QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 14:59)
1.na, kur jau, Mintute, tu sviezia- jau virs 800 zinuciu...
2.Man visi aiskina, kad daznai buna, jog moteris negali isnesioti konkreciai vienos lyties vaisiaus, o jai pastoja su priesinga lytimi- isnesioja....
1. Aš tik šitoj temoj "šviežia"

, šiaip tai jau gerokai virš metų plepu kitose temose.
2. Šito tai aš nežinau, bet kiekviena teorija yra mums viltis.
Ar tu šią savaitę jau eini pas gydytoją?
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 15:15)
na, mano drauge tik ka parase sms... jai jau ir kepenys sustreikavo... Baisu, tuoj neliks ne vieno sveiko organo.... Ir viskas del nestumo.... Taciau ramiau jau tiek, kad ja vakar issiunte i Vilniu... Tai manu, jau tikrai Vilniaus daktarai zinos ka daryti ir atgriebs bent ja... stiprybes , ramybes ir Dievo palaimos - as jai linkiu pastoviai...
Laikau kumščius už tavo draugę, meldžiu kad išgelbėtų Dievas ir gydytojai išgelbėtų ją. Gaila, kad negli jos aplankyti. Pabūti su ja ir įtikinti, kad reik gyventi, kad ji privalo kovoti ir nepasiduoti.... Juk noras toks svarbus....
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 16:31)
O is kur jus, Minte ir Rola, esate? - kokie tikrieji vardai slypi po siais trumpiniais?
QUOTE(Rola @ 2007 03 09, 19:48)
As tai is Kauno.
Vardo ir pavardes nenoriu rasyti i foruma, nes beveik niekas is mano artimuju nezino apie mano problemas, tam ir yra trumpinys
Aš taip pat iš Kauno (Rola, kažkaip pagalvojau, kad tu ne Kaunienė, o Vilnientė

) Aš irgi dėl tos pačios priežasties tikro vardo nenoriu rašyti, labai tikiuosi, kad niekas manes nesuseks

))
O šiaip jei kada meetą susiorganizuosim tai vardus NE ETERIUI pasisakysim
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 20:34)
Kazin, patys daktarai kartais neilenda i siuos musu forumus?.. Jie tam gali ir neturi laiko, bet.... kai buvom pas dak. Abraiti, vyras atkreipe demesi, kad jis ilindes kompe, kuri dar tik neseniai turi kabinete, i g-maila ir susirasineja... Na, koks gi galu gale musu reikalas ir daktarai zmones kaip ir visi ir jie turi asmenini gyvenima...
o mano ginekologė, tai sakė užsuka į SM pasiskaitinėti. Labai tikiuosi, kad ji manęs neatpažins, nes būna kai ir ant jos piktumo minutę, paburnoju. Nelabai norėtųsi, kad paskaitytų
Papildyta:
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 10, 12:29)
Tai va, jei kreipsites dar kur nors kitur, nepasakokit, koks gydymas skirtas- tik savo beda ir ziurekit, ka mano ir pataria kitas daktaras...
Taip tu teisi, reik nebūti labai sąžiningai, nes visi gydytojai jaučiasi kolegomis ir jei vienas gydo, tai kitas tikrai nesikiš. O jei yra išvados, tai susidaro išankstinę nuomonę ir jau nesistengia gilintis.
bet man keisčiausia, kad visai nesusiję gydytojai vis tiek bando pridengti ir pateisinti kitų klaidas ir juos užtarti. Kartą buvo tokia situacija, kai akivaizdžią vieno gydytojo klaidą kitas bandė užglaistyti. Buvo graudžiai juokinga ir dar labiau pikta. Po tokių atveju tuo žmogum jau negaliu pasitikėti.