as miegu jau 2 metus super is pradziu sapnavau grikiu kose... griku laukus... dabar pripratau ir nieko nesapnoju, gal nauja isigyt su kvapu... , o neseniai padovanojau draugei pagalve kudikio maitinimuj, patenkinta, ir as paziurejau kad patogesne nej ta su burbuliukais... is www.grike.lt ir pufa mazei prigrebiau kaledom gaus dovanu
Noreciau patarimo kokia pagalves forma yra patogesne,volelis ar keturkampis?
O as parduodu nauja grikiu lukstu pagalve,vaikas alergiskas grikiams,tai netinka,atiduodu uz 15lt,Vilnius,galiu siust jei siuntima apmokat,40cm*60cm,su uzvalkalu(melynas fomas,ant jo saulegrazos)
QUOTE(studija @ 2009 01 10, 14:31)
Noreciau patarimo kokia pagalves forma yra patogesne,volelis ar keturkampis?
man tai tokia patogi kur per viduri (beveik) prasiuta ji ir keturkampe, ir kaip volelio funkcija yra
QUOTE(kuziukas @ 2009 01 10, 17:56)
O as parduodu nauja grikiu lukstu pagalve,vaikas alergiskas grikiams,tai netinka,atiduodu uz 15lt,Vilnius,galiu siust jei siuntima apmokat,40cm*60cm,su uzvalkalu(melynas fomas,ant jo saulegrazos)
Tuckai,saldziu sapnu
QUOTE(Bishop166 @ 2008 12 27, 01:14)
Na ir kaip?
QUOTE(kuziukas @ 2009 01 11, 17:20)
Aciu
Grikių lukštų pagalvės tinka sveikiems ir besiskundžiantiems kaklo, sprando, nugaros skausmais, kankinamiems nemigos ir knarkiantiems žmonėms. Grikių lukštų pagalvė individualiai prisitaiko prie galvos formos, apsaugodama nuo kaklo ir pečių skausmų, atsiradusių dėl netaisyklingos kūno padėties miego metu. Grikiuose nesiveisia patalynės erkės. Tai natūrali alternatyva vaikams ir suaugusiesiems, kurie alergiški plunksnoms, pūkams ir porolonui. Grikių pagalvės silpnai kvepia grikiais, vartantis ir sukiojant galvą gali girgždėti, yra kietokos. Grikių lukštų pagalvės neskalbiamos.
http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
o nera dulkiu nuo tu grikiu viduje? nes pvz paprsatose pagalvese tu erkuciu pilna. o sitose gal jos nesiveisia?
grikiu voleli naudoja anyta, labai patenkinta.
pagalve pirkausi sau, kai skaudejo nugara, bet po menesiuko atidejau.
issitraukiau sunui, kuris labai prakaituodavo meigotamas, kitos pagalves po vieno miego reikejo skalbti. dabar jokiu problemu, galva ne smirda, kaip anais laikais, o kvepia grikiais. jam patink (4 metai).
dar jis turi ciuzinuka su grikiais, uzvalkala su grikiais iskalbiau skalbiankoj su vilnos programa. toliau naudoju, jokiu problemu. net nezinojau, kad skalbt negalima
kam tinka, tam gerai, man dormeo norisi nusipirkti, vyras turi, tai patenkintas
pagalve pirkausi sau, kai skaudejo nugara, bet po menesiuko atidejau.
issitraukiau sunui, kuris labai prakaituodavo meigotamas, kitos pagalves po vieno miego reikejo skalbti. dabar jokiu problemu, galva ne smirda, kaip anais laikais, o kvepia grikiais. jam patink (4 metai).
dar jis turi ciuzinuka su grikiais, uzvalkala su grikiais iskalbiau skalbiankoj su vilnos programa. toliau naudoju, jokiu problemu. net nezinojau, kad skalbt negalima
kam tinka, tam gerai, man dormeo norisi nusipirkti, vyras turi, tai patenkintas
Jau metus beveik turiu grikių pagalvę. Na man ji labai patinka, nei kieta nei ka. Patogu ir gera miegoti, super dalykas