Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Gimdziau AK, o gyvenam netoliese, tai siuliau vyrui pesti eit, bet jis per daug sutrikes buvo ir vaziavom masina (nors net iki troleibuso sustojimo yra toliau nei iki Gimdymo namu) lotuliukas.gif
Atsakyti
kažkodėl labai giliai įsirėžė mano atmintin tas momentas, kai paryčiais 4val su vyru sėdom į mašiną, o mano mama išlydėdama mus stovėjo prie laiptinės durų... toks keistas jausmas - abu sėdam tamsoj ir važiuojam ten, kur dar nesam buvę, ten, kur neabejotinai pasikeis mūsų gyvenimas ax.gif . nebūčiau norėjus važiuoti su greitąja schmoll.gif
Atsakyti
Manau, kad priklausys nuo to ar sulauksiu termino ir tada vyrukas nuvez, ar prasides viskas greiciau ir jeigu dar piko metu - tai kviesiu greitaja nes teks vykti is Alytaus i KMUK. o gydytojai yra sake, kad sirdininkes greitai gimdo.
Atsakyti
Abu kartus mane veze vyras su savo masina, nes pirmas buvo po termino, o antras planine operacija.
Manau, kad maloniau su vyru ir savo auto, bet jai jo nera tuo metu salia?
Tada kogero rinkciausi greitaja, tikrai ne taxi. g.gif
Atsakyti
Terminas 02.04 bet jeigu prasides anksciau tai ginekologe liepe greitaja kviestis.
Atsakyti
O mes tai pestute nuejom, neskubedami, pasivaiksciodami ir su puikia nuotaika lotuliukas.gif Netoli VGN gyvenam. Atejau, o tada tiesiai i gimdykla.Jei buciau zinojus, kad pagimdysiu tik vakare, buciau dar ilgiau pasivaiksciojus biggrin.gif
Atsakyti
man vandenys nubėgo nakty, 10 dienų iki nustatytos datos, paskambinau savo akušerei (kaimyniniam name gyveno), visi sėdom į mašinyte, tetuks už vairo ir linksmai lietui lyjant išvažiavom

daruge tai troleibusu su vyru išvažiavo smile.gif

Atsakyti
o tei kai nubėga vaisiaus vandenys, jei sveikata nepablogejo,skausmai nebaisūs, kiek laiko vaisius taip be vendenu gali isbuti? As visada maniau, kad jei jau nubego vandenys,tai tekinai reiks lėkti į gimdyklą iš namų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 01 15, 14:48)
Abu kartus mane veze vyras su savo masina, nes pirmas buvo po termino, o antras planine operacija.
Manau, kad maloniau su vyru ir savo auto, bet jai jo nera tuo metu salia?
Tada kogero rinkciausi greitaja, tikrai ne taxi. g.gif

gal gyveni ten, kur greitoji greit atvaziuoja... As gyvenu Vilniuje... Kvietem greitaja vyrui NAKTI del sirdies (tipo pirmenybe), tai atvaziavo po 45 min!! doh.gif
tikrai nevaziuociau greitaja.. taxi daug greiciau atvaziuotu.. Aisku, idealu - vyras su masina... 4u.gif
Atsakyti
Abu kartus veze vyras. smile.gif
Atsakyti
o mama mano sake, kad per puse Kauno perciom nuejo... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbūnt nekviesčiau greitosios - ne bent būčiau viena o ligoninė toli. Bet kadangi aš visada gimdau ilgai, tikrai neturėčiau kur skubėt ax.gif O šiaip man atrodo, Vln tikrai saugiau su taksi (jeigu mašinos neturi), nes jeigu gimdymai staigus, greitoji atvyks tik tam kad vaikelį priimt doh.gif
Atsakyti