Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

Pas mano kolege irgi keisti dalykai darosi namie. Nakti girdi, kaip per medines grindis kazkas vaiksto kambary, pastoviai dingsta daiktai. O suo kad ispucia akis i " ta kazka", net bijo pajudet is vietos. Viena kart mate, kaip kazkas nematomas girliandas nukabinejo (per Naujuosius buvo kambarys papuostas). Buvo palike tam naminukui taure konjako ir ispakuota sokoladuka, tai kokiems metams ir liovesi. dabar pries pora men vel atsirado, tai vel ta pati paliko, vel tylu.

O kitai pazistamai buvo, kai isikele i sena nama, kasnakt nuo vienos sienos girdedavosi moters ir kudikio verkimas. Tai pasikviete kuniga, jis pasventino ir dingo keistos raudos.
Atsakyti
Pas mane tai prieš kokius metus bute girdėdavosi čepsėjimas, ryte pabusdavau su ijungta šviesa arba teliku. Ejau pas ale bureja, ji man patare kiekvieno menesio pirma diena kai tik isverdu valgyt, tai pirmiausia idet maisto i lekste, pastatyt ant grindu, padet nauja sauksta (t.y. nupirkt sauksta atskirai naminukui ar bildukui ar kaip ten jis vadinasi) ir pakvies ta padara valgyt. Dar druskos ten kazkaip uzkalbejo, nepamenu jau. Valgyt as neviriau, bo suni namie turiu, tai tas viska prarytu, bandziau ale sneket su tuo gyventoju, garsai visi lyg ir liovesi. Uztai dabar pradejo dinginet lupdaziai doh.gif garbes zodis uzkniso, jau tris lupdazius nukosejo, ir vienodus. Nes kai pirma nuvoge, antra nupirkau toki pat, antras dingo, trecia nupirkau toki pat (bo ta spalva man labai jau patinka), sia savaite ir trecias dingo doh.gif Ir ka daryt? Pati to lupdazio tikrai nepameciau, nes niekur jo nesinesioju, visada kosmetika laikau vienoj vietoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 15, 19:12)
Pas mane tai prieš kokius metus bute girdėdavosi čepsėjimas, ryte pabusdavau su ijungta šviesa arba teliku. Ejau pas ale bureja, ji man patare kiekvieno menesio pirma diena kai tik isverdu valgyt, tai pirmiausia idet maisto i lekste, pastatyt ant grindu, padet nauja sauksta (t.y. nupirkt sauksta atskirai naminukui ar bildukui ar kaip ten jis vadinasi) ir pakvies ta padara valgyt. Dar druskos ten kazkaip uzkalbejo, nepamenu jau. Valgyt as neviriau, bo suni namie turiu, tai tas viska prarytu, bandziau ale sneket su tuo gyventoju, garsai visi lyg ir liovesi. Uztai dabar pradejo dinginet lupdaziai  doh.gif  garbes zodis uzkniso, jau tris lupdazius nukosejo, ir vienodus. Nes kai pirma nuvoge, antra nupirkau toki pat, antras dingo, trecia nupirkau toki pat (bo ta spalva man labai jau patinka), sia savaite ir trecias dingo  doh.gif  Ir ka daryt? Pati to lupdazio tikrai nepameciau, nes niekur jo nesinesioju, visada kosmetika laikau vienoj vietoj  doh.gif

paprašyt kad atiduotų, sakykit man labai jo reikia, tu jau tris turi, tai bent vieną duok man, visų gi tau nereikia, prašau. Ir grąžins smile.gif
Atsakyti
Paskaitinejau biski pasisakymu, kai kurie pralinksmino (kad bildukas isplove indus- as irgi taip noreciau lotuliukas.gif )
Bet nezinau ar man cia visai stogas vaziuoja ar ir pas mus bute yra kazkas unsure.gif Gyvenu cia nuo gimimo ir visad kazka jauciau, o dabar gan daznai girdziu kazkokius dungsejimus (na lyg kazkas kazka ant stalo padetu, ar duris pravertu), bet mama (jai suklausa nelabai gerai) sako nieko nejaucia, o tetis isvis niekad nieko neuzsimine ir netiki tokiais dalykais g.gif Bet ar gali but, kad tik man apsireikst bando? g.gif Ir draugas manim netiki, nors tiki visokiom dvasiom ir taip toliau.
Nors manau manasis bildukas neblogas, rodos nieko nenusvilpe (na buna kojines dingsta, bet manau cia ne bilduko kalte lotuliukas.gif ), bet vis bando apie save pranesti.
Mano mylimiausiasis sake, kad yra budas su savo bilduku sneketi: reikia 4 flamasteriu, kad du zmones juos kazkaip ten laikytu ir klausti bilduko kazko, jei atsakymas yra taip jie krypsta i desine, jei ne i kaire (o gal atvirksciai, nebepamenu blush2.gif ), bet labai baisu buvo, sakiau nebandysiu unsure.gif

Dar prisiminiau, zinau, kad ant tauro kalno, ten kur yra profsajungu rumuose kavine Mulen Ruzas tikrai vaidenasi. Tiksliau anksciau vaidenosi, bet dabar ten kartais kunigas pasventina, daznai tokie renginiai sventi vyksta tai viskas aprimo. Pasakojo, kad ten dirbancioms padavejoms labai daug gasdinanciu dalyku yra nutike- tai kazkas ranka ant peties uzdedavo (nors nieko nebuvo), ar girdedavosi, kad kazkas eina i tuoleta, bet nieko nebudavo, viena mate judanti peili nors tikrai nebuvo, kas galetu ji pajudint. Kai paklause orakulo (tokia knyga kur paklausi klausimo, atveti ta knyga ir ten buna atsakymas) ar cia yra vaiduokliu, gavo atsakyma "ne tavo reikalas" blink.gif
Po to ieskojau internete kokios nors informacijos kas ten dejosi, gal yra buve kokiu siurpiu ivykiu, bet nieko neradau, tik tiek kad jis dar 1448 metais paminetas kazkokiose saltiniuose kaip Velnio kalnas, bet daugiau nieko, nes veliau pavadinimas keitesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 27 rugpjūčio 2007 - 18:48
QUOTE(incia @ 2007 08 14, 18:52)
Buvo palike tam naminukui taure konjako ir ispakuota sokoladuka, tai kokiems metams ir liovesi.

tai reik suprast, kad suvartojo?
va pamoka kitoms- ne morkom naminukus vaišint reik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 27, 19:36)
kad du zmones juos kazkaip ten laikytu ir klausti bilduko kazko, jei atsakymas yra taip jie krypsta i desine, jei ne i kaire (o gal atvirksciai, nebepamenu  blush2.gif ), bet labai baisu buvo, sakiau nebandysiu  unsure.gif

Geriau to nebandyk, as vaikystej namie bandziau, tai tol kalbejausi, kol kazkas blogo neatejo, kai supratom kad reik baigti negalejom, man toks vaizdas kad kazkas ant kojos atsistojo, kad negaleciau pabegti is ten ir begalejau koju pajudinti o broliui taip pirstus surakino, kad flomasteriu paleis negalejome. Nuoto laiko daugiau nebebandeme... Ir niekam nesiulyciau
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 08 28, 23:03)
Geriau to nebandyk, as vaikystej namie bandziau, tai tol kalbejausi, kol kazkas blogo neatejo, kai supratom kad reik baigti negalejom, man toks vaizdas kad kazkas ant kojos atsistojo, kad negaleciau pabegti is ten ir begalejau koju pajudinti o broliui taip pirstus surakino, kad flomasteriu paleis negalejome. Nuoto laiko daugiau nebebandeme... Ir niekam nesiulyciau

Bet as nesuprantu, sako geruose namuose (na kur zmones geri gyvena, normalus, ne alkoholikai), tai bildukas yra geras, ta prasme geroji namu dvasia, sauganti namus. Tai kaip cia gali but unsure.gif O gal kai kur yra bildukas, o kai kur tiesiog kazkokios kitos neramios dvasios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 29, 11:18)
Bet as nesuprantu, sako geruose namuose (na kur zmones geri gyvena, normalus, ne alkoholikai), tai bildukas yra geras, ta prasme geroji namu dvasia, sauganti namus. Tai kaip cia gali but  unsure.gif O gal kai kur yra bildukas, o kai kur tiesiog kazkokios kitos neramios dvasios  unsure.gif

Visiskai teisingai, ne visuose namuose tik bildukai gyvena, juose pilnai gali gyventi ir negeros dvasios, ir manau nepriklauso, ar namu seimininkai geri zmones ar alkoholikai ar blogi zmones ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2007 08 28, 14:34)
tai reik suprast, kad suvartojo?
va pamoka kitoms- ne morkom naminukus vaišint reik bigsmile.gif

AISKU, NESUMAZEJO TO SOKOLADO AR KONJAKO TAUREJE, BET BENT JAU APRIMO JO SPOSAI biggrin.gif MATYT, JAM PATIKO.
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 08 29, 19:01)
Visiskai teisingai, ne visuose namuose tik bildukai gyvena, juose pilnai gali gyventi ir negeros dvasios, ir manau nepriklauso, ar namu seimininkai geri zmones ar alkoholikai ar blogi zmones ir pan...

Bet jeigu butu blogos dvasios, tai jos kazka blogo darytu, ar nebutinai? g.gif Na kaip zinot ar pavyzdziui maniskis teigiamai nusiteikes g.gif
Papildyta:
QUOTE(incia @ 2007 08 29, 19:57)
AISKU, NESUMAZEJO TO SOKOLADO AR KONJAKO TAUREJE, BET BENT JAU APRIMO JO SPOSAI biggrin.gif  MATYT, JAM PATIKO.

Sako dvasioms patinka bet kokia auka, ir nesvarbu ar tu veliau pats ta sokolada suvalgysi, bet jie del to, kad jiem kazka paaukojai gali aprimti g.gif Idomu kiek tame tiesos? g.gif
Atsakyti
Na jeigu nieko labai blogo nedaro, na negasdina, nesmaugia ir pan, tai reikia tiketis kad nelabai bloga ta dvasia...
Atsakyti
http://www.dharma.lt...emos/naminukas/

Pasiskaitykit:) Cia apie naminukus:)Ir is tiesu cia rimtas dalykas:)
Atsakyti