Mes grikių lukštų pagalves nupirkome ir padovanojome tėvams. Labai patenkinti atsikratę pūkinių pagalvių. Sakė miega kietu miegu, niekas jiems nečeža ir aukštis tinka.
dukra jau keli metai miega ant grikinės, o aš prieš pusmetį įsigyjau vidutinio dydžio, man per didelė pasirodė, tai su dukra susikeitėm-aš ant jos mažutės, ji ant mano miega. Katinas jau irgi priprato, pretenzijų nereiškia
Tik vyras dar ant pūkinės miega, jam grikinė nepatinka.
Na, mano atsiliepimai apie sias pagalves tik geri
Miegasi kuo puikiausiai! Pries pora metu teko pamiegot ant jos sveciuose ir iskart nulekiau sau nusipirkt
vyras pabande, jam irgi begau pirkt
draugem rekomendavau, tai visos patenkintos
dabar visi seimoj ant tokiu miegam, turim po kelias net (nes keliose vietose gyvenam) ir net i komandiruotes abu vezames VISADA
vyras pabande, jam irgi begau pirkt
dabar visi seimoj ant tokiu miegam, turim po kelias net (nes keliose vietose gyvenam) ir net i komandiruotes abu vezames VISADA
As turiu taip pat turiu grikiu pagalve,jau kelis metus . Esu labai patenkinta, neturiu nusiskundimu
Kazkaip pripratau prie grikiu lukstu cezejimo ir jis man netrukdo miegoti.
Senai turiu grikinę.... labai patinka grikinis kvapas
Ir šiugždėjimas ... Aš už
miegu ant grikines pagalves jau apie 5 metus,ne i ka neiskeisiu-bandziau keleta kartu del idomumo ant pukines miegot-
tai dabar su savim vezuosiu ir i soda ir i ligonine
sveikos mamytes, o kaip su prieziura grikiu lukstu ciuzinuko? Pirkom padeveta lovyte ir ziuzinuka pridejo kartu, bet panaudotas yra panaudotas...gal zinot, kaip juos valyti? Apvalkalas nusiima, viduj porolonas, o grikiai butent i ta apvalkala isiuti...nu tikrai i sklabimo masina nemesiu
. Ar valyklose valo tokius daiktus, ar tiesiog ismest?
Turim 2 grikines pagalves. MB tai iskart prie jos priprato, sako, kad gerai issimiega. O as kelis kart bandziau prisiratint. Nu niekaip
. Pora naktu pamiegojau, tai buvau tom dienom , kai maisu trenkta, visai neissimiegojau.
Tai velai sudejau, po kurio laiko vel pabandysiu, kazkodel man sunkiai prie jos priprast.