QUOTE(Krištiš @ 2013 03 21, 14:43)
Kaip tik isgyvenu sia nemalonia situacija. Paskolinau draugei tukstani su trupuciu. Truko jai pinigeliu uz mokslus susimoket.Negi ims akademines,kai paskutinis semestras belikes. Juolab,kad ir lysno pinigo turejau,negi draugei nepadesi.. Skolinant sake,kad metams. Neuzakcentavau labai grazinimo termino,sakiau,turesi,grazinsi. Praejus metams uzsiminiau,kad lai nebutinai iskart visa suma grazina,gali ir po truputi. Svarbu,kad sioks toks judejimas butu,paprase saskaitos numerio. Daviau,bet nieko nepervede. Kadangi dar pinigu nereikejo,nieko ir nesakiau.Kaip suprantu,ji po truputi taupesi kazkam (gal ir man ta skola grazinti),bet uzklupo liga,santaupas issileido. Suprantu,visiems taip gali nutikti. Svarbiausia,kad nuo pernai rudens kai skambinu,jei negali atsiliepti,neperskambina. Bala nemate,gal pamirsta ta mano skambuti (o ir pati prisiruosiu paskambinti koki karta per menesi). Naujus Metus kartu sutikom,pati sakesi,kad jau nebepatogu pries mane darosi.. Pries menesi skabinau- neatsiliepe,neperskambino. Dabar kaip ir paciai tu pinigeliu reiketu,todel vakar skambinau. Atmete (ok ok,darbo metu skambinau,.gal negalejo), po valandos neatsiliepe (nors i FB buvo ilindus,tai ko gero laisva minute turejo). Parasiau zinute,kad, kai gales sneket,tegul duoda zinot. Iki siol tylu. Siaubingai jauciuosi,is tikruju. Lyg persekiociau. Pradedu galvoti,kad ji vengia manes,bet butent tai ir labiausiai erzina. Bent paskambintu paplepet. O gal ji kaip netiesiogini spaudima priimdavo tai,kai klausdavau,kaip sekasi darbe. Mazdaug jei gerai,tai staigiai atiduodi pinigus. Nors is tiesu domedavausi siaip. Tai va,ko gero reikes bandyti paskambinti vakare
Labai pazystama situacija

Mano galva,jei jau drauge/as negali paaiskinti susiklosciusios situacijos-be jokiu....bla bla bla,tai kaip ir ne drauge/as yra

tikri draugai taip niekada nepasielgs....
Toks gaunasi niuansas,gelbeji,skolini,o paskui turi ieskoti savo pinigeliu... Nepaskolinsi-supyks,paskolinsi-gerai,kad atiduos(kaip buvo sutarta),o jei tai[p kaip jums....
Mano mastymu,jei skolinti,tai tik menka suma,del kurios,nei tam kuriam skolini,nei paciai nebutu graudu(jei....)...