Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Monikyte @ 2007 03 18, 17:04)
Laba diena visiems,
as neseniai pradejau nauduoti KT yasminelle, iki siol nieko nevartojau, saugojomes tik su prezervotivais, tai kazkaip baisu man vis tiek, tai noreciau uzduoti gal kvailoka klausima  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ar tikrai parteneris gali "leisti" i vidu, nes kazkaip baisoka dabar be jokios mechanines apsaugos blush2.gif
Papildyta:
ir dar klausimas,
jei pas mane prasidejo menesines pvz nakti, o as isgeriau pirma tablete tik ta diena velai vakare, tai ciau jau skaitosi kaip geriau 2 menesiniu diena?  blush2.gif

4u.gif Aisku niekas negali del kazko buti tikras visu 100%. Bet jei vartoji KT taisyklingai, geri kiekviena diena tuo paciu metu + - 1 val., padarai 7 dienu pertrauka ir pradedi gert 8 diena, tai gali nesijaudinti, vyras gali "leisti" i vidu ax.gif Siaip patarciau pirmas 7 dienas naudoti papildoma apsauga, bet veliau neverta schmoll.gif Aisku visos jaudinasi, pvz. as nors ir geriau KT 3 metus iki gimdymo, kieviena men. laukdavau mmm su jauduliu biggrin.gif

Del antro klausimo. Jei mmm prasidejo nakti, o tu pirma tabliete isgerei tos dienos vakare tai skaitosi pirma mmm diena. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip manote jei as savo bedai pabandziau pleistra ir noriu vel sugrizti prie KT, kokia diena gerti 1 tablete? Ar pirma menesiniu ar 8diena po pleistro nuplesimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2007 03 22, 18:54)
Merginos, kaip manote jei as savo bedai pabandziau pleistra ir noriu vel sugrizti prie KT, kokia diena gerti 1 tablete? Ar pirma menesiniu ar 8diena po pleistro nuplesimo? g.gif

O neturi Yasminelle vaisto aprašo knygutės, ten lyg tai yra aprašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mįsliukė: 24 kovo 2007 - 18:43
QUOTE(Iriska @ 2007 03 22, 19:54)

O kuom netyko pleistras g.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti jusu patarimo. Vartoju jasminelle jau kelis menesius. Geriau 21 diena. Per tu septyni udienu pertrauka sekmadieni prasidejo menesines. Turejau gerti astunta diena nauja kursa, o netycia apsizioplinau, ir isgeriau septinta diena tos pertrukos. Ar tai nesukels man rupesciu?Ar nuo to tik pasikeis laikotarpis menesiniu?
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2007 03 29, 22:53)
Noreciau paklausti jusu patarimo. Vartoju jasminelle jau kelis menesius. Geriau 21 diena. Per tu septyni udienu pertrauka sekmadieni prasidejo menesines. Turejau gerti astunta diena nauja kursa, o netycia apsizioplinau, ir isgeriau septinta diena tos pertrukos. Ar tai nesukels man rupesciu?Ar nuo to tik pasikeis laikotarpis menesiniu?

Neturetu nieko blogo atsitikt. Viena diena pasiankstinai cikla ir tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, nuraminote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2007 03 22, 19:54)

Siaip tai kai as keiciau KT, tai man is karto gydytoja liepe gerti nauja pakuote, nelaukiant jokiu menesiniu ar pertrauku. Taip gaunasi, kad ta menesi neturesi menesiniu, bet cia saugumo atveju. smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Na,ir as izengiau i KT Jasminelle gretas smile.gif Idemiai viska perskaiciau,bet noreciau su jumis dar pasikonsultuoti. Siandien mano paskutinioji mmm diena,t.y. 5 ciklo diena.Ar as galiu siandien pradeti jas gerti? Informaciniame lapelyje parasyta,kad galima,bet gal as ka nors ne taip supratau,bijau prisidirbti mirksiukas.gif ,nes kol kas jau leliuku gana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2007 04 13, 15:00)
Sveikos

Na,ir as izengiau i KT Jasminelle gretas  smile.gif  Idemiai viska perskaiciau,bet noreciau su jumis dar pasikonsultuoti. Siandien mano paskutinioji mmm diena,t.y. 5 ciklo diena.Ar as galiu siandien pradeti jas gerti? Informaciniame lapelyje parasyta,kad galima,bet gal as ka nors ne taip supratau,bijau prisidirbti  mirksiukas.gif ,nes kol kas jau leliuku gana  bigsmile.gif

Sveika!
Kai pabaigsi visa 21 tabletes pakuote 7 dienas nieko nedarai (turi per jas susirgsti) ir astunta diena pradedi nauja pakuote (nesvarbu ar jau baigei sirgti anksciau, ar vis dar teplioja). PVZ. pakutine tablete is pakuotes isgerei sekmadieni, tai visa savaite nieko nedarai (sergi ir negeri tableciu biggrin.gif ) ir atejus pirmadieniui (astunta diena bus) vel pradedi nauja pakuote.
Sorry, nzn ar mane supratai smile.gif
Atsakyti
geriau visokiausiu:
yasmin, julliette (lietuvoj nera - is vokietijos), jennete, my body (irgi ne is lietuvos), db geriu yasminelle 5 dienas - tai pirmosios KT, nuo kuriu manes pirmomis dienomis nepykino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 04 13, 19:34)
Sveika!
Kai pabaigsi visa 21 tabletes pakuote 7 dienas nieko nedarai (turi per jas susirgsti) ir astunta diena pradedi nauja pakuote (nesvarbu ar jau baigei sirgti anksciau, ar vis dar teplioja). PVZ. pakutine tablete is pakuotes isgerei sekmadieni, tai visa savaite nieko nedarai (sergi ir negeri tableciu  biggrin.gif ) ir atejus pirmadieniui (astunta diena bus) vel pradedi nauja pakuote.
Sorry, nzn ar mane supratai  smile.gif

Aciuks mirksiukas.gif Man atrodo,kad viska puikiai supratau thumbup.gif
Atsakyti