Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Rola @ 2007 05 22, 17:29)
Labukas, na as buvau nusipirkusi zuvu tauku, ten paskaiciua, kad rase kazka apie kraujo kresuma, tai atidaviau juos mamai  blush2.gif , geriu tik foline ir aspirina, manau uztenka  4u.gif

Dabar ir aš geriu tik folinę ir aspiriną, pavasaris, tikiuosi, kad neprireiks jokių sintetinių vitaminų, nes jau yra šviežių daržovių.

QUOTE(lauralin @ 2007 05 22, 20:12)
1.neatsimenu is kur zinau,kad negalima vitamino C,
2.Siaip dazniausia vaikai buna 3.5kg ir daugiau,bet aisku ir mazesniu buna,kaip mano  smile.gif  jokiu komplikaciju nebuvo,spjaunu per peti,bet iki siol dar ne karto nesirgo,aisku tam sita liga jokios itakos neturi,tiesiog stiprus imunitetas.Tikrai nera ko bijot,viskas vyksta taip kaip ir kitom,skirtumas tas,kad visa nestuma reikia vartot vaistukus  mirksiukas.gif

1. Net nepagalvojau, kad vitaminas C gali turiėti įtakos, bet kai gerai pagalvoju, tai tikrai, juk kai labai kraujuoji per mmmm siūlo išgerti vit.C ar citrinų suvalgyti, kad sumažėtų kraujavimas.
2. Ačiū tau labai , kad nuraminai mano baimes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Karts nuo karto apsilankau pas jus, nes labai idomu kaip jums sekasi ir gal kuo galeciau patarti is savo puses.

Tiesiog pasipasakosiu kaip jauciuosi, nes ziuriu kyla labai panasus klausimai. Siandien jau sulaukem 6 men nestumo. Turiu ta sindroma ir jis sekmingai ( fpu fpu fpu) iveikiamas. Geriu aspirina - TromboACC - rekomendavo sita, nes jis su apvalkalu ir ne taip dirgina skrandi. Del aspirino poveikio - asmeniskai konsultavausi su keleta ivairiu gydytoju - visi sake atsipusk. Vienintele mano naturalios medicins gydytoja ilgiau pasvarste pries atsakydama. Taciau po paskutinio vizito ji pasidziauge, kad aspirinas mano organizmui nedaro jokio neigiamo poveikio, jis tiesiog man tinka. Leidziuosi fraksiparina - irgi priprasntamas dalykas, tik pilva kutena:) Nestumas sklandus, lengvas, tikrai dziaugiames visi. Del genetinio tyrimo - ji daro kad isitikintu kad nesivystanciu nestumu priezastis nebutu butent genetine. KAdangi mes turim sveika pirmagime iki to sindromo, tai genetinis tyrimas is kart atkrito. Na as tai humaniste ir patarciau geriua pasidaryti genetini tyrima, nei valymus, paaiskejus, kad vaikelis gali tureti apsigimimu. Vis tik zmogus, nesielkit lengvabudiskai. Tada labai jau ziauria kaina siekiam tureti vaikeli.
Nestumo metu papildomu tyrimu nedaro jokiu, tik 32 savaite kaip ir priklauso darant echo, tirs ir vaikelio kraujotaka - virkstele apziures tuo paciu echo, ar kraujotaka nesutrikusi.
Tai stai tokia sekmingo nestumo patirtis.
Labai linkiu visoms sekmes!!!!
Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2007 05 28, 15:45)
Sveikutes. Karts nuo karto apsilankau pas jus, nes labai idomu kaip jums sekasi ir gal kuo galeciau patarti is savo puses.

Ačiū tau už padrąsinimus, labai už jus džiaugiuosi, kad ir tau ir tavo vaikeliui skalndus nėštumas 4u.gif Užsuk pas karts nuo karto, pasipasakoti kaip jum sekasi.
Ir toliau linkiu lengvo vaikščiojimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai thumbup.gif Li77, ir aciu uz optimistiskus pavyzdzius bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=li77,2007 05 28, 16:45]

Oi kaip smagu, kad viskas taip lengvai einasi turint si sindroma thumbup.gif . Ir kaip fainai , kad karts no kart tu cia uzsuki pas mus ir papasakoji kaip tau einasi bunant nestuke nestuke.gif.
Atsakyti
labai visoms aciu wub.gif Man asmeniskai kitu patirtis ikvepe labai daug vilties. Kai patyriua tuos nesivystancius nestumus, toks jausmas kad zeme is po koju slysta. Tada pradejau girdeti, kad tai daznas reiskinys, na gal ne antifosfolipidinis sindromas, bet persileidimai ir kt. O kitu mamyciu pasakojimai kaip jos iveike sia problema man akis atvere. Pamenu net kvapa uzimdavo beskaitant tuos pasakojimus.
Tikrai nuosirdziai nuosirdziai linkiu visoms nebepatirti netekties, o dziaugtis iveikus kliuti tureti savo vaikeli. Labai stipriai tuo tikekit heart.gif
Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2007 05 29, 10:38)
labai visoms aciu wub.gif Man asmeniskai kitu patirtis ikvepe labai daug vilties. Kai patyriua tuos nesivystancius nestumus, toks jausmas kad zeme is po koju slysta. Tada pradejau girdeti, kad tai daznas reiskinys, na gal ne antifosfolipidinis sindromas, bet persileidimai ir kt.  O kitu mamyciu pasakojimai kaip jos iveike sia problema man akis atvere. Pamenu net kvapa uzimdavo beskaitant tuos pasakojimus.
Tikrai nuosirdziai nuosirdziai linkiu visoms nebepatirti netekties, o dziaugtis iveikus kliuti tureti savo vaikeli. Labai stipriai tuo tikekit heart.gif

Aciu, kokie nuostabus zodziai thumbup.gif
Atsakyti
Li77 labai labai dziaugiuosi uz tave ir linkiu daug sveikateles jums!!! man tai nerado sio sindromo bet pasake kad galiu gerti aspirina nieko blogo nepadarys, ka as zinau labai liudna kai sitiek tyrimu padaryta ir priezasties nerandama, tai tik dar labiau apsunkina situacija! sekmiuko mergaites!
Atsakyti
Sveikos,
Perskaiciau visa tema, bet ar praziopsojau ar tikrai neradau skaiciuku. As irgi tyriausi antikunius ir parode nukrypima nuo normos. Mano akimis ziurint lyg ir nedidelis nukrypimas, bet gal ir tiek uztenka, kad nesivystytu nestumas.
Tiesiog idomu palyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2007 05 31, 20:33)
man tai nerado sio sindromo bet pasake kad galiu gerti aspirina nieko blogo nepadarys, ka as zinau labai liudna kai sitiek tyrimu padaryta ir priezasties nerandama, tai tik dar labiau apsunkina situacija! sekmiuko mergaites!

Užjaučiu, kad vis dar neradai priežasties visų nelaimių, bet iš kitos pusės tai džiaukis, kad nerado šio sindomo, nieko gero kai jį turi, o ypač vyresniame amžiuje mums atsilieps, bet geriau apie tai dabar negalvoti.
Sekmės tau planuojant ir linkiu, kad kitas kartas būtų sėkmingas 4u.gif

QUOTE(Trepsė @ 2007 05 31, 22:58)
Perskaiciau visa tema, bet ar praziopsojau ar tikrai neradau skaiciuku. As irgi tyriausi antikunius ir parode nukrypima nuo normos. Mano akimis ziurint lyg ir nedidelis nukrypimas, bet gal ir tiek uztenka, kad nesivystytu nestumas.
Tiesiog idomu palyginti blush2.gif

Aš taip kvailai atidaviau kortelę nei nusirašiau, nei atsišviečiau skaičiukų, jei juos įrašė į atsakymą. Bet kai pavyks pastoti ir vėl eisiu į KMUK, tai būtinai nusirašysiu iš kortelės. Tik va, kad negaliu pažadėti, kada tai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 06 01, 16:21)
Aš taip kvailai atidaviau kortelę nei nusirašiau, nei atsišviečiau skaičiukų, jei juos įrašė į atsakymą. Bet kai pavyks pastoti ir vėl eisiu į KMUK, tai būtinai nusirašysiu iš kortelės. Tik va, kad negaliu pažadėti, kada tai bus  ax.gif

Gerai biggrin.gif O pries pastojima nereikia kokio nors gydymo ir vaistuku pavartoti g.gif
Atsakyti
labai faina, kad apie tokiu dalykus cia merginos rasote, nes tikrai kai kam cia naujove o be to, atsiranda tikejimas kad bus vis delto imanoma savo leliuka tureti))))
patciai buvo 2 nesivystantys((( tai noriu pasidaryti si tyrima, bet gydytoja pasake kad ji naudinga dartis po 3 menesiu po nestumo, sake darys kartu visus ir hromosininius!!!

o gal yra kokie simptomai sios ligos, gal galima butu daugiau suzinoti??
aciu visoms , super kad tiek info gali pasiskaityti!!!
Atsakyti