Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(agnixa @ 2007 05 04, 09:07)
As pries kokius 5 metus esu gerusi KT,bet nutraukiau,nes pajutau daug salutiniu poveikiu. Man idomu kodel ginekologe pasiule sitas tabletes,o nepasiteiravo apie mano sveikatos bukle,nes kai paskaiciau informacini lapeli,sergant kai kuriom ligom,jas draudziama vartot,tai ir suabejojau ta gydytoja,greiciausiai ji irgi viena is tu kuri gauna dovaneliu is farmacininku.

man irgi tas pats, paskaiciau lapeli, issigandau, pradejau vartoti, tai net pykino, galva skaudejo nezmoniskai, bet po pirmos savaites pradejo gereti, dabar antra pakuote geriu, tai jau visai jokiu salutiniu pojuciu nejauciu - matyt organizams prisitaike, o kai tik pradejau tai ziauriai blogai buvo doh.gif
bet situ pkliusas tas,kad man visai neteplioja, o nuo kitu budavo ne menesines o metines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2007 05 04, 09:07)
As pries kokius 5 metus esu gerusi KT,bet nutraukiau,nes pajutau daug salutiniu poveikiu. Man idomu kodel ginekologe pasiule sitas tabletes,o nepasiteiravo apie mano sveikatos bukle,nes kai paskaiciau informacini lapeli,sergant kai kuriom ligom,jas draudziama vartot,tai ir suabejojau ta gydytoja,greiciausiai ji irgi viena is tu kuri gauna dovaneliu is farmacininku.

Nu jei paskyre visai nieko nepaklausus, ir nepasiulius pvz pleistro ar kontreceptinio ziedo tai tikrai jau garantuotai byra jai kazkas. Siaip su kai kuriom ligom visos KT yra draudziamos, bet kai kam tinka ir nieko neatsitinka. g.gif
Atsakyti
Sakykit ar galima kazkaip pasiankstint menesines su tabletem? Zinau,kad galima atitolint,bet as noreciau pasiankstint ir susirgt greiciau keliom dienom,ar esat kuri taip darius,pasakykit ar galima pvz.nedagert visos 21 tabletes,o pvz.19 ir taip pasigreitint?
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2007 05 04, 23:35)
Sakykit  ar galima kazkaip pasiankstint menesines su tabletem? Zinau,kad galima atitolint,bet as noreciau pasiankstint ir susirgt greiciau keliom dienom,ar esat kuri taip darius,pasakykit ar galima pvz.nedagert visos 21 tabletes,o pvz.19 ir taip pasigreitint?

Taip, galima.
Atsakyti
taiva..is pradziu naudojau zieda,poto yasminelle,sutvarke man odos problemas,atsiradusias nuo ziedo,bet teko daryti pertrauka menesio laiko ir vel gert yasminelle,bet zinokit subjuro oda,nezinau ar pirkt toliau man jas.. g.gif
Atsakyti
sveikutes!

Nebesuprantu ir as kas su mano oda darosi doh.gif . Bandau surasti problema nuo ko man tiek dau mazu spuogiuku( atrodau kaip isberta), o ypac smakras ir vienas paakys(cia man labai keista vieta-po akim daug mazu mazu raudonu spuogiuku, bet jie nei niesti nei ka) verysad.gif . Sakau gal maistas kazkoks verysad.gif , bet niekam nebuvau alergiska, gal sauna su baseiniu, nes einu daznai (bet nejau 2 savaites ir niekas nepasikeite). Kremus naudoju tuos pacius ir niekada neturejau del ju problemos. Tai dabar liko tabletes kaltinti ax.gif . Bet is kitos puses ir keista, nes jas ir pradejau gerti del odos, kuri is karto susitvarke(taciau po puses metu viskas pradejo keistis)
Eisiu pas gydytoja pasitarti, nes kaip jau sakiau, man ji siule keisti sias tabletes po puses metu. O dabar greitai jau ir metai bus g.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 05 08, 20:29)
sveikutes!

Nebesuprantu ir as kas su mano oda darosi  doh.gif . Bandau surasti problema nuo ko man tiek dau mazu spuogiuku( atrodau kaip isberta), o ypac smakras ir vienas paakys(cia man labai keista vieta-po akim daug mazu mazu raudonu spuogiuku, bet jie nei niesti nei ka) verysad.gif . Sakau gal maistas kazkoks  verysad.gif , bet niekam nebuvau alergiska, gal sauna su baseiniu, nes einu daznai (bet nejau 2 savaites ir niekas nepasikeite). Kremus naudoju tuos pacius  ir niekada neturejau del ju problemos. Tai dabar liko tabletes kaltinti ax.gif . Bet is kitos puses ir keista, nes jas ir pradejau gerti del odos, kuri is karto susitvarke(taciau po puses metu viskas pradejo keistis)
Eisiu pas gydytoja pasitarti, nes kaip jau sakiau, man ji siule keisti sias tabletes po puses metu. O dabar greitai jau ir metai bus  g.gif  smile.gif .

sveikos paneles;) skaitinejau temele... ziuriiu, kad daug kam tiko ir patiko yasminelle... va noriu pradet kt vartot arba pleistra ir nzn kas geriau... gal kuri bandet? del svorio , nenoriu, kad priaugtu.. tai kiek skaiciau yasminelle nesukelia rupesciu del svorio.. taip? smile.gif butu lb gerai.. kazin kaip is tikro... neapsisprendziu del pleistro ir siu tab. pagelbekit:) galvoju gal tab. rinktis, nes svoris gal neaugs
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 05 12, 21:14)
sveikos paneles;) skaitinejau temele... ziuriiu, kad daug kam tiko ir patiko yasminelle... va noriu pradet kt vartot arba pleistra ir nzn kas geriau... gal kuri bandet? del svorio , nenoriu, kad priaugtu.. tai kiek skaiciau yasminelle nesukelia rupesciu del svorio.. taip? smile.gif butu lb gerai.. kazin kaip is tikro... neapsisprendziu del pleistro ir siu tab. pagelbekit:) galvoju gal tab. rinktis, nes svoris gal neaugs

Sveika. Nezinau ka patart del pasirinkimo,nes pleistro nesu naudojus,kas liecia del svorio tai manau cia kiekvienai skirtingai,as geriu nepilna menesi sias tabletes,tai nezinau ar pati issigalvoju ir kaltinu tabletes,bet atrodo noriu daugiau valgyti,tai kovoju su savim ir neleidziu sau daznai uzkandziaut,pacios tabletes nepastorins,bet gali padidet apetitas,arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2007 05 13, 00:28)
Sveika. Nezinau ka patart del pasirinkimo,nes pleistro nesu naudojus,kas liecia del svorio tai manau cia kiekvienai skirtingai,as geriu nepilna menesi sias tabletes,tai nezinau ar pati issigalvoju ir kaltinu tabletes,bet atrodo noriu daugiau valgyti,tai kovoju su savim ir neleidziu sau daznai uzkandziaut,pacios tabletes nepastorins,bet gali padidet apetitas,arba ne  smile.gif

na jo... apetitas tik gali padidet nuo ju... bet cia ir nuo pleistro taip gali but tongue.gif
kiek skaiciau forumus, tai nuo pleistro lyg ir daugiau apetitas pakyla... na nzn.. bet rozine mazyle man arciau sirdies kazkiek:) komentarai geresni paneliu kurios naudojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 05 12, 23:14)

Sveikute! 4u.gif

Jei del svorio,tai man asmeniskai tikrai nepriaugo , ir as jomis labai dziaugiausi,bet del mano jautrios odod eisiu treciadieni pas gydytoja pasikonsultuoti del pasalinio ju poveikio (cia as tik taip manau).
Vartoju KT daugiau nei 6 metus doh.gif ir yasminelle yra antros KT ir as jomis esu patenkinta biggrin.gif , bet kol kas del spuogiuku g.gif (kurie isnyko pradejus jas gerti) eisiu pasidometi.
Parasysiu savaites vidury, kai man patars smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 05 13, 02:38)
Sveikute! 4u.gif

Jei del svorio,tai man asmeniskai tikrai nepriaugo , ir as jomis labai dziaugiausi,bet del mano jautrios odod eisiu treciadieni pas gydytoja pasikonsultuoti del pasalinio ju poveikio (cia as tik taip manau).
Vartoju KT daugiau nei 6 metus  doh.gif  ir yasminelle yra antros KT ir as jomis esu patenkinta  biggrin.gif , bet kol kas del spuogiuku  g.gif (kurie isnyko pradejus jas gerti) eisiu pasidometi.
Parasysiu savaites vidury, kai man patars  smile.gif !

okis parasyk naujienas:)lauksiu
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti blush2.gif Visos cia rasot" neteplioja"- tai kaip suprasti? Visai nera menesiniu g.gif
Atsakyti