Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Kadangi atsiguliau į ligoninę dieną prieš gimdymą,tai nuvežė mane mano vyriukas smile.gif
Atsakyti
Vaziavom gimdyti su savo masina, bet labai dziaugiausi, kad viskas vyko nakti, kai keliai laisvi, nes kitu atveju, nezinau ar buciau spejus lotuliukas.gif todel kartais pagalvoju, kad ko gero geriau vaziuoti su greituke lotuliukas.gif
Atsakyti
sunku patiketi tokiu greitosios pagalbos letumu g.gif
man keleta kartu teko su tuo susidurti, na su greitosios kvietimu, tai atvykdavo per 15 min, o i nestuma ir gimdyma matyt jie kitaip ziuri g.gif
Atsakyti
Mes su savo masina vaziavome.
Atsakyti
na man vaziuot neteko, nes i gimdymo skyriui nukulniavau is patologinio... ax.gif o siaip manau rinkciaus savo transporta... ax.gif
Atsakyti
I pirmus du gimdymus vyras nuveze savo masina,nes viskas prasidejo ryte biggrin.gif o i treciaji gimdyma vaziavau su greituke,nes buvo sestadienio naktis,taxi visur uzimta,vyras namie su vaikais liko rolleyes.gif greituke atvaziavo gal per 10 minuciu,tik labai jau gydytoja issigandus buvo,kad as su saremiais kas 10minuciu ir su treciu gimdymu,bijojo,kad bevezant nepagimdyciau doh.gif nors as ja raminau,kad tikrai dar negimdau,ji man net atsisesti neleido,liepe atsigulti,pagalve pakiso,uzklojo,uzsege,zodz,kaip didziausia ligone veze lotuliukas.gif dar prainstruktavo,kad per saremius giliai kvepuociau ir nieko daugiau nedaryciau lotuliukas.gif o kai jau atvaziavom i vieta,net atsiduso lengviau,sako:niu,ka,laimingai atvaziavom,ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 12 24, 21:02)
I pirmus du gimdymus vyras nuveze savo masina,nes viskas prasidejo ryte biggrin.gif o i treciaji gimdyma vaziavau su greituke,nes buvo sestadienio naktis,taxi visur uzimta,vyras namie su vaikais liko rolleyes.gif greituke atvaziavo gal per 10 minuciu,tik labai jau gydytoja issigandus buvo,kad as su saremiais kas 10minuciu ir su treciu gimdymu,bijojo,kad bevezant nepagimdyciau doh.gif nors as ja raminau,kad tikrai dar negimdau,ji man net atsisesti neleido,liepe atsigulti,pagalve pakiso,uzklojo,uzsege,zodz,kaip didziausia ligone veze lotuliukas.gif dar prainstruktavo,kad per saremius giliai kvepuociau ir nieko daugiau nedaryciau lotuliukas.gif o kai jau atvaziavom i vieta,net atsiduso lengviau,sako:niu,ka,laimingai atvaziavom,ar ne? rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as nukeliavau i gimdykla is patologinio skyriaus, bet jei reiktu tai vaziuociau savo transportu, na o jei kartais nebutu tai manyciau kad su taksu na paskutineje vietoje greitaja jei ka blogo jausciau
Atsakyti
Pirmą kartą važiavome taksi, o antrą kartą nuvežė vyras. Taksistas pasitaikė labai supratingas. Kai atvežė prie ligoninės ir mes paskambinome į duris, taksitas nenuvažiavo, o švietė lempomis (buvo naktis), kad nestypsotumėm tamsoje smile.gif Nuvažiavo tik tada, kai mus įleido į vidų.
Atsakyti
važiavau su greitąja,nes reikėjo iš Panevėžio iki Vilniaus nusigaut kuo greičiau smile.gif o su ją tai jau tikrai policija nestabdė,nors greitis buvo apie 150km/h,su savu transportu tikrai būtų sustabdęrolleyes.gif
Atsakyti
Pirmą kartą vandenys nubėgo svečiuose, tai vyras net namo nevežė tiesiai į ligoninę, o dokumentus ir daiktus atvežė vėliau biggrin.gif . Antrą kartą vandenys nubėgo namuose, tai ramiai susikroviau daiktus, pasiėmiau dokumentus ir vyras nuvežė į gimdymo namus. Ten apžiūrėjo labai malonios gydytojos, bet nepriėmė, nes nėštumas buvo 35 savaičių, liepė važiuoti į klinikas. Tai vyras nuvežė į klinikas.
Atsakyti
Mane vyras vežė į ligoninę...kažkaip galvojau kad supanikuos kai pasakysiu jog gimdau..tai kviesiuos greitąją..bet nieko panašaus..ramiai atsikėlė iš lovos..dar kavos išgėrė,nes sakiau,kad neskubėtų..nes geriau namie ilgiau pabūt nei ligoninėj kankintis...ir po kokios pusantros val.išvažiavom į ligoninę iš PLG Į KLP smile.gif ..gimdos kaklelis buvo jau atsidaręs 5 cm thumbup.gif
Atsakyti