Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Man skaudejo tik pirma menesi krutine. Ir tepliojimas buvo tik pirma menesi. Dabar jau trecia pakuote pradejau tai krutine nei didesne (nors galetu blush2.gif ) nei buvo, nei mazesne. Siaip geriau pries tai yarina, tai manau buvo daugiau salutiniu poveikiu tongue.gif
Atsakyti
vakar buvau vaistinej ir moteris priesais mane pirko yasminelle,bet ji istare žasminel,kazkaip maniau kad tarias taip kaip rasos.nesu ju pirkus,naudoju zieda,bet kazkaip dbr pati susimasciau kaip istikro cia tarias biggrin.gif
Atsakyti
As tai tariu taip kaip parasyta ir mane supranta vaistininkes, beje panasu kad jos pabrango eurovaistinese, be nuolaidos 42 su kapeikom verysad.gif
Atsakyti
uz zieda dar daugiau mokejau.nu jau geriau nepagailet pinigu,bet zinot kad netaip kenksminga,aisku net nuo tu brangesniu pasaliniai pozymiai kraupus.kaip kam cia..zadu kita men sitas pabandyt
Atsakyti
Sveikutes!
Nusprendziau ir as pasidalyti savo patirtimi. Gyvenu siuo metu UK. Cia kontraceptines tabletes nieko nekainuoja, tereikia uzsiregistruoti pas gydytoja ir nuejus pasakyti kokiu tableciu nori. Israso recepta ir nuejus i vaistine pasiimi jas 6-iems menesiems. Gyvendama LT geriau Logest, bet cia atvaziavus nusprendziau pakeisti, nes gana daznai isberdavo smakra (tai pamaniau galbut jau laikas kazka kitka). Paprasiau Yasminne (cia taip vadinasi). Jau geriu 7 menesi ir dziaugiuosi, spuogeliu tikrai apmazejo, beveik isnyko. Taciau gydytoja patare po poros menesiu pakeisti, nes ji mano, kad tai dar labai mazai istirtos tabletes, turiu omeny, dar labai sunku pasakyti koki pasalini poveiki jos gali tureti.
Tai truputi esu pasimetusi ka toliau daryti, bet manau ,kad tesiu.....
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 02 13, 01:08)
Sveikutes!
Nusprendziau ir as pasidalyti savo patirtimi. Gyvenu siuo metu UK. Cia kontraceptines tabletes nieko nekainuoja, tereikia uzsiregistruoti pas gydytoja ir nuejus pasakyti kokiu tableciu nori. Israso recepta ir nuejus i vaistine pasiimi jas 6-iems menesiems. Gyvendama LT geriau Logest, bet cia atvaziavus nusprendziau pakeisti, nes gana daznai isberdavo smakra (tai pamaniau galbut jau laikas kazka kitka). Paprasiau Yasminne (cia taip vadinasi). Jau geriu 7 menesi ir dziaugiuosi, spuogeliu tikrai apmazejo, beveik isnyko. Taciau gydytoja patare po poros menesiu pakeisti, nes ji mano, kad tai dar labai mazai istirtos tabletes, turiu omeny, dar labai sunku pasakyti koki pasalini poveiki jos gali tureti.
Tai truputi esu pasimetusi ka toliau daryti, bet manau ,kad tesiu.....

Siaip manau, kad visos KT kenksmingos. Ir manau schering yra pakankamai patikima kompanija ir atlieka pakankamai tyrimu, jog galetu i rinka isleisti nauja produkta. Manyciau kol nematau ir nejauciu salutiniu poveikiu ir nenoresiu lialiaus tol draugausiu su siom KT. tongue.gif
Atsakyti
panos gal kam reikia yasmineles nes turiu 3 vnt o mano druguzis pabego taio as ju nebenaudoju malonu butu kad paimtumet kas atiduosiu uz 30lt 860722623 palikit sms, kaunas
Atsakyti
g.gif as irgi pradėjau gerti Yasminelle, bet jauciuosi nelabai gerai, labai svaigsta galva net nezinau , ka daryti, visalaika noriu miego, tikiuosi, kad viskas susitvarkys. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Rasau jums noredama siokios tokios informacijos! Labai knieti suzinoti ar sios naujosios KT vaistinese parduodamos tik su gydytojo receptu ar galima nuejus i vaistine ju paprasyti ir be problemu nusipirkti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiena @ 2007 02 24, 15:36)
Sveikutes  smile.gif  Rasau jums noredama siokios tokios informacijos! Labai knieti suzinoti ar sios naujosios KT vaistinese parduodamos tik su gydytojo receptu ar galima nuejus i vaistine ju paprasyti ir be problemu nusipirkti?  blink.gif

gali pirkti ir su problemom jei nori biggrin.gif
siaip tai be recepto parduodami jie...
Atsakyti
thumb_yello.gif ot smaikstuole:) thumbup.gif , bet siaip kiek internete knisausi tai parasyta kad tai receptinis vaistas..... blink.gif pas tuos..."mesinetojus" nesinori eiti, del to ir idomu ar galima be recepciuko gauti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikiena: 24 vasario 2007 - 20:10
QUOTE(Zuikiena @ 2007 02 24, 21:08)
thumb_yello.gif ot smaikstuole:)  thumbup.gif , bet siaip kiek internete knisausi tai parasyta kad tai receptinis vaistas..... blink.gif  pas tuos..."mesinetojus" nesinori eiti, del to ir idomu ar galima be recepciuko gauti g.gif  blush2.gif

Tikrai parduoda be recepto, dar lietuvoj nepriimtas istatymas, kad KT turi buti parduodamos tik su gydytojo receptu. Taciau renkantis reikia atsizvelgt i daugeli faktoriu: pvz ligas kurias sirgai, rukai ar ne, ir t.t. Apie sitas KT gali daug rasti www.prisimink.lt man rodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egline: 25 vasario 2007 - 14:06