stengiosi neskolint, bet jei labai praso skolinu, bet tik tems kurie tikrai atidoda, o kur sako ryt poryt ,atsakau -nera pinigu

Paskolinu, bet jeigu paveda daugiau nebepasitikiu ir nebeskolinu

Niekad nezinai, kaip gali buti, nes draugams ar artimisiems juk skolini be jokiu sutarties lapeliu...
Geriausia atsakyt, kad neturi ka skolint.
Rami galva.
Gali skolint tada, kai zmogui nelaime - gaisras, ar vagys.. o ne kai truksta daiktams ar islaidoms ne pirmos butinybes. Neturi - gyvenk pagal isgales!
Aš apskritai nemėgstu kažko skolinti... Tai pinigai tas pats.
Šiaip nedideles sumas (iki 50-100Lt) tai paskolint galiu...
Vyras paskolino vienam 700Lt.. Prieš 3 metus. Spėkit ar grąžino...
Išvažiavo į kitą miestą erelis. Nei telefonu susisiekti, internete išmetė visur iš kontaktų...
Pasitikėk žmonėmis
Šiaip nedideles sumas (iki 50-100Lt) tai paskolint galiu...
Vyras paskolino vienam 700Lt.. Prieš 3 metus. Spėkit ar grąžino...

Išvažiavo į kitą miestą erelis. Nei telefonu susisiekti, internete išmetė visur iš kontaktų...
Pasitikėk žmonėmis

draugai kažkaip niekada neprašo paskolinti, aš ir pati nesiskolinu. Jei jau prašytų, tai žiūrėčiau kokia suma, jei nedidelė, manau paskolinčiau

Pati dar niekada nesiskolinau, o mano draugai irgi neprase paskolinti pinigu.
Bet mano poziuris toks - reikia uzdirbti daugiau, isleisti maziau.
Bet zinau atveju, kad paskolino draugui pinigu ir prarado drauga...
Bet mano poziuris toks - reikia uzdirbti daugiau, isleisti maziau.
Bet zinau atveju, kad paskolino draugui pinigu ir prarado drauga...

QUOTE(Merguzele @ 2006 09 12, 13:22)
Gera tema, kažkada galvojau panašią sukurti. Aš pinigų neskolinu, skolina mano vyras. Turbūt esu labai nepatikli, bet visada pagalvoju, kad ir geriausias draugas gali imti ir neatiduoti. Sumos būna nemažos - pvz. vienam pažįstamam trūko šiek tiek namo pradiniam įnašui. Paskolinom. Grąžino. Tiesa, kadangi aš išrašinėjau čekį, tai paprašiau, kad tas draugelis pasirašytų paskolos raštelį, kad per tokį ir tokį laiką grąžins. Vyrui gal tai atrodė labai negarbinga, o man mažiausiai rūpi garbinga tai ar ne, joks bankas šiaip pinigų nedalina.
Kitas dalykas - tos paskolos dažniausiai būna beprocentinės. Va čia prasiveržia 5 gramai mano suvalkietiško kraujo. O kaip jūs, ar imat palūkanas iš pažįstamų? Čia nekalbu apie kelių šimtų litų davimą porai dienų.
Kitas dalykas - tos paskolos dažniausiai būna beprocentinės. Va čia prasiveržia 5 gramai mano suvalkietiško kraujo. O kaip jūs, ar imat palūkanas iš pažįstamų? Čia nekalbu apie kelių šimtų litų davimą porai dienų.
Noreciau skolinti uz palukanas.bet esu per minkstas.Kazkaip sazine neleidzia imti procentus.
Niekada neskolinu, nes jei paskolinu - prarandu draugą.
Nepritariu pasakymui,kad ''paskolinsi pinigus- prarasi draugą''. Koks jis tada draugas?! Tikrų draugų neprarasi. Tikri draugai visada gražins pinigus vienokiu ar kitokiu būdu. O tie,kurie negražina..gal pasidžiaukite,kad jų netekote. Anokie jie Jums draugai..
QUOTE(Džiazuu @ 2014 03 04, 11:27)
Nepritariu pasakymui,kad ''paskolinsi pinigus- prarasi draugą''. Koks jis tada draugas?! Tikrų draugų neprarasi. Tikri draugai visada gražins pinigus vienokiu ar kitokiu būdu. O tie,kurie negražina..gal pasidžiaukite,kad jų netekote. Anokie jie Jums draugai..
Aš tikrai pritariu. Draugų, tikrų draugų, paskolinus pinigų prarasti neįmanoma. Tie, ką praradote, tik pagal įsivaizdavimus buvo draugai. Kaip kažkas rašė anksčiau, gerai, kad tokie žmonės iš mūsų gyvenimo išeina sąlyginai pigiai, praradus tik tam tikrą sumą pinigų, o nespėja parodyti savo tikrojo veido kitoje, rimtesnėje situacijoje