Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Sveikos mamytės. Gal kas auginat namuose šuniuką pekinesą. Vienų pažįstamų kalytė turės mažylių, taigi siūlo mums. Tik va girdėjau, kad šios veislės šuniukai yra piktoko charakterio, tai bijau, kad gali namuose būti nesutarimų. Gal galit patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlas: 20 gruodžio 2005 - 12:00
Gal greičiau atsakymą į šį klausimą rastum "Faunos" skyrelyje. Čia smile.gif
Atsakyti
Ačiukas smile.gif
Atsakyti
Pas mus namie visas "gyvasis kampelis". Turim sinsila, zuvis ir vezliuka. Rytais- vakarais visas rupinimosi ritualas. Sutvarkyti, paserti, apziureti. Ir tuo uzsiima is esmes vaikai. Mes tik siek tiek kontroliuojam. Juk buna, kad mazieji pamirsta
Atsakyti
Musiskiai taip pat uzauge su Ciau-Ciau "meskuciu"... Vyresnelis net neisivaizduoja, kad galetu buti kitaip: prie suns gali neprieiti dienu dienom, bet jis turi buti salia ir, tarkim, saugoti ramu miegeli smile.gif O grizus namo is darzelio butinai prieina prie suns ir paklaustia: "Gruodai, kaip tu gyveni, kaip laikaisi?" Ir labai nustemba, kai suzino, kad kitas vakas nevedzioja suns vakarais...
Atsakyti
mes auginam rusų melsvąjį katiną,su sūnum jie labai draugauja,kol mažasis būna darželyje Hansas miega tik ant Duksio patiesto kilimėlio,pasiūto iš jo išaugto megztinio.O ir šiaip jie geriausi draugai,laksto, dūksta ,vienas kito ilgisi.
Atsakyti
mes namuose turim zuvytes ir 5 menesiu kokerspanieli. Suniuka padovanojom vaikui 5 metu proga. Rupestis aisku tenka mums, bet draugas sunui tai nepakeiciamas. jeigu vaika baram, tai suo visada guodzia ir i mus kreivai ziuri.
manau, kad tokios veisles suniukas bute tinkamas, tuo labiau, kad jie labai myli vaikus.
o del alergijos, tai kadangi musu sunus labai alergiskas, buvom is anksto pasidare tyrimus - alergija gyvunams. Ir pasirodo, kates namuose negaletumeme laikyti jokiu budu (tuo labiau, kad abu su vyru sio gyvuno labai nemegstam), nes jai vaikas labai alergiskas, o suniui nera jokios alergijos. Ir tikrai pasiteisino.
Atsakyti
smile.gif pas mus taip pat neblogas gyvasis kampelis: amadinai (čia tokie paukščiukai), smiltpelės, rusy kažkur trainiojas pavalkataujantis katinas, o voljere vilkšunis gyvena. thumbup.gif bet, kad vaikams tų gyvūnėlių mažiausiai reikia. verysad.gif vaikai tik sugeba išleist peles palakstyt (labai smagu jiems žiūrėt, kaip tėvai iš po spintelių jas traukia). šuo irgi atpuola(per didelis, vaikai jo bijo). blink.gif katinas, gyvenant nuosavame name, irgi nekokia išeitis, bo jie mėgsta pavalkatauti, tai baisu prie vaikų prileist, kad kokios zarazos neužneštų. doh.gif tai vat, nusprendėm, kad kol kas gyvūnėlių užteks. ir nors vaikai jau paprašo mažo šuniuko, bet teks palaukt iki kokių 10-12 metų, kad tikrai tai nebūtų tik užgaida. g.gif
o šiaip esu už tai, kad vaikai turėtų augintinių (ypač, jeigu auga vieni).tik jeigu tėveliai nenori tapti pagrindiniais tų gyvūnėlių prižiūrėtojais, teks palaukti, kol vaikučiai paūgės. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif mano tai labai nori kokio kambarinio šunelio. Tai didelė svajonė. Bet aš nelabai noriu šunio anei katino viduje. Juk tam yra kiemas g.gif Nežinau, ką reikės daryti.
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2006 04 05, 22:23)
4u.gif mano tai labai nori kokio  kambarinio šunelio. Tai didelė svajonė. Bet aš nelabai noriu šunio anei katino viduje. Juk tam yra kiemas g.gif Nežinau, ką reikės daryti.

smile.gif o gal pabandykit šinšilą įsigyt? mano draugė savo dukrai nupirko (kad vaikas neliūdėtų, kai jai kokie 5 m. buvo). rolleyes.gif ir į lauką vest nereikia mirksiukas.gif , narvely gyvena (na, jei vaikas mažesnis, tai mamai teks jį valyt, bet ten spirukės, ne katino "dešrelės"). ir kailiukas švelnus, ir vaikas panešiot gali, paglostyt, prisiglaust (ne taip, kaip prie kokio žiurkėno). tik jas saugot nuo skersvėjų reik, kad neperpūstų. g.gif ir šiaip rekomenduojama, nuo mažesnių gyvūnėlių pradėt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlas @ 2005 12 20, 11:59)
Sveikos mamytės. Gal  kas auginat namuose šuniuką pekinesą.  Vienų pažįstamų kalytė turės mažylių, taigi siūlo mums. Tik va girdėjau, kad šios veislės šuniukai  yra piktoko charakterio, tai bijau, kad gali namuose būti nesutarimų. Gal galit patarti.

Visu pirma, ne pekinesas, o pekinas. Pekinai nera tokie pabaisos, kaip kurie zmones juos vaizduoja. Taip, jie yra uzsispyre. Jei nutars kur neit, tai grius vidury gatves ir nors tempk, bet nesikels. Taip, juos reikia labai lepint ir girt, bet kas gi to nemegsta? Jie labai seriasi ir juos reikia kasdien sukuot (uz tai kiek vilnos galima pririnkt lotuliukas.gif ). Naktimis (ir ne tik) baisiai knarkia (bet jei ir vyras knarkia, tai jau bus duetas biggrin.gif ). Kai suo ilsisi/miega, jam negalima trugdyti, nes pyktis tai jau begalinis devil.gif Vasara reikia saugoti, kad neperkaistu (prasides dusulys), o ziema - kad nepersaltu.
Visos sios savybes man netrugde tureti ir myleti savo pekinuka. Ar patarciau toki suneli isigyti? Taip, bet tik tuo atveju, jei suni vedziosit jus, o ne jusu dukra. Tokiam amziuj, ji gali nesusitvarkyt su uzsispyreliu lauke, pasivaiksciojimo metu. Jei dar kas domina,kvieciu i pekinuku skyreli bigsmile.gif
Atsakyti
mes turim paprasta ,,kiemsargį,, labai geras, sargus šuniukas.Dukters geras draugas.Kartu miega,žaidžia.Mergaitė visad bijodavo viena pasilikti namuose, o dabar turi sargą.Turėjom bokserį kažkoks siaubas. Neklausė jokios komandos, po nakties visas kampas plaukdavo nuo siusiuko.Teko padovanoti.Dabar neturim jokios problemos nors ir šuniukas neveislinis
Atsakyti