Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

QUOTE(Vilianta @ 2014 03 02, 15:31)
Niekada neskolinu, nes jei paskolinu - prarandu draugą.

Deja, bet ir man visi tokie atvejai..
Atsakyti
Neskolinu smile.gif
Atsakyti
paskolinau, nu ir ka, nebera smile.gif ir dar mane paranojike isvadino kai 1000 pasiskolinoo....mazom amzom sumom ir susidare... pinigus matysiu kaip savo ausis...
Atsakyti
paskolinom 1000lt mb buvusiam jaunystes geriausiam draugui, gyvena UK, kai grizdavo, tai aplankydavo visada, pasitikejom, jau metai kaip nera pinigu, nera ir draugo doh.gif
Atsakyti
Neskolinu. Skolinant ir toliau skatini nerupestingai gyventi. Be to, jei jau zmogus antra karta skolinasi, tai gali buti tikras, kad skolinsis ir trecia ir ketvirta ir dar daugybe kartu... smile.gif
Atsakyti
tikram draugui bedoje visada padeciau, nes esant tokiai situacijai noreciau, kad ir man padetu. Bet tai turi buti tikrai beda, pvz. neturi maistui ar vaistams pinigu. O ne, kad naujai masinai pinigu pritruko.
Atsakyti
Esu pati pasisiulius paskolint draugei pinigu, kai ruoses pirkt buta ir pardaveja liepe inest staigiai avansa (nes atsirado dar vienas pirkejas), kad nereiktu i kita miesta lekt skoliontis is tevu. Ji labai nustebo, kad pasisiuliau smile.gif Koki atsakomybes jausma turi ta drauge, tai tokiu zmoniu vienetai 4u.gif Bet galiausiai pavyko sutart su pardaveja ir nukelt porai dienu termina, tad nebereikejo jai ir skolintis smile.gif
Atsakyti
kadangi pati nemegstu skolintis tai nepatinka ir skolint.turiu tokia drauge kuriai pastovei truksta pinigu ir vis praso. jau susidarius 200lt skola, o ji vis dar praso tai 50lt tai 20lt paskolint. jau nebeskolinu tegu pirmiau atiduoda.pyktis labiausiai ima kai praso paskolint ten ant maisto o paskui matau kaip vaikui priperka visokiu saldumynu, ar sulciu brangiausiu.tai jei galimybes neleidzia tai ir nepirk.o ne skolinasi ir verkia kad neturi kaip atiduot
Atsakyti
stengiuosi neskolinti. bet jei patikimas žmogus ir rimtam reikalui - padedu ax.gif
Atsakyti
Neskolinu, bet turbūt tik todėl, kad niekas neprašo. Kadangi nejaučiu turinti nepatikimų žmonių savo draugų rate, atsiradus poreikiui paskolinčiau.
Atsakyti
Nevisada,kaip ten sakoma nori susipykt paskolink pinigu blush2.gif
Atsakyti
Reikia skolinti draugams tiek, kiek negaila prarasti. Paskolinai 100 litų? Tai ir nusiteik, kad neatgausi. Tada nei širdį skaudės, nei draugystę prarasi.
Atsakyti