Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

as bandau kartais pasiieskoti internete kokiu protingu zmoniu- daktaru, profesoriu ir ju paklausti nuomones apie savo bedas. vasiingumo klinika atsake i mano klausima, o paskui uzdaviau klausima vienam privacioj klinikoj dirbanciam profesoriui, tai ,matyt, zmogus neturi laiko tokiem dalykam, arba gal net pamirses, kad internete pasiskelbes... o be to kam cia uz dyka konsultuoti.... jei galima nuvaziuoti, pakonsultuos ir dar pinigeliu paims.... O kiek ir kreipiausi i kitus gydytojus- beje buvau ir pas Usoniene schmoll.gif - pasake: Gydymas tau jau skirtas dak. Abraicio ir mes nieko naujo negalim pasakyt. vos ne- ko cia is musu nori.... Tik, kad kvailele, as jiems is karto parodziau israsa su man skirtu gydymu.... per saziningai.... reikejo nerodyt ir paziuret, ka sakys... Tai va, jei kreipsites dar kur nors kitur, nepasakokit, koks gydymas skirtas- tik savo beda ir ziurekit, ka mano ir pataria kitas daktaras... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 10 kovo 2007 - 11:32
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 14:59)
1.na, kur jau, Mintute, tu sviezia- jau  virs 800 zinuciu...
2.Man visi aiskina, kad daznai buna, jog moteris negali isnesioti konkreciai vienos lyties vaisiaus, o jai pastoja su priesinga lytimi- isnesioja....

1. Aš tik šitoj temoj "šviežia" ax.gif , šiaip tai jau gerokai virš metų plepu kitose temose.
2. Šito tai aš nežinau, bet kiekviena teorija yra mums viltis.
Ar tu šią savaitę jau eini pas gydytoją?
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 15:15)
na, mano drauge tik ka parase sms... jai jau ir kepenys sustreikavo... Baisu, tuoj neliks ne vieno sveiko organo.... Ir viskas del nestumo.... Taciau ramiau jau tiek, kad ja vakar issiunte i Vilniu... Tai manu, jau tikrai Vilniaus daktarai zinos ka daryti ir atgriebs bent ja... stiprybes , ramybes ir Dievo palaimos - as jai linkiu pastoviai...

Laikau kumščius už tavo draugę, meldžiu kad išgelbėtų Dievas ir gydytojai išgelbėtų ją. Gaila, kad negli jos aplankyti. Pabūti su ja ir įtikinti, kad reik gyventi, kad ji privalo kovoti ir nepasiduoti.... Juk noras toks svarbus....
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 16:31)
O is kur jus, Minte ir Rola, esate? - kokie tikrieji vardai slypi po siais trumpiniais?

QUOTE(Rola @ 2007 03 09, 19:48)
As tai is Kauno.  ax.gif
Vardo ir pavardes nenoriu rasyti i foruma, nes beveik niekas is mano artimuju nezino apie mano problemas, tam ir yra trumpinys  sunglasses2.gif

Aš taip pat iš Kauno (Rola, kažkaip pagalvojau, kad tu ne Kaunienė, o Vilnientė smile.gif ) Aš irgi dėl tos pačios priežasties tikro vardo nenoriu rašyti, labai tikiuosi, kad niekas manes nesuseks smile.gif))
O šiaip jei kada meetą susiorganizuosim tai vardus NE ETERIUI pasisakysim 4u.gif

QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 20:34)
Kazin, patys daktarai kartais neilenda i siuos musu forumus?.. Jie tam gali ir neturi laiko, bet.... kai buvom pas dak. Abraiti, vyras atkreipe demesi, kad jis ilindes kompe, kuri dar tik neseniai turi kabinete, i g-maila ir susirasineja... Na, koks gi galu gale musu reikalas ir daktarai zmones kaip ir visi ir jie turi asmenini gyvenima...

o mano ginekologė, tai sakė užsuka į SM pasiskaitinėti. Labai tikiuosi, kad ji manęs neatpažins, nes būna kai ir ant jos piktumo minutę, paburnoju. Nelabai norėtųsi, kad paskaitytų blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 10, 12:29)
Tai va, jei kreipsites dar kur nors kitur, nepasakokit, koks gydymas skirtas- tik savo beda ir ziurekit, ka mano ir pataria kitas daktaras...  doh.gif

Taip tu teisi, reik nebūti labai sąžiningai, nes visi gydytojai jaučiasi kolegomis ir jei vienas gydo, tai kitas tikrai nesikiš. O jei yra išvados, tai susidaro išankstinę nuomonę ir jau nesistengia gilintis.
bet man keisčiausia, kad visai nesusiję gydytojai vis tiek bando pridengti ir pateisinti kitų klaidas ir juos užtarti. Kartą buvo tokia situacija, kai akivaizdžią vieno gydytojo klaidą kitas bandė užglaistyti. Buvo graudžiai juokinga ir dar labiau pikta. Po tokių atveju tuo žmogum jau negaliu pasitikėti.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 03 13, 17:44)
1. Aš tik šitoj temoj "šviežia"  ax.gif , šiaip tai jau gerokai virš metų plepu kitose temose.
2. Šito tai aš nežinau, bet kiekviena teorija yra mums viltis.
Ar tu šią savaitę jau eini pas gydytoją?

Laikau kumščius už tavo draugę, meldžiu kad išgelbėtų Dievas ir gydytojai išgelbėtų ją. Gaila, kad negli jos aplankyti. Pabūti su ja ir įtikinti, kad reik gyventi, kad ji privalo kovoti ir nepasiduoti.... Juk noras toks svarbus....
Aš taip pat iš Kauno (Rola, kažkaip pagalvojau, kad tu ne Kaunienė, o Vilnientė  smile.gif  ) Aš irgi dėl tos pačios priežasties tikro vardo nenoriu rašyti, labai tikiuosi, kad niekas manes nesuseks smile.gif))
O šiaip jei kada meetą susiorganizuosim tai vardus NE ETERIUI pasisakysim  4u.gif
o mano ginekologė, tai sakė užsuka į SM pasiskaitinėti. Labai tikiuosi, kad ji manęs neatpažins, nes būna kai ir ant jos piktumo minutę, paburnoju. Nelabai norėtųsi, kad paskaitytų  blush2.gif

Abraitis, tai paskaites si skyreli tikrai atsektu kas kur cia plepa doh.gif
As Vilniuj gyvenus, ir geriau pazystu nei Kauna, gal kur apie tai rasiau, uz tai ir pagalvojai smile.gif
Meeta suorganizuoti kada butu visai i nauda.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 03 13, 17:50)
1.Abraitis, tai paskaites si skyreli tikrai atsektu kas kur cia plepa  doh.gif
2.Meeta suorganizuoti kada butu visai i nauda.. cool.gif

1. Man atrodo, kad jis tikrai neturi laiko SM skaitinėti, o čia tiek temų kur jį mini. Gal tas kurios lankosi pas jį seniai, kaip Sidrutė, kai eidamas pažįsta tai gal atsimena. Bet šiaip tai tiek daug pas jį moterų praeina, ir problemos pas jį atveda panašios, kad tikrai nežinotų kas yra kas, na nebent kaip mes prisidavėm, kad ateisim pas jį lotuliukas.gif
2. Meetas fainai thumbup.gif thumbup.gif tik kažkaip mažoka mūsų, aišku, neduok Dieve padaugėtų dėl nelaimių, bet jei meete daugiau smagiau smile.gif
Atsakyti
sveikutes. as jusu laisku laukiau visa savatgali ir supratau, kad jus prie kompu ko gero prieinat tik darbe, o gal ir buvot kur isvykusios. Na, nesvarbu... ryt i Kauna... nuotaika- siaip sau... Viskas bus matyt. nera cia ko prisigalvot nebutu dalyku... Nors po uzvakarykscio sapno, kurio man niekas taip ir nepaaiskina, laukiu liudnos pabaigos... Sapne viska taip aiskiai maciau, kad pabudau pasiziuret ar cia tikrove, ar sapnas... man visada mazdaug bunant tiek laiko, baigiasi... tai vazduoju, kad nepergyvenu, bet sirdy vyksta kas kita... Na, ziuresiu, kaip ryt seksis Kaune... jei pradingsiu is eterio, tai zinokit, kad as kur nors ligoninej... bet vis tiek dar susirasysim... tik nezinau, kaip tam bus noro, jei liudnai baigsis... O ir jusu gasdint nenoresiu... na, vis tiek duosiu kaip nors zinot...
Na, o drauges sveikata siaip sau... nejaute para vaisiaus judesiu- nuvaziavo i Kauna, liepe laukt... tik nezinia ko... tai va, koks daktaru rupestis ir prieziura... Niekas nenori atsakomybes.... doh.gif
Atsakyti
Sekmes Tau rytoj Sidrute!
Atsakyti
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 13:59)
Man visi aiskina, kad daznai buna, jog moteris negali isnesioti konkreciai vienos lyties vaisiaus, o jai pastoja su priesinga lytimi- isnesioja....

na, va aš pasirodysiu pas Jus.
nerado pas mane tu fosfolipidu - gal jau rašiau, bet nepamenu...

o va apie šitą kad negali pvz berniuku išnešioti.....
vakar pagaliau pasakiau savo mamai, kad man jau II -as nelamingai...
tai šnekėjom, šnekėjom ir ji ta pati pasakė:
gal sako ant berno užkimbu, užtai ir nesigauna.....
nu bliamba.... doh.gif
jai pirmas irgi buvo persileidimas, sakė kad berniukas... o po to- bac trys mergos...

na moralo nėra. tikimybė lygi 50/50 - tai ir nežinau....
dabar 24 balandžio pas genetikus - nu ir nemanau kad kažką jie ras....
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2007 03 08, 10:00)
O tu Zvirbliuke is Jonavos kilus???  biggrin.gif

viena šaknis gyvena Jonavoje... blush2.gif
Atsakyti
Žvirbliuke,

Mano viena buvus bendradarbė turėjo berniuką gal jau 13 metų, paskui užsinorėjo antro vaikiuko, tai kai tik pastodavo su mergaite, taip persileisdavo, o kai pastojo su berniuku, viskas buvo gerai, sėkmingai išnešiojo ir pagimdė. Nežinau kaip čia yra, bet jai gydytojai pasakė, kad meggaites jos organizmas atmeta.

Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 03 14, 07:28)
Žvirbliuke,

Mano viena buvus bendradarbė turėjo berniuką gal jau 13 metų, paskui užsinorėjo antro vaikiuko, tai kai tik pastodavo su mergaite, taip persileisdavo, o kai pastojo su berniuku, viskas buvo gerai, sėkmingai išnešiojo ir pagimdė. Nežinau kaip čia yra, bet jai gydytojai pasakė, kad meggaites jos organizmas atmeta.

nu va.... geras.... aš tai noriu mergytės 4u.gif wub.gif pirmą kai nešiojau- berniuko tikėjausi- bet kai jau antro- tai labai mergytės norėjau... blush2.gif norėjom abu su vyru....

bet kaip tada žinoti- su kuo pastojai- ir kaip tinkamai pastoti.... blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 03 14, 11:29)
nu va.... geras.... aš tai noriu mergytės  4u.gif  wub.gif  pirmą kai nešiojau- berniuko tikėjausi- bet kai jau antro- tai labai mergytės norėjau...  blush2.gif norėjom abu su vyru....

bet kaip tada žinoti- su kuo pastojai- ir kaip tinkamai pastoti....  blink.gif  4u.gif

Na jinai turėjo du persileidimus ir gydytojai jau nustatė, kad tai buvo mergaitės. O kai trečią kartą pastojo, jau buvo berniukas ir viskas baigėsi gerai thumbup.gif
O kaip nutaikyti, kada bus mergaitė, o kada berniukas tau turbūt niekas nepaaiškins unsure.gif Tai yra laimės dalykas, kaip tu pati parašei 50/50.
Sėkmės tau ir nuostabios mergytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 03 14, 10:47)
O kaip nutaikyti, kada bus mergaitė, o kada berniukas tau turbūt niekas nepaaiškins  unsure.gif  Tai yra laimės dalykas, kaip tu pati parašei 50/50.
Sėkmės tau ir nuostabios mergytės  mirksiukas.gif

ok.gif , tikiu, Tu taip gra=iai moki paguosti ir įkvėpti vilties bigsmile.gif
o aš taip noriu topsecret.gif tokios flirt.gif mažytės gražuolytės....
na dabar laukiu vis mm... tada bus jau aiškiau kada tas planavimas prasidės... biggrin.gif
Papildyta:
dar norejau pasikonsultuoti....

man dabar kai sulauksiu mm - gine sake pagerti "Yarine" KT - bent 3 mėnesius...
o gal man kokius metus pagerti tu KT - ? ir tada? ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 03 14, 12:13)
ok.gif , tikiu,  Tu taip gra=iai moki paguosti ir įkvėpti vilties  bigsmile.gif
o aš taip noriu  topsecret.gif    tokios  flirt.gif  mažytės gražuolytės....
na dabar laukiu vis mm... tada bus jau aiškiau kada tas planavimas prasidės... biggrin.gif
Papildyta:
dar norejau pasikonsultuoti....

man dabar kai sulauksiu mm - gine sake pagerti "Yarine" KT - bent 3 mėnesius...
o gal man kokius metus pagerti tu KT - ? ir tada? ka manot?

O kam tau tuos hormonus gert metus laiko doh.gif aš tikrai negerčiau, daryk taip kaip gydytoja liepė, o tada vėl bandyk, pailsės kiaušidės ir pati atsigausi tiek fiziškai, tiek morališkai per tuos tris mėnesiu, o paskui vėl kibkit į darbą tongue.gif

Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti