Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

vaziavom greitaja, o vyras iah paskos su auto ir neshuliukais smile.gif nes ish anksto mus paprotino jog dokumentus ishkart greitukeij pradeda pildyt-viskas gericiau vyksta, kelyje kamshciuose uzstrigt maziau shansu ir pan. na gal ir taip, bet komforto delei antra kart vaziuociau masina lotuliukas.gif jei ne koks ekstrinis atvejis
Atsakyti
As kaip nakti vaziavau i gimdymo namus tai mane veze vyras ir mastau jei kita gimdysiu taip pat ves vyras nu nebent kas bus atsitike kad reiks kviesti greitaja mirksiukas.gif
Atsakyti
jei vyras pasoneje blaivus drinks_cheers.gif ir nelaukete iki paskutines minutes, jei ligonine pasiekiama per 15 minuciu tai manau nereikia
Atsakyti
Kevirta nestumo menesi teko kviestis greitaja ir gult i ligonine... Tad pries gimdyma (po tokiu kelioniu su greitaja ax.gif ) pasakiau, kad vaziuosiu tik su vyru smile.gif Suprantu, kad greitoji skuba atgabent kuo greiciau... bet juk ne bulviu maisa veza, o nestuke ax.gif
Atsakyti
vyras vežė,teko naktį važiuot,tai viskas super,o kai pagalvoju apie piko metą tai net nežinau ka rinkčiausi,gal vistik vistiek vyrą,nebent labai prastai jau butu kas
Atsakyti
gimdydamą pirmąją važiavau su taksi,nes tuo laiku savo mašinos nebuvo,o antrąjį kartą vežė vyras.Kažkaip apie greitąją negalvojom.
Atsakyti
Su pirmuoju: pasitikrint nuėjau ir atsiguliau iš karto į ligoninę, o su antru, irgi panašiai, patikrino mane vakare apie 19,00, sako sarėmiai tau, o aš nieko nejaučiu, tai ir išvažiavau namo, susikroviau daiktus ir nuėjau miegoti, tik iš karto vandenys ir nubėgo, teko keltis abiem su vyru ir varyti su savo mašiniuku gimdyti, taip vyresnysis ir pramiegojo namie vienas, o kai vyras po gimdymo grįžo namo ryte, vyresnysis dar saldžiai miegojo . thumbup.gif
Atsakyti
Pirma karta gimdyti veze vyras (buvo pasiemes atostogas beveik kaip 3 savaites), kadangi labai anksti pajutau saremius, kol dar buvo kas 1 val., tai pagulejau, viska pasitikrinau ar pasiemiau, o paskui, kai saremiai buvo kas 30 min - paskambinau gydytojai, tai susitarem, kad susiskambinsim, kai saremiai bus kas 10 min ir vaziuosim. Taigi tai buvo apie 19 val., iki KMUK 10 min, ramiai nuvaziavom, vyras paskambino mano tevams, kad mes jau gimdykloje...Taigi viskas praejo be streso smile.gif
Dabar arteja antrasis gimdymas, vyras dirba pamainomis ir neseniai - gali buti, kad vidury darbo laiko jo neisleis, reikes sulaukti tada tevu, kad pabutu su dukryte pirmaja ir tada manau, kad skambinsiu greitajai smile.gif Tikiuosi, kad spesiu viska pagal plana ivykdyti smile.gif
Atsakyti
mes vaziavom su greitaja, nes greitosios medicinos darbuotojai neleido patiems vaziuoti su savo masina, nors rimtas gimdymasdar nebuvo prasidejes bigsmile.gif
Atsakyti
Mane veze vyras i ligonine, jei gimdysiu antra kart taip pat noreciau vaziuoti savu automobiliu, one greitosios pagalbos.
Atsakyti
Manau, kad planuojant, kaip vyksime gimdyti reiktų iš anksto pasiplanuoti, kas nuveš. Juk jei nenumatytas (skubus) atvejis ir jei negali vyras, tai yra kiti artimieji, pagaliau draugės, bendradarbės... 4u.gif
Atsakyti
Su pirmu tėvas mano vežė prieš darbą (MB teisių neturi), tai labai jau nepatogu sėdint buvo važiuot, nes mažius įsiręžęs kažkaip buvo,o ir sąrėmiai čiut ne kas minutę buvo. Per rami buvau vandenims nubėgus ir neskubėjau hihihi.gif tai po to jau teko ir nepatogumų patirt.

O kaip su antru bus net nzn. Mb nevairuoja, gyvenam kitam mieste... ligoninė per miškelį perreit... Nuvežt tai tik taksas ar greitoji gali.. bet gal pati kaip nors nusigausiu, jei laiku suskubsiu rolleyes.gif Bus jau šiltas laikas, paltų nebereikės... Matysim kaip bus.
Atsakyti