Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

V.Abraitis visų mūsų viltis! clap_1.gif
Papildyta:
Minte as tai apie 15 val. uzsirasius, tai jauciu susitiksim 21 d. smile.gif
Atsakyti
kaip jum faina... as irgi noriu susitikt.... gal as tuo metu gulesiu jo palatoje, jeigu pasiguldys.... nes manau reikia prieziuros, kol nustatys ar vystosi, ar ne.... juk jau 5-as kartas... nors daktarai visko mate ir jiems nera cia nieko ypatingo... Na gal... Jis man po 4-o karto pats zadejo- oi guldysiu, stebesiu... tai gal... tikiuosi, nors zinau, kaip jam sunku, kai nera garantiju.... 4u.gif
Atsakyti
na, kaip atsventet moteriskaiciu diena... man vyras parveze torta-mmmmm... ir tulpiu aisku. Paskui dar atvaziavo vyro brolio seimyna- nuo triju vyru dar trys tulpes... na smagu... Bet viskas praeina... pavasaris tuo smagus, kad kas menesi po svente ir netgi po kelias... tai lauki ir lauki laisvu dienu ir sveikinimu... Na manau ir jusu artimieji vyriskiai nepamirso... o kokiu dabar idomiu tulpiu yra, bet vakare, sake, jau buvo, kaip issluota...
dabar dar toks nemalonus klausimelis. Ar pas jus ne viena giminej nera zmoniu su apsigimimais?... mano vyro teta gimusi su nesivystanciais kaulais ir as galvoju, gal man cia genais kas pereina... daktarai ramina, kad ne... arba mykia, kad visko gali buti, bet konkreciai tai nieko nepasako... na, aisku, gal jiem nesinori taip ziauriai tiesiai sviesiai i akis sakyti.... bet visko gali buti... niekas is gimines, kas i trecia karta turi vaiku, to nepatyre... bet gal butent mums cia persiduoda, kiek atsimenu tuos visokius genetinius skaiciavimus is biologijos- i trecia karta ir vienai porai.... O as kaip tycia, labai gerai sutariu su ta vyro teta...
Na cia visko galima prisimastyti... tik vienas Dievulis tezino, ka jis mums genetiskai skiria... kai vasara vaziavau vien tik zodinei konsultacijai su dak. Abraiciu, aiskino, kad ir kiek medicina istobulejus, bet i genus dar ilisti ir juos itakoti neimanoma... Tai va, mielosios... kaip Dievulio skirta, taip ir bus.... turim susitaikyti, kad ir kaip to vaikelio benoretume... bet jei labai noresim, tai ir bus...
Vyras dalyvauja eismo forume, tai jie net susitikimus organizuoja...
na, as cia dar tik svieziai iskepta siame forume ir neaisku, kaip viskas klostysis toliau, bet butu smagu susitikti vasara ne tik kad prie daktaro kabineto... Linkiu visoms sekmes nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 09 kovo 2007 - 11:47
Labutis, na va, moterų diena atšvęsta, tulės žydi, gyvenam toliau rolleyes.gif
QUOTE(Rola @ 2007 03 08, 21:51)
Minte as tai  apie 15 val. uzsirasius, tai jauciu susitiksim 21 d. smile.gif

tai tada susitinksim tikrai, nes palaukti tenka nemažai. Bus mini meetas biggrin.gif
Ach dar visą savaitę laukti vizito unsure.gif
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 12:43)
1.dabar dar toks nemalonus klausimelis. Ar pas jus ne viena giminej nera zmoniu su apsigimimais?...
2.na, as cia dar tik svieziai iskepta  siame forume ir neaisku, kaip viskas klostysis toliau, bet butu smagu susitikti vasara ne tik kad prie daktaro kabineto... Linkiu visoms sekmes nestuke.gif

1. mes tai giminėj neradom jokių apisigimimų ar kad kas nors neturėtų vaikų ar kažkam būtų problemos su išnešiojimu (aišku, gal kaip ir aš niekam nesakė). Tai labai tikiuosi, kad ir genetiniai tyrimai bus geri.
Sidrute, tu sakei, kad darė genetinius tyrimus, tai jau būtų matę, jei koks genas būtų blogas, ar ne?
2. Ir aš šviežia šitam forume, bet juk meetai tikrai smagu. Tik kad geografija kiek suprantu labai plati smile.gif)

Sidrute, o kaip tavo draugei šiandien?

Atsakyti
Pas mus labai labai dideliai giminei genetiniu problemu lyg ir nera. Tik vian is 6 mamos seseru palaidojus tris vaikus, bet kiek girdejau del jos minusinio rezuso. Nors viena vaika ji turi, mano pussesere, jei dabar 35 metai ir be problemu pasigimdzius du vaikus. Be to as turiu vienuolika pusseseriu, jos visos turi po du vaikus...
As pati jauniausia is gimines moteru, ir va man tokios problemos...
Atsakyti
na, kur jau, Mintute, tu sviezia- jau virs 800 zinuciu... as tai dar cia ne savaiteles nesulaukus... Jau savaite, kaip po ligonines namie, o nieko gero nenuveikiau... ai reikia ir pailset....
Taip, man ir vyrui dare genetinius tyrimus... - berods viskas gerai... Anot Abraicio jau po abrazijos jis numane, kad chromosomos neteinigai sulipe- ne per viduri, kaip turetu, o galais.. ir del to, taip viskas ivyko... nors dar as zinau toki dalykeli, kad mano vyro spermos greitis yra nepakankamas, kazkaip ten per letai juda... tai va, gali buti dar viena priezastis ir cia... Cia, kaip maniskis sako, 1000 ir viena priezastis... bet gal ir is 1000 ir vieno bandymo - na, neduok Dieve tiek daug- gali ir pasisekti.... Visai netiketai... Man visi aiskina, kad daznai buna, jog moteris negali isnesioti konkreciai vienos lyties vaisiaus, o jai pastoja su priesinga lytimi- isnesioja....
Mano drauge, Ingrida, vakar man neparase ne vienos zinutes... prisigalvojau, kas baisiausia... gal buvo vaistais uzmigdyta... siandien parase l. trumpai ir liudnai - nepaleidziu maldaknyges is ranku ir tu melskis uz mane ir laukiu, kol Dievas mane..... man per ziauru, rasyt ta zodi...... meldziausi.... Nemanau, kad bus, kas blogiausia.... jei jau vaikelio ir neteks, tai bent jau pacia gal tikrai isgelbes... dar as jos paklausiau ar ji vis dar Jonavoj guli, bet ji man ir vel neatrase.... gal silpnai jauciasi, o gal jau nebenori su niekuo bendraut.... Gaila, labai gaila.... Kuo padet? tik maldomis... Pasimelskit ir jus, jei nesunku.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 09 kovo 2007 - 14:03
Bet su pastojimu ir isnesiojimu giminej niekas neturejo problemu. Visi pasigimde vaikus budami labai jauni.
Uosviene turejus negimdini nestuma, bet jai tada jau buvo apie 40m. Ir is vis man ji turbut ne prieko smile.gif
Atsakyti
na, mano drauge tik ka parase sms... jai jau ir kepenys sustreikavo... Baisu, tuoj neliks ne vieno sveiko organo.... Ir viskas del nestumo.... Taciau ramiau jau tiek, kad ja vakar issiunte i Vilniu... Tai manu, jau tikrai Vilniaus daktarai zinos ka daryti ir atgriebs bent ja... stiprybes , ramybes ir Dievo palaimos - as jai linkiu pastoviai...
Atsakyti
O is kur jus, Minte ir Rola, esate? - kokie tikrieji vardai slypi po siais trumpiniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 09 kovo 2007 - 15:32
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 09, 16:31)
O is kur jus, Minte ir Rola, esate? - kokie tikrieji vardai slypi po siais trumpiniais?

As tai is Kauno. ax.gif
Vardo ir pavardes nenoriu rasyti i foruma, nes beveik niekas is mano artimuju nezino apie mano problemas, tam ir yra trumpinys sunglasses2.gif
Atsakyti
a, tai tau cia be problemu susisiekt su daktarais... mano tai vyras atsiprasineja nuo darbo, kad mane nuvezti... rasciau ir kitokia roda, bet tegul ir vyras daro roda del seimyniniu reikalu... ir man smagiau, kai kartu... Kazin, patys daktarai kartais neilenda i siuos musu forumus?.. Jie tam gali ir neturi laiko, bet.... kai buvom pas dak. Abraiti, vyras atkreipe demesi, kad jis ilindes kompe, kuri dar tik neseniai turi kabinete, i g-maila ir susirasineja... Na, koks gi galu gale musu reikalas ir daktarai zmones kaip ir visi ir jie turi asmenini gyvenima...
Atsakyti
Mnau idomumo delei karts nuo karto ginekologai turetu ilisti i si foruma, jiems turetu buti linksma cia pasiskaitineti.. lotuliukas.gif
Atsakyti