Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių lukštų pagalvės

Mes naudojam jau kokie 5metai, kitokios net nenoreciau, man iskilo klausimas nuo kadavaikams galima ant jos miegoti? nes maniskiui 2metai tai jis nori tik ant jos miegot... galvoju ar ne per anksti g.gif
Atsakyti
El.parduotuvėje EFOR.LT nuolaidos:

Nuolaidos ekologiškiems ir natūraliems produktams iki 40%.

Nuolaidos ekologiškiems kosmetikos gaminiams iki 25%

Nuolaidos perdirbtiems gaminimas iki 40%

Nuolaidos natūralios odos rankinėms iki 35%

Nuolaidos grikų lukštų pagalvėms ir čiužiniams iki 15%

Nuolaidos satino patalynei iki 10%

user posted image...
Atsakyti
mes kai pabandem, pries kokius 6 metus, tai ant kitokiu ir nebeuzmiegam.
Atsakyti
Sveikos
ieškojau pirkt lovos, ir kai pamačiau grikių lukštų produktus užkabinau ir aš ax.gif
Pirkau pagalvę, iki šiol ant jos miegu ir nesiskundžiu. dabar galvoju pirkti čiužinį.
Perskaičiau visą temą, tačiau apie juos tik pora atsiliepimų radau. Turbūt dėl to kad tema apie pagalves. Bet tikriausia nėra temos apie čiužinius. Tai gal galėtų, kas naudoja parašyt ar ant jų patogu gulėt g.gif Kurį geriau pirkti plonesnį (4 cm storio) ar storesnį 7cm? blush2.gif
Atsakyti
O mums su vyru schmoll.gif Dabar guli nenaudojama... gal reiks vėl pabandyti ir išsitraukti, čia taip visos giria lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu merginos skaitau ir stebiuosi. Buvome mes nusprende nusipirkti pagalves, gal greiciau pirmiausiai pasiziureti norejome, kaip jos atrodo. Pirmiausiai akis uzkliuvo senukuose (tiesa, visa tai buvo jau pries kokius 2-3 metus), tai va ziurim guli tos grikines pagalves, supakuotos kaip reikiant, calofane ir t.t. Na ir taip galva dedam ir taip, galvoju gal koki griki rasiu, ogi ziuriu, pilna pagalve maziuku vabaliuku, gyvu, judanciu. Kaip trenkiau as ta pagalve, taip ir praejo noras, brrrr... net prisiminti nenoriu. Nezinau, gal ne dziovinti tie grikiai buvo ar ka, bet vaizdelis tai tikrai nekoks. Na bet cia tik mano prisiminimai.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 16, 20:09)
O mums su vyru  schmoll.gif  Dabar guli nenaudojama... gal reiks vėl pabandyti ir išsitraukti, čia taip visos giria  lotuliukas.gif

visi giria,bet man ji visai nepatiko schmoll.gif ,kaskur voliojasi o ismesti gaila blush2.gif

patiko man pagalves TEMPUR,nors ir brangi bet super,visgi perkama ne vienam sezonui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as kai pabandziau miegot ant grikiu luksu pagalves, tai ant kitokios nebegaliu issimiegoti. Jau 5 metu ant jos miegu.
Atsakyti
sveikos,

mes su vyru jau kokie 8 metai miegame ant grikiniu pagalviu ir ant tempur firmos ciuziniu.Priprasti prie pagalves kazkiek laiko reikia, bet dabar jau be jos (kokioje kelioneje) net neissimiegam. Tik ,kad kelioneje, tai labai sunkios ir daug vietos uzima
Atsakyti
Turiu pagalve jau senokai,bet miegoti bandziau tik karta doh.gif Del kietumo,tai dar puse bedos,bet kaip ji siugzda doh.gif Nepatiko man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2009 09 08, 21:42)
Turiu pagalve jau senokai,bet miegoti bandziau tik karta doh.gif Del kietumo,tai dar puse bedos,bet kaip ji siugzda doh.gif Nepatiko man schmoll.gif

Man tik pirmą naktį trukdė tas šiugždesys mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunus jau 4 metai miega su grikiais, jau dabar kai jam beveik 5 skundziasi, kad kieta, tai darysiu nauja pagalve, viduje pukai ar sinteponas, grikinis uzvalkalas (apie 0.5-1cm storio) - grinas experimentas, bet kitaip uzmiega ant ciuzinio, sako taip minksciau doh.gif
Atsakyti