,visiems taip gali nutikti. Svarbiausia,kad nuo pernai rudens kai skambinu,jei negali atsiliepti,neperskambina. Bala nemate,gal pamirsta ta mano skambuti (o ir pati prisiruosiu paskambinti koki karta per menesi). Naujus Metus kartu sutikom,pati sakesi,kad jau nebepatogu pries mane darosi.. Pries menesi skabinau- neatsiliepe,neperskambino. Dabar kaip ir paciai tu pinigeliu reiketu,todel vakar skambinau. Atmete (ok ok,darbo metu skambinau,.gal negalejo), po valandos neatsiliepe (nors i FB buvo ilindus,tai ko gero laisva minute turejo). Parasiau zinute,kad, kai gales sneket,tegul duoda zinot. Iki siol tylu. Siaubingai jauciuosi,is tikruju. Lyg persekiociau. Pradedu galvoti,kad ji vengia manes,bet butent tai ir labiausiai erzina. Bent paskambintu paplepet. O gal ji kaip netiesiogini spaudima priimdavo tai,kai klausdavau,kaip sekasi darbe. Mazdaug jei gerai,tai staigiai atiduodi pinigus. Nors is tiesu domedavausi siaip. Tai va,ko gero reikes bandyti paskambinti vakare smile.gif

Labai pazystama situacija doh.gif Mano galva,jei jau drauge/as negali paaiskinti susiklosciusios situacijos-be jokiu....bla bla bla,tai kaip ir ne drauge/as yra schmoll.gif tikri draugai taip niekada nepasielgs....
Toks gaunasi niuansas,gelbeji,skolini,o paskui turi ieskoti savo pinigeliu... Nepaskolinsi-supyks,paskolinsi-gerai,kad atiduos(kaip buvo sutarta),o jei tai[p kaip jums....
Mano mastymu,jei skolinti,tai tik menka suma,del kurios,nei tam kuriam skolini,nei paciai nebutu graudu(jei....)...
Atsakyti
As tikiuosi,kad dar ne viskas prarasta smile.gif Ir tikiuosi,kad nepiktybiskai ji taip elgiasi.
Tiesa,sivakar paskambint neisdrisau doh.gif
Atsakyti
Paskolinu, iki 200 lt. Daugiau neprase. Visada atiduoda, bet priminti reikia, kartais po kelis kartus. Ir kaip minejo auksciau, tokiais atvejais jauciuosi persekiotoja. O siaip jei tik yra galimybe, neskolinu, taip ramiau gyventi.
Atsakyti
Neskolinu, nes pamiršta dažnai ar apsimeta, kad neatsimena..
Atsakyti
stengiuosi neskolint.
vienai paskolinau 400 , tai per 4 metus vos issiprasiau
kita drauge turiu, kad geriau daiktais atpirks, bet ne pinigais atiduos...
dar karta paskolinom 3 dienom (nedaug kiek piniginej turejo 60 lt) tai 3 savaites atidavinejo...pats vyras dar kelis kart siulesi privaziuot prie skolininko namu... galiausiai uz pavedima is musu nuskaiciavo 1.40... mazai , bet tai mano pinigai+skambuciai draugui..

na manau krastutiniu atveju iki 50 Lt galima skolint.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 03 16, 09:33)
leksa, musu poziuris i draugyste panasus. tik mes su draugem atvirai - ir apie seksa, ir apie pin, apie viska  biggrin.gif

na, apie seksa tai as pati nekalbeciau...su niekuo...na, nepatogu man, va ir dabar prie kompo pradesiu tuoj raudonuot blush2.gif

QUOTE(Krištiš @ 2013 03 21, 21:40)
As tikiuosi,kad dar ne viskas prarasta smile.gif Ir tikiuosi,kad nepiktybiskai ji taip elgiasi.

jei dirba ir nei kiek neduoda, tai gal jau ir piktybiskai. Juk gaudama alga bent jau po 50 megintu atidavinet ir paaiskintu kas per bedos, kad iskart negali, o jei vengia, tai gali but, kad tikisi, kad skola bus pamirsta "su visam".
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2013 03 21, 22:40)
Tiesa,sivakar paskambint neisdrisau doh.gif

Normalus žmogus net ir neturėdamas pinigų atiduotų per mėnesį po 50 lt., atsiprašydamas, kad niekaip neišeina daugiau, per metus jau šis tas susidarytų. Juk eina į darbą, turbūt net važinėja mašina ir ne tik... Nematau šansų atgauti jums pinigėlių, geriau draugystę tokie žmonės aukoja, nei atiduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushra1: 07 balandžio 2013 - 15:45
Kelis sykius yra tekę skolinti po 1000 Lt, bet pati nesijaučiau maloniai atrodo gerą darbą padarius. Tiesiog yra aplinkoje tokių žmonių, kurie žino (greičiau suuodžia, išmąsto ir pan.!) kad turim laisvų pingų ir naudojasi tuom. Aišku grąžina laiku ir t.t., bet... paskutinį sykį kai paskolinau, sužinojau, kad mano skolinti pinigai buvo pralošti kazino. Pakėliau skandalą ir VISKAS. Nuo to karto griežtai jokių skolinimų.
Atsakyti
Paskolinau viena karta , bet daugiau neskolinsiu niekada.
Atsakyti