Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

As irgi vartoju sias KT jau geriu 5 pakuote,tai po antros man pabere veida,bet dabar jau susirykiavo hormonai kaip reikia tai oda pasitaise,dar tokios netureja(labai patenkinta)Tiesa pasakius ir nagai ir plaukai pagerejo,nugaros ir krutines oda irgi ne vieno spuogelio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ameliute @ 2007 04 26, 21:09)
As irgi vartoju sias KT jau geriu 5 pakuote,tai po antros man pabere veida,bet dabar jau susirykiavo hormonai kaip reikia tai oda pasitaise,dar tokios netureja(labai patenkinta)Tiesa pasakius ir nagai ir plaukai pagerejo,nugaros ir krutines oda irgi ne vieno spuogelio.  thumbup.gif

nu mano skaisti odyte subjuro po pirmos pakuotes verysad.gif
bet tikiuos, kad praeis... doh.gif
Atsakyti
pas mane pusmecio vartojimo stazas situ KT. Jokiu salutiniu nebuvo issk. viena - galvos skausmas, bet kadangi ir anksciau skaudedavo, tai nesiryztu 100% priskirti prie KT salutiniu poveikiu. Galiu tik pasakyti, kad jeigu netycia praleisit tablete daugiau nei 12 val., nepulkit besalygiskai vykdyti instrukcijos nurodymu (isskyrus viena - isgerti tuoj pat kai prisiminsit), tokiu kaip nedaryti pertraukos ir pan. Kazkuri menesi man taip buvo tai susidarke visas ciklas doh.gif Geriausia butu skambtelt savo gydytojai, jei tokia privilegija turit.

QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 06, 18:17)
Gal kuri žinot ar Yasminelle parduoda be recepto?  help.gif

QUOTE(Zuikiena @ 2007 02 24, 16:36)
Sveikutes  smile.gif  Rasau jums noredama siokios tokios informacijos! Labai knieti suzinoti ar sios naujosios KT vaistinese parduodamos tik su gydytojo receptu ar galima nuejus i vaistine ju paprasyti ir be problemu nusipirkti?  blink.gif

be recepto be recepto. As pirmai pakuotei gavau recepta, ziuriu - galioja 1 men. Nu galvoju, negi dabar kas menesi lakstysiu (einu privaciai, tai butu... doh.gif ). Grizau pas vaistininke, toji sako: "Siaip recepto reikia ir ES salyse jie yra butini. LT kol kas neprivaloma, bet tik tuo atveju, jeigu tiksliai atsimenate ir tiksliai istariate KT pavadinima. Kitu atveju, vaistininke gali pareikalauti recepto, nenoredama patekti i nemalonuma, jeigu parduos jums ne tas KT, o jus be to jas dar ir isgersite..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Monikyte @ 2007 03 18, 18:04)
ar tikrai parteneris gali "leisti" i vidu, nes kazkaip baisoka dabar be jokios mechanines apsaugos blush2.gif

gali... Bet pasitaiko visko. Gamintojo instrukcijoje yra gal 15 kartu pamineta: "... jus galite buti nescia..."

QUOTE(Riedgute @ 2007 04 27, 11:06)
nu mano skaisti odyte subjuro po pirmos pakuotes  verysad.gif
bet tikiuos, kad praeis...  doh.gif

po pirmos pakuotes buna ir ne tik odyte subjursta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 04 29, 21:58)
po pirmos pakuotes buna ir ne tik odyte subjursta doh.gif

Na man tai niekas nesubjuro. Jau antra diena mm, bet viskas čiki. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi pradejau gert sias tebletes,labai tikiuosi,kad nesulauksiu pasalinio poveikio. Po gero menesiuko parasysiu kaip man sekasi smile.gif
Atsakyti
man tai tik pirma diena galva paskauda,daugiau pasaliniu poveikiu nepastebejau smile.gif
Atsakyti
As geriu jau antra savaite, jokio salutinio poveikio dar nepajutau, netepliojo, kaip buna pradejus gerti kitas KT, nieko neskauda, tikiuosi ir toliau taip bus.
Atsakyti
na ir as nusiiprkau, dabar lauksiu mmm ir pradesiu smoke.gif
Atsakyti
o mane nuo ju siaubingai pykino ir galva svaigo, vaiksciojau kaip apgirtus, tai neiskenciau ir nutraukiau gerti net nepabaigus pakuotes wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastė @ 2007 05 02, 13:35)
o mane nuo ju siaubingai pykino ir galva svaigo, vaiksciojau kaip apgirtus, tai neiskenciau ir nutraukiau gerti net nepabaigus pakuotes  wacko.gif

Mane irgi pykina,siandien ryte irgi vaiksciojau kaip girta,labai galva svaigo,bet man neistisai taip,ziuresiu gal organizmas apsipras ir taip nebus
Atsakyti
QUOTE(Rastė @ 2007 05 02, 14:35)
o mane nuo ju siaubingai pykino ir galva svaigo, vaiksciojau kaip apgirtus, tai neiskenciau ir nutraukiau gerti net nepabaigus pakuotes  wacko.gif

QUOTE(agnixa @ 2007 05 02, 22:30)
Mane irgi pykina,siandien ryte irgi vaiksciojau kaip girta,labai galva svaigo,bet man neistisai taip,ziuresiu gal organizmas apsipras ir taip nebus

cia jusu pirmi geriami KT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 03, 21:10)
cia jusu pirmi geriami KT?  g.gif

As pries kokius 5 metus esu gerusi KT,bet nutraukiau,nes pajutau daug salutiniu poveikiu. Man idomu kodel ginekologe pasiule sitas tabletes,o nepasiteiravo apie mano sveikatos bukle,nes kai paskaiciau informacini lapeli,sergant kai kuriom ligom,jas draudziama vartot,tai ir suabejojau ta gydytoja,greiciausiai ji irgi viena is tu kuri gauna dovaneliu is farmacininku.
Atsakyti