QUOTE(Rola @ 2007 03 14, 19:18)
Nes ir antras ciklas jauciu bus virs 35 dienu, matuoju bazine, tai taip prognozuoju
tai, kad ir man ciklas pasidarė apie 35 d. po abrazijos, jau du ciklai taip pirmas 38 antras 35. tai gal nieko tokio, galvoju, gal kitas bus trumpesnis.
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 14, 23:53)
na tos naujienos siai dienai nei linksmos, nei liudnos... Laukimas tradiciskai 2 savaites, jei neprisireiks anksciau...
Užjaučiu tave iš visos širdies. Stiprybės tau, nepalūžk. Žinau, kad neverta guosti ar sakyti viskas bus gerai. Dabar tave tik sunervintų ir supykdytų, beverčiai tie žodžiai. Viskas likimo rankose.
QUOTE(Rola @ 2007 03 15, 09:36)
As ir pati nezinau ka suzinosiu kita treciadieni pas gydytoja...
O gal vertetu to pacio Abraicio pajklausti, gal kur uzsieni nuodugniau tiria tuos fosfoluipidus, gal jis ka patartu? Man jau baisu, norejau, kad rastu man si sindroma, bet dabar jau nezinau, jei nuo jo nevisada randami vaistai..
Vienu zodziu, kad ir kada pastosiu, tai bus vel vieni nervai ir nezinomybe, ir vel asaros...
Bet pagalvok, kad ašaros ir nervai tik kenkia ir neleidžia vaikeliui normaliai vystytis. Nuteikinėk save teigiamai, o verkt sau galima leist kai jau sužinai, kad nieko negali pakeist. Dėl savo žirniukų labai labai laukiamų juk galim būti ramios ir tvirtos, ane?
QUOTE(jolik @ 2007 03 15, 11:33)
Sveikutės man ši tema buvo labai aktuali, ir neturejau kur išsilieti, gerai, kag yra tiek bendraminčių, šaunuolės jus, laikykitės ir nenuleiskite galvų
Geriau ta sindroma jau rastų tada yra galimybė, kad tikrai išnesiosi vaikelį, ir turite žinoti, kad vaistukai brangūs Fragmin 2500 ampole apie 11 lt.-kiekviena diena plius aspirinas 100.Leliuka išnešioti man kainavo iki 4000lt., kaip sakant brangu, bet tikrai verta
Sekmės visom ir stiprybės............
Pinigai ne svarbiausia, aišku, jei jų iš nebūtų tai tada jokių šansų sulaukti vaikelio. bet tiek tai tikrai sugebėsim surinkti. Aš jau po truputį pradėjau taupyti
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 15, 13:23)
norejau kreiptis i savo ligonines daktara, prasytis kad vel pasiguldytu, bet kas is to.... atsikabinu as jau nuo tu daktaru... turi jie ir be manes darbo... uzleidziu vieta kiteims, lenvesniems atvejams... o man dar gal Dievulis atsius kada stebukla... lauksiu. paslapcia..
Brangute, sukaupk paskutines jėgas, pasistenk nurimti, gal dar ne viskas prarasta, o nervai juk kenkia. apsikamšyk pagalvėlėm, paimk kokią mielą širdžiai knygą ir pasiskyrus sau lovos rėžimą gulėk. Kas iš tų ligoninių, jos nieko nepadės. Svarbu pažabok ašaras ir nerimą. Mes kartu su tavimi, už tave pergyvenam, atiduok tą pergyvenimą mums, o pati apsigaubk ramybe.