Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių lukštų pagalvės

Mes grikių lukštų pagalves nupirkome ir padovanojome tėvams. Labai patenkinti atsikratę pūkinių pagalvių. Sakė miega kietu miegu, niekas jiems nečeža ir aukštis tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolakola: 20 liepos 2008 - 16:41
dukra jau keli metai miega ant grikinės, o aš prieš pusmetį įsigyjau vidutinio dydžio, man per didelė pasirodė, tai su dukra susikeitėm-aš ant jos mažutės, ji ant mano miega. Katinas jau irgi priprato, pretenzijų nereiškia 4u.gif Tik vyras dar ant pūkinės miega, jam grikinė nepatinka.
Atsakyti
As irgi turiu grikinę pagalvę,bet taip prie jos ir nepripratau.Pradžioje atrodė,kad per kieta,tada nupyliau dalį lukštų,bet nepadėjo.Pirkau prieš kokius 4 metus bet taip jos ir neprisipratinau. doh.gif Kas planuoja pirkti patarčiau pabandyti prieš perkant(aišku jei yra kas paskolina)
Atsakyti
Na, mano atsiliepimai apie sias pagalves tik geri thumbup.gif Miegasi kuo puikiausiai! Pries pora metu teko pamiegot ant jos sveciuose ir iskart nulekiau sau nusipirkt mirksiukas.gif
vyras pabande, jam irgi begau pirkt biggrin.gif draugem rekomendavau, tai visos patenkintos ax.gif
dabar visi seimoj ant tokiu miegam, turim po kelias net (nes keliose vietose gyvenam) ir net i komandiruotes abu vezames VISADA wub.gif
Atsakyti
jei kam idomu, galiu duot telefoniuka smile.gif cia grikes firmos ptodukai is grikiu lukstu smile.gif Sostines dienose gavau kontaktus, per juos pigiau pirkt nei siaip ir visokiu pagalviu, ciuziniu turi smile.gif 862056939 Snieguole ax.gif
Atsakyti
As turiu taip pat turiu grikiu pagalve,jau kelis metus . Esu labai patenkinta, neturiu nusiskundimu smile.gif Kazkaip pripratau prie grikiu lukstu cezejimo ir jis man netrukdo miegoti.
Atsakyti
Senai turiu grikinę.... labai patinka grikinis kvapas blush2.gif Ir šiugždėjimas ... Aš už thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif pusmetį pratinausi prie grikinės... bet... pūkinė mielesnė cool.gif
Atsakyti
miegu ant grikines pagalves jau apie 5 metus,ne i ka neiskeisiu-bandziau keleta kartu del idomumo ant pukines miegot- schmoll.gif tai dabar su savim vezuosiu ir i soda ir i ligonine nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasirode naujos grikiu pagalves "Grike". Labai graziu spalvu ir daug dailiau pasiutos uz kitas, kur teko matyt. O parduoda tai Eurovaistinej Akropoly ir Ermitaze ir dar pigu.lt Gal dar ir kitur, reik ziuret www.grike.lt. Skaniai miegot visoms!
Atsakyti
sveikos mamytes, o kaip su prieziura grikiu lukstu ciuzinuko? Pirkom padeveta lovyte ir ziuzinuka pridejo kartu, bet panaudotas yra panaudotas...gal zinot, kaip juos valyti? Apvalkalas nusiima, viduj porolonas, o grikiai butent i ta apvalkala isiuti...nu tikrai i sklabimo masina nemesiu sad.gif. Ar valyklose valo tokius daiktus, ar tiesiog ismest?
Atsakyti
Turim 2 grikines pagalves. MB tai iskart prie jos priprato, sako, kad gerai issimiega. O as kelis kart bandziau prisiratint. Nu niekaip schmoll.gif . Pora naktu pamiegojau, tai buvau tom dienom , kai maisu trenkta, visai neissimiegojau. verysad.gif Tai velai sudejau, po kurio laiko vel pabandysiu, kazkodel man sunkiai prie jos priprast. unsure.gif
Atsakyti