Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

naq ka,greit ir as pabandysiu sias tabletukes,nes paskyre gydytoja gydimo tikslais 4u.gif tikiuos viskas bus puiku 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2007 03 12, 12:58)

Beje gal kuri zinot kur pigiausiai jas nusipirkt. Euro vaistinej pasikeite nuolaidu sistema, tai sekmadieniais 15% nuolaida viskam isskyrus vaistams (o sios tabletes butent jiems priskiriamos). Kazkas minejo camelia vaistine, kaip ten kas? Ir su norfos kortele kazkokioj vaistinej pigiau?  tongue.gif
Aciu

Eurovaistineje Yasminelle pirk siokiadieniais - bus 10proc. nuolaida ax.gif
As pirkau, tai man kainavo 38 su centais. Brangoka truputeli blush2.gif

Sias Kt geriu pirma menesi, tai atsirado spuogiuku, bet manau, kad tik del to, kad hormonai persirikiuoja, nes pries tai vartojau Mercilon. smile.gif
Atsakyti
As jau 10 dienu geriu Yasminelle. smile.gif Jokiu salutiniu pojuciu nepastebejau: nei nuotaiku kaitos, nei irzlumo, nei galvos skauda, nei pykina, nei teplioja. Spuogu neisdygo, noras yra (tik vyras, gaila isvykes smile.gif )
Beje, kai anksciau geriau Cilesta apie men. vos igerus tab. prasidedavo pikinimas, kuri laika tepliojo. O dabar net nejauciu, kad geriu KT. Gersiu ir toliau, tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
O as siu KT jau nebezinau kelinta pakuote geriu. Siaip viskas lyg ir gerai, svoris neauga, galvos neskauda, nepykina, bet va pries tikrasias mmm isdygsta spuogiukai, tokie skausmingi ir dideli, va sitas tai man nepatinka g.gif
Atsakyti
Geriu 5 diena,kol kas viskas gerai,jauciu tik nezymu pilvo maudima ir vsio.Ziuresim,kaip bus toliau. Tiesa,lyginti su kitais KT negaliu,nes niekada ju nevartojau ir nenaudojau. 4u.gif
Atsakyti
As irgi geriu Yasminelle, jau antra pakuote ir beveik negaliu atsidziaugti, (pries tai Logest geriau) - jokiu tepliojimu, maudimo ar padidejusio apetito. Tik oda lyg tai labiau pradejo berti, bet gal cia ne nuo KT schmoll.gif Tik nesuprantu, kodel as Euro vaistinej moku 43 Lt su centais, jus gal kokias nuolaidu korteles turit blink.gif Apsvieskit nezinanti g.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritele @ 2007 04 22, 14:03)
Tik nesuprantu, kodel as Euro vaistinej moku 43 Lt su centais, jus gal kokias nuolaidu korteles turit blink.gif  Apsvieskit nezinanti  g.gif

As pirkau euro vaistineje su maximos nuolaidu kortele, darbo dienomis 15% nuolaida buna ir mokejau 38, siandien kaip tik pradesiu pirma pakuote.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, nes kazkaip vis permoku uz viska doh.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien kaip tik išgersiu paskutinę pirmosios pakuotės piliulę. Bet šiaip jokių šalutinių požymių nepastebėjau, kurių, beje, nebuvo ir vartojant ankstesnės kartos piliules (konkrečiai Diane 35). smile.gif
Atsakyti
tai kaip supratau receptas nebutinas?
Atsakyti
QUOTE(nerimaujanti @ 2007 04 25, 20:27)
tai kaip supratau receptas nebutinas?

Ne, parduoda be recepto. Aš šiaip prieš tai tariausi su ginekologe... ax.gif
Atsakyti
man tai sios tabletes geriausios kiek naudojus esu smile.gif
Atsakyti