Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

na o as jau siandien isvaziuoju i GN.... baimes dideles nejauciu, taciau toks nerimas kirbzda, kaip ten bus, ar naturaliai pagimdysiu (prasides atsidarineti ir saremiaia) ar reikes skatinti, kaip i tai sureguos mazius ir pan. zodziu tokie neramus jausmai kankinti pradejo, o del skausmo tai nelabai jaudinuosi, iskentesiu kaip nors, juk nei viena ir ne dvi is musu atejom per skausma ir mamos isgyveno mirksiukas.gif reikia gero nusiteikimo ir tikiuosi, kad vyras labai psichologiskai pades ta minute rolleyes.gif

Sekmes visoms besiruosiancioms gimdyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 18, 13:00)
na o as jau siandien isvaziuoju i GN.... baimes dideles nejauciu, taciau toks nerimas kirbzda, kaip ten bus, ar naturaliai pagimdysiu (prasides atsidarineti ir saremiaia) ar reikes skatinti, kaip i tai sureguos mazius ir pan. zodziu tokie neramus jausmai kankinti pradejo, o del skausmo tai nelabai jaudinuosi, iskentesiu kaip nors, juk nei viena ir ne dvi is musu atejom per skausma ir mamos isgyveno  mirksiukas.gif reikia gero nusiteikimo ir tikiuosi, kad vyras labai psichologiskai pades ta minute rolleyes.gif

Sekmes visoms besiruosiancioms gimdyti  4u.gif

Sekmes ir Tau 4u.gif
Lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
Na o aš visoms patarčiau iš karto nebijoti ir apie tai nesukti galvos. Ypatingai toms, kurios gimdys tik pirmą kartą, todėl, kad nežino ką tai reiškia. Vien pasakojimų neužtenka.
Atsakyti
gimdyt nebijojau , tai pirmas mano vaikelis tai nezinojau kas ir kaip, bet nematau tikslo bijot to ko nezinai, juk jei drauge pripasakojo ziauru savo gimdyma tai nereiskia kad ir tau taip bus , zodziu maziau tu baimiu tai atik visiams geriau bus geriau nerimaukit del vaikelio sveikateles
Atsakyti
gimdyt visai nebijojau, i ligonine su saremiais vaziavau vos ne su dainom thumbup.gif dar MB paprasiau, kad sustojes nupirktu kryziazodziu, tai jo reakcija buvo blink.gif drebanciom kojom ejo i degaline lotuliukas.gif bijojau tik tada, kai per saremius vienu metu sumazejo leliuko tonusai blink.gif ta akimirka pati norejau numirti...bet kai vel atsigavo, teko susikaupti ir TAISYKLINGAI kvepuoti, ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2007 01 19, 17:41)
Na o aš visoms patarčiau iš karto nebijoti ir apie tai nesukti galvos. Ypatingai toms, kurios gimdys tik pirmą kartą, todėl, kad nežino ką tai reiškia. Vien pasakojimų neužtenka.

100% uz!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as vaziuodama i gimdymo namus ir drebejau is baimes ir dziaugiausi!! bet pats gimdymas ir visokios istorijos- du skirtingi dalykai!! tongue.gif tik vina gliu pasakyt- svarbiausia atsipalaiduokit saremiu metu, nes tu metu atsidarines kaklelis, o jei bus saremis ir busit isitempusios- kaklelis neatsidarines blink.gif blink.gif o tada skaudes ilgiau, tai as bijojau, kad gali ir ilgiau uzsitest visas tas reikalas, taip buvau atsipalaidavus iki paskutiniuju!!!!!! ir pagimdziau per 4.5 val!! ir vyras pastoviai kartojo- atsipalaiduok atsipalaiduok thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
taigi mamytes relax ir viskas bus liuks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedregie: 21 sausio 2007 - 19:32
QUOTE(Linokas @ 2007 01 20, 18:50)
gimdyt visai nebijojau, i ligonine su saremiais vaziavau vos ne su dainom  thumbup.gif dar MB paprasiau, kad sustojes nupirktu kryziazodziu, tai jo reakcija buvo  blink.gif drebanciom kojom ejo i degaline  lotuliukas.gif bijojau tik tada, kai per saremius  vienu metu sumazejo leliuko tonusai  blink.gif ta akimirka pati norejau numirti...bet kai vel atsigavo, teko susikaupti ir TAISYKLINGAI kvepuoti, ir viskas buvo  thumbup.gif

Ka reiškia TAISYKLINGAI?

Atsakyti
Nereikia is karto nusistatyti,kad ten bus baisu.Nes juk ne visos sunkiai gimdo.Aš pirmą kai gimdziau truputį bujojau rolleyes.gif ,bet galvojau,kad iš to skausmo bus kažkas gražaus ir kai pamatai savo mažą kūdikėlį tai pamiršti tuos skausmus ir tiek mirksiukas.gif .Trečią važiavau gimdyti iš viso be baimės ir pagimdžiau per 15 minučių smile.gif .
Atsakyti
na, visai suprantu kai yra trechias, tai ten kaip ir nieko naujo.... bet galu gale ir tas skausmas ne visom vienodas...ash tai bijau tos nezhinios....o del vaikelio tai aishku kad viskas pasimirsh vos tik ji ishvysiu, bet iki to ishvydimo dar gana daug padirbet reik gimdant....
Atsakyti
Bet aš ir pirmo kai laukiausi neklausiau tų baisių istorijų galvojau tiesiog,kad viskas bus gerai,nors skausmo visiškai nepakeliu smile.gif ,ir irgi nieko nežinojau.Dabar visokios pamokėlės yra,o kai gimdžiau pirmą dar labai mažai buvo informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 01 22, 23:41)
na, visai suprantu kai yra trechias, tai ten kaip ir nieko naujo.... bet galu gale ir tas skausmas ne visom vienodas...ash tai bijau tos nezhinios....o del vaikelio tai aishku kad viskas pasimirsh vos tik ji ishvysiu, bet iki to ishvydimo dar gana daug padirbet reik gimdant....

Nieko nebijok, viskas bus tikrai gerai. Man tai buvo panasu i paprasta chirurgine operacija, tik su daline narkoze, nes visur pati dalyvauji tongue.gif
Kai prasides gimdymas, pamatysi, kad ne taip jau ir baisu, juolab kad nebus kada bijoti, reikes dirbti, klausyti gydytojos ar akuseres, buti susikaupus, atsipalaiduoti, kai reikes. Skausmo slenkstis kiekvienos vis kitoks buna, tai irgi ner ko bijoti, gal tu nebusi labai jautri ir atrodys visai nieko. O jau kai lelius "issoks", tai viskas is karto atsileis ir nurims.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2007 01 23, 07:29)
Nieko nebijok, viskas bus tikrai gerai. Man tai buvo panasu i paprasta chirurgine operacija, tik su daline narkoze, nes visur pati dalyvauji  tongue.gif
Kai prasides gimdymas, pamatysi, kad ne taip jau ir baisu, juolab kad nebus kada bijoti, reikes dirbti, klausyti gydytojos ar akuseres, buti susikaupus, atsipalaiduoti, kai reikes. Skausmo slenkstis kiekvienos  vis kitoks buna, tai irgi ner ko bijoti, gal tu nebusi labai jautri ir atrodys visai nieko. O jau kai lelius "issoks", tai viskas is karto atsileis ir nurims.

na, vat ir sakau, ta baime tokia kyla vien del to kad nezhinai kaip chia buna, o visom juk skirtingai....svarbiausia tiketis kad viskas gerai baigiasi ir leliukas sveikas biggrin.gif
Atsakyti