Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

g.gif oj unsure.gif nu gal... aš jau ir nelabai žinau kas čia geriau būtų , o kas geriausia tai išvis doh.gif
Atsakyti
Man irgi po persileidimo rekomendavo KT gerti, bet aš kažkaip nusistačius prieš jas. Na nebent ciklas būtų nereguliarus, tada gal ir gerčiau, o dabar kai viskas vyksta laikrodžio tikslumu, tai nematau reikalo.

Sveikinu Žvirbliuke, kad nerado pas tave to blogųjų lipidų drinks_cheers.gif

O aš prisiskaičiau, kad persileidimas dar galimas jei kraujyje yra visokių sunkiųjų metalų, kuriuos galim "pasigauti" per maistą: gyvsidabrio, kadžio ir dar kažko. Bandysiu šiandien aiškintis ir priduoti kraują.
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 03 14, 13:55)
Man irgi po persileidimo rekomendavo KT gerti, bet aš kažkaip nusistačius prieš jas. Na nebent ciklas būtų nereguliarus, tada gal ir gerčiau, o dabar kai viskas vyksta laikrodžio tikslumu, tai nematau reikalo.

Sveikinu Žvirbliuke, kad nerado pas tave to blogųjų lipidų  drinks_cheers.gif

O aš prisiskaičiau, kad persileidimas dar galimas jei kraujyje yra visokių sunkiųjų metalų, kuriuos galim "pasigauti" per maistą: gyvsidabrio, kadžio ir dar kažko. Bandysiu šiandien aiškintis ir priduoti kraują.

Oho tai kokius cia tyrimus reikia darytsi?
Papasakok ka pavyko issiaiskinti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 13, 20:06)
sveikutes. as jusu laisku laukiau visa savatgali ir supratau, kad jus prie kompu ko gero prieinat tik darbe, o gal ir buvot kur isvykusios. Na, nesvarbu... ryt i Kauna... nuotaika- siaip sau... Viskas bus matyt. nera cia ko prisigalvot nebutu dalyku... Nors po uzvakarykscio sapno, kurio man niekas taip ir nepaaiskina, laukiu liudnos pabaigos...  Sapne viska taip aiskiai maciau, kad pabudau pasiziuret ar cia tikrove, ar sapnas... man visada mazdaug bunant tiek laiko, baigiasi...  tai vazduoju, kad nepergyvenu, bet sirdy vyksta kas kita...  Na, ziuresiu, kaip ryt seksis  Kaune... jei pradingsiu is eterio, tai zinokit, kad as kur nors ligoninej...  bet vis tiek dar susirasysim... tik nezinau, kaip tam bus noro, jei liudnai baigsis... O ir jusu gasdint nenoresiu... na, vis tiek duosiu kaip nors zinot...
Na, o drauges sveikata siaip sau... nejaute para vaisiaus judesiu- nuvaziavo i Kauna, liepe laukt... tik nezinia ko...  tai va, koks daktaru rupestis ir prieziura... Niekas nenori atsakomybes.... doh.gif

Aš tai tik darbe turiu netą ir tai laiko čia užsukt labai mažai, tik į darbo pabaigą dažniausiai.
Laukiu tavęs grižtančios su gerom naujienom. Labai labai to linkiu, nors jau kai rašau, turbūt jau tu pakeliui namo. Kad ir kas būtų, nedink iš eterio, juk čia dalinamės ir džiaugsmais ir liūdesiu 4u.gif
Na o tavo draugei galiu palikėti tik vilties ir daug stiprybės.

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 03 13, 23:41)
na, va aš pasirodysiu pas Jus.
nerado pas mane tu fosfolipidu - gal jau rašiau, bet nepamenu...

o va apie šitą kad negali pvz berniuku išnešioti.....
vakar pagaliau pasakiau savo mamai, kad man jau II -as nelamingai...
tai šnekėjom, šnekėjom ir ji ta pati pasakė:
gal sako ant berno užkimbu, užtai ir nesigauna.....
nu bliamba.... doh.gif 
jai pirmas irgi buvo persileidimas, sakė kad berniukas... o po to- bac trys mergos...

na moralo nėra. tikimybė lygi 50/50 - tai ir nežinau....
dabar 24 balandžio pas genetikus - nu ir nemanau kad kažką jie ras....

Super, kad fosfolipidų nerado.
o apie lyties išnešiojimą, tai teorijos įdomios, o jei ir tavo mamai taip buvo, tai gal ir tau už tai nesiseka. Labai linkiu gražuolės mergytės, kai jau leis planuoti, tai pabandyk ten pagal skaičiavimus taikyti ant mergaitės, kažkur SM buvo net kalendorius.

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 03 14, 12:13)
man dabar kai sulauksiu mm - gine sake pagerti "Yarine" KT - bent 3 mėnesius...
o gal man kokius metus pagerti tu KT - ? ir tada? ka manot?

Negerk metus, tikrai nereikia, man gyd. Abraitis iš vis sakė nereik gert. O po pirmos abrazijos puse metų gėriau, o paskui dar pusę negalėjau pastoti. O ir aplamai, dar po kontraceptinių ginė siūlė kokius 3 mėn. palaukti, kad jos iš organizmo išsivalytų, nes dar nėra nustatyta, ar jos nekenkia vaikeliui.
Atsakyti

Negerk metus, tikrai nereikia, man gyd. Abraitis iš vis sakė nereik gert. O po pirmos abrazijos puse metų gėriau, o paskui dar pusę negalėjau pastoti. O ir aplamai, dar po kontraceptinių ginė siūlė kokius 3 mėn. palaukti, kad jos iš organizmo išsivalytų, nes dar nėra nustatyta, ar jos nekenkia vaikeliui.
[/quote]

kaip gerai, kad Abraitis taip mano, o as bijojau, kad man gali skirti kontraceptinius verysad.gif
Nes ir antras ciklas jauciu bus virs 35 dienu, matuoju bazine, tai taip prognozuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 03 14, 17:37)
Aš tai tik darbe turiu netą ir tai laiko čia užsukt labai mažai, tik į darbo pabaigą dažniausiai.
Laukiu tavęs grižtančios su gerom naujienom. Labai labai to linkiu, nors jau kai rašau, turbūt jau tu pakeliui namo.  Kad ir kas būtų, nedink iš eterio, juk čia dalinamės ir džiaugsmais ir liūdesiu  4u.gif 
Na o tavo draugei galiu palikėti tik vilties ir daug stiprybės.
Super, kad fosfolipidų nerado.
o apie lyties išnešiojimą, tai teorijos įdomios, o jei ir tavo mamai taip buvo, tai gal ir tau  už tai nesiseka. Labai linkiu gražuolės mergytės, kai jau leis planuoti, tai pabandyk ten pagal skaičiavimus taikyti ant mergaitės, kažkur SM buvo net kalendorius.

aciu, Mintute, uz paguoda.... graudoka skaityt tavo padrasinimus, nes jau mazdaug zinau savo likima... na tos naujienos siai dienai nei linksmos, nei liudnos... Laukimas tradiciskai 2 savaites, jei neprisireiks anksciau... Tai ka siandien mate nera taip kaip turetu buti... Jau ir dak. Abraitis bejegis... trauko peciais, nezino ka patarti... gydyma - aspirinu ir dufastonu taip ir palieka, nes daugiau ir nebera, kas daryti... gulet ligoninej beprasmiska, nes geriu savus vaistus... Bet jus nesigasdinkit, mano tas antifosfolipinis (ot keiksmažodis) sindromas isskirtinis nei kitu... tai va, jums taip nebus... tikrai, tikrai.. is kazkelinto karto tikrai pasiseks... cia skaitau, vienos nori mergaites, kitos berniuko... o as ko noriu ?????.....................- cia asareles.................................................. dar Abraitis sako, kad as tvirta- ne velnio.... prizliumbtos jau upes.... negi zliumbsi prie daktaro... O ka tai ir bepades... dar ir sloga pripuole... galva skauda, nosis uzgulta... Siandien mire vakar nuo motociklo prisitreskes musu 11-okas....
Ar cia isgirsi ka gero? kad tiek gerio butu, kiek yra blogio.....
cry.gif cry.gif cry.gif - cia vyras pridaugino -3 ise verkiam- as, vyras ir kate....
ai , nei mes cia verkiam nei ka... einam gult... O jums visoms linkiu sekmingai tapti nestuke.gif Ir nenoreti vienos ar kitos lyties vaikelio... ne tas svarbiausia, sverbiausia, kad jis ar ji isviso butu ir sveikutis... sekmes, seses... nedristu sakyti likimo, nes jums sio likimo nelinkiu...
Atsakyti
cia, dar skaitau kalbate apie kontraceptikus... na taip, tai gal ir madingiausia siu laiku priemone... bet mes senoviski... nenodaujau jokiu kontraceptiku ir tokiu papildomu bedu neturiu... vienai pazistamai buvo skirti netinkami kontraceptikai, tai tik bedos prasimane... nuo vakar jau nutrauke....
na, o mano drauge, tai siandien mane guode, drasino ir skatino ir siule visokiu uzburimu... sake, uz ka ji meldziasi, tiems visiems Dievulis padeda.... O apie savijauta sinadien taip ir neparase... ryt paklausiu...
beje, pas dak. Abraiti eiles sumazeje... kada tik nuvaziuoju, taip ir tuscia... na ir aciu Dievui... 4u.gif
Laikykites ir tapkit geromis mamomis, ax.gif o tokioms tikrai tapsite, nes tai ateis per daug visokiu duobiu ir duobeliu... man atrodo kuo sunkiau lauki, tuo labiau myli... gal kartais net per daug... o kiek dar zinau, kad sunkiai lauktus vaikelius- Dievulis ir vel greitai pasisaukia pas save... ai visko cia buna siam gyvenime... as visada guodziuosi, kad yra daug zmoniu, kuriem dar sunkiau...
vat apie ta zuvusi vienuoliktoka i skype tik ka parase mano kolege, to zuvusiojo giminaite, - kiek ju seima patyrus praradimu. jo tevai islaidoje jau savo tevus, brolius... o dabar terkst, dar ir jaunus atima... Lieka dar vienas sunelis, bet vieno juk jau nebera- tiek dejo vilciu, leido i vidurine, studijuos ir.... O tas kuris vairavo motocikla- liko gyvas... ir vis nekalti kencia... na, gerai, as cia siandein ko tai labai liudnai, juk nesu tokia jau cia ziauriai liudna... doh.gif
dar kareteli - laikykites merginos, rupinkites savimi, kiek tai imanoma... nebenoriu, as jau pas jokius daktarus- issivaizduoju jie jau mintyse sako- ,,O Dieve ir vel ji cia..." noriu jau atsikabint nuo ju... tik galvoju, ar as jau tikrai viska padariau del saves, kas imanoma... negi as tokia vienintele visam pasaulyje?... JUs likimo seses, bet ne visiskai... bet su kombinuota trombofilija Lietuvoje kazin ka daugiau ar besurasiu... Vienai pazistamai vaikelis susirgo reta liga, tai skambino net i uzsieni ir atrado panasaus likimo ir gydyma pritaike... bet negi as pati i uzsieni skambinsiu- kam? kur? tebunie, kaip yra, nors ir kaip norisi...
eisiu ieskot socialinio darbo vaiku namuose ar kur nors, kur galeciau padeti zmonems ir jiems atiduoti savo meile... neturiu kam atiduoti... gal jums truksta meiles? o kas man jos duos senatveje?.... ai, nukrypau jau cia i jums nebeidomias filosofijas... tiesiog norisi issilieti, kas ant sirdies... gerai, merginos, - jau nezinau kelinta karta atsisveikinu- likit sveikos. uzsuksiu, kai sirdyje bus lengviau, kad nerasyti cia jums graudziu laisku... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sidrute nezinau ka ir besakyti, zinau, kad cia zodziai beprasmiai... Laikykis ir tikek..
As ir pati nezinau ka suzinosiu kita treciadieni pas gydytoja...
O gal vertetu to pacio Abraicio pajklausti, gal kur uzsieni nuodugniau tiria tuos fosfoluipidus, gal jis ka patartu? Man jau baisu, norejau, kad rastu man si sindroma, bet dabar jau nezinau, jei nuo jo nevisada randami vaistai..
Vienu zodziu, kad ir kada pastosiu, tai bus vel vieni nervai ir nezinomybe, ir vel asaros...
Atsakyti
Sveikutės man ši tema buvo labai aktuali, ir neturejau kur išsilieti, gerai, kag yra tiek bendraminčių, šaunuolės jus, laikykitės ir nenuleiskite galvų 4u.gif
Geriau ta sindroma jau rastų tada yra galimybė, kad tikrai išnesiosi vaikelį, ir turite žinoti, kad vaistukai brangūs Fragmin 2500 ampole apie 11 lt.-kiekviena diena plius aspirinas 100.Leliuka išnešioti man kainavo iki 4000lt., kaip sakant brangu, bet tikrai verta rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sekmės visom ir stiprybės............
Atsakyti
QUOTE(jolik @ 2007 03 15, 11:33)
Sveikutės man ši tema buvo labai aktuali, ir neturejau kur išsilieti, gerai, kag yra tiek bendraminčių, šaunuolės jus, laikykitės ir nenuleiskite galvų  4u.gif
Geriau ta sindroma jau rastų tada yra galimybė, kad tikrai išnesiosi vaikelį, ir turite žinoti, kad vaistukai brangūs Fragmin 2500 ampole apie 11 lt.-kiekviena diena plius aspirinas 100.Leliuka išnešioti man kainavo iki 4000lt., kaip sakant brangu, bet tikrai verta  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Del pinigu ne problema, abu neblogai uzdirbame, bet, kad jie tik padetu..
O kaip tu visa nestuma isgulejai, ar dirbai? Vaistus tai kiek suprantu galima paciai susileisti, bet koks rezimas?
Atsakyti
as jau, sesutes, gal irgi 4000 sukisau jei ne daugiau- vaistai, daktarai, genetikai, tyrimai ir t.t. keliones i Vilniu ir Kauna.... na ir ka? turiu, kaip turiu.... bet, Rola, nesigasdink- juk daugumai dak Abraicio gydymas padeda, nes jau kartojuosi, pas jus paparastas tas sindromas, o pas mane kombinuotas.... tai va, jus nepapulsit i ta skaiciu manau tikrai... Jus dar laimingos, kad jusu sindromas gydomas.... o daktaras negi pats tiek pinigeliu prikistas nesusipranta, kad butu galima su kuo pasitarti, kam paskambinti... bet jis zino mayt tiek, kad cia nebeimanoma padet ir tiek..... JUk neisgydomi absoliuciai visi, kurie negali turet vaiku... Mano ta druge irgi jau buvo pas daug garsiu dakataru ir visi mato ta pati, kad neimanoma palengvinti kanciu, bus taip, kaip bus... nenoriu as daugiau eit pas tuos daktarus p ne todel, kad pykstu, bet matau, kad jau ir jie pavargo nuo manes... tegul, liksiu likimo valiai... o jus, kurias dar imanona isgydyti, tegul saugo ir gydo...
merginos nestumo metu reikia kuo daugiau ramybes, na nebent jusu darbas nera labai varginantis... as po testo 2 juosteliu is karto emiau biuleteni- sveikai jauciuosi, nei pykina, nieko... bet kam tu papaildomu nervu darbe, knygu tasymo ir t.t. r taip prisinervuoju ir dar prisinervuosiu, juk reikia kazkada pasirupinti ir savimo nors kiek... nors kazkuri cia raset, kad atsirado problemu darbe ir moksluose.... taigi, reikia ziuret, kas jums tuo metu svarbiau... mums viename seminare palygino zmogu su pauksciu, kurio vienas sparnas -seima, kitas- karjera ir ,kad paukstis galetu skristi, turi buti tarp abieju sparnu pusiausvyra- net cia kalbama apie sveika zmogu... kuris sparnelis paluzta- ta reikia kuo greiciau gydyti... blogai, jei abu is karto.... bet uz nauja gyvybe sioj zemej manau nera nieko svarbesnio normalioms seimoms... smile.gif taigi, laikykites, sauleles... nesigasdinkiįt mano pavyzdziu- cia labai reta.... dar norejau kreiptis i savo ligonines daktara, prasytis kad vel pasiguldytu, bet kas is to.... atsikabinu as jau nuo tu daktaru... turi jie ir be manes darbo... uzleidziu vieta kiteims, lenvesniems atvejams... o man dar gal Dievulis atsius kada stebukla... lauksiu. paslapcia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 15 kovo 2007 - 12:33
QUOTE(Rola @ 2007 03 14, 19:18)
Nes ir antras ciklas jauciu bus virs 35 dienu, matuoju bazine, tai taip prognozuoju  blush2.gif

tai, kad ir man ciklas pasidarė apie 35 d. po abrazijos, jau du ciklai taip pirmas 38 antras 35. tai gal nieko tokio, galvoju, gal kitas bus trumpesnis.

QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 14, 23:53)
na tos naujienos siai dienai nei linksmos, nei liudnos... Laukimas tradiciskai 2 savaites, jei neprisireiks anksciau... 

Užjaučiu tave iš visos širdies. Stiprybės tau, nepalūžk. Žinau, kad neverta guosti ar sakyti viskas bus gerai. Dabar tave tik sunervintų ir supykdytų, beverčiai tie žodžiai. Viskas likimo rankose.

QUOTE(Rola @ 2007 03 15, 09:36)
As ir pati nezinau ka suzinosiu kita treciadieni pas gydytoja...
O gal vertetu to pacio Abraicio pajklausti, gal kur uzsieni nuodugniau tiria tuos fosfoluipidus, gal jis ka patartu? Man jau baisu, norejau, kad rastu man si sindroma, bet dabar jau nezinau, jei nuo jo nevisada randami vaistai..
Vienu zodziu, kad ir kada pastosiu, tai bus vel vieni nervai ir nezinomybe, ir vel asaros...

Bet pagalvok, kad ašaros ir nervai tik kenkia ir neleidžia vaikeliui normaliai vystytis. Nuteikinėk save teigiamai, o verkt sau galima leist kai jau sužinai, kad nieko negali pakeist. Dėl savo žirniukų labai labai laukiamų juk galim būti ramios ir tvirtos, ane?

QUOTE(jolik @ 2007 03 15, 11:33)
Sveikutės man ši tema buvo labai aktuali, ir neturejau kur išsilieti, gerai, kag yra tiek bendraminčių, šaunuolės jus, laikykitės ir nenuleiskite galvų  4u.gif
Geriau ta sindroma jau rastų tada yra galimybė, kad tikrai išnesiosi vaikelį, ir turite žinoti, kad vaistukai brangūs Fragmin 2500 ampole apie 11 lt.-kiekviena diena plius aspirinas 100.Leliuka išnešioti man kainavo iki 4000lt., kaip sakant brangu, bet tikrai verta  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pinigai ne svarbiausia, aišku, jei jų iš nebūtų tai tada jokių šansų sulaukti vaikelio. bet tiek tai tikrai sugebėsim surinkti. Aš jau po truputį pradėjau taupyti ax.gif

QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 15, 13:23)
norejau kreiptis i savo ligonines daktara, prasytis kad vel pasiguldytu, bet kas is to.... atsikabinu as jau nuo tu daktaru... turi jie ir be manes darbo... uzleidziu vieta kiteims, lenvesniems atvejams... o man dar gal Dievulis atsius kada stebukla...  lauksiu. paslapcia..

Brangute, sukaupk paskutines jėgas, pasistenk nurimti, gal dar ne viskas prarasta, o nervai juk kenkia. apsikamšyk pagalvėlėm, paimk kokią mielą širdžiai knygą ir pasiskyrus sau lovos rėžimą gulėk. Kas iš tų ligoninių, jos nieko nepadės. Svarbu pažabok ašaras ir nerimą. Mes kartu su tavimi, už tave pergyvenam, atiduok tą pergyvenimą mums, o pati apsigaubk ramybe. 4u.gif
Atsakyti