Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

Merginos, gal zinot, kas yra eutiroze? Kaip gydoma, kuo pasireiskia? Ar pavojinga?
Aciu labai.
Atsakyti
[quote=leo11,2006 11 23, 18:06]
Merginos, gal zinot, kas yra eutiroze? Kaip gydoma, kuo pasireiskia? Ar pavojinga?
Aciu labai.
[/quote

Eutirozė yra labai gerai. Tai būklė, kai skydliaukė gamina tiek hormonų kiek reikia. Nei per daug nei per mažai. Tai tikrai nepavojinga.
Atsakyti
Ech, nuraminai. aciu 4u.gif
Nervina tie gydytojai, priraso visko, o paaiskint negali... ax.gif
Atsakyti
Na va jau man praėjo 3 mėnesiai po operacijos, prieš operaciją tyrimai buvo geri, o dabar blogi sad.gif, išrašė thyroxino.
Noriu paklaust ar nieko nebus, jei aš juos gersiu ryte nevalgius?
Atsakyti
Tai juos ir reikia gerti ryte, nevalgius. Uzgerti grynu vandeneliu. Maistas tik po pusvalandzio. Gydytojas sake, kad jis baltymo pagrindu padarytas, nekenkia. Keturi metai geriu ir nieko. Apetitas nemazeja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatali: 26 lapkričio 2006 - 15:30
O man daktarė sakė kad reikia gert tik pavalgius
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 11 26, 16:28)
O man daktarė sakė kad reikia gert tik pavalgius

Tyroxinas geriamas ryte nevalgius.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 11 26, 17:21)
Tyroxinas geriamas ryte nevalgius.

O nuo jo svoris nedideja?
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2006 11 26, 18:59)
O nuo jo svoris nedideja?

Čia individualiai, bet tikėtina, kad gali didėt.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Merginos turiu klausima/prasyma. Gydytojas israse propycili, o jis velniskai brangus Lietuvoj... Pirkau kelis kartu Lenkijoj (daugiau nei dvigubai pigiau gaunas), tiesiog dabar neturiu galimybes to padaryti. Gal kas nors vazinejate i PL? Esu is Vln. Jei ka-lauksiu asmeniniu zinuciu. Aciu. smile.gif
Atsakyti
labas visoms, as po jodo, pirmadieni zinosiu atsakymus, taigi laukiu...
Bet prisidejau kita problema: beprotiskai dideli cholesteroli ir auksta spaudima. Mano cholesterolis jau senokai buvo padidejes, bet dabar virsija norma daugiau nei du kartus. Kaip jums? As tai guodziuosi, kad susitvarkys, kad organizmas pratinasi prie gyvenimo be skydliaukes ir pan. Na, be to, leidau sau labai atsipalaiduoti paskutini menesi ir priaugau apie 7 kg, bet neziurejau i tai rimtai, maniau, laikina. O dabar mane taip gydytojai prigasdino infarktais ir insultais, kad puoliau ieskoti informacijos. Kaip jums, ar turite panasiu problemu? As noreciau pradzioje apsieiti be vaistu, tik liaudiskomis priemonesmis ir dieta.
Sekmes visoms, rasykite
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2006 11 29, 14:44)
labas visoms, as po jodo, pirmadieni zinosiu atsakymus, taigi laukiu...

Kaip suprasti, tai tau nepasakė atsakymo?
Atsakyti