as ka tik prikepiau rageliu su suriu nu tokiu dar nesu valgius minkstut minkstuteliai suris tiesiog tysta mmmmmm kaip skanu tik as kaip visa laika druskos padauginau, bet nieko mano seimyna prie to jau pripratus tikrai rageliai labai labai skanus isejo ACIU Sonatina
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 02, 20:25)
O šįvakar valgėme "Balandėlių" apkepą... Labai mėgstu balandėlius, bet juos daryti daug terlionės, tad kadaise radau šį receptą ir iki šiol neatsidžiaugiu
Balandėlių apkepas
1 kg maltos jautienos
1 -2 svogūno galvos, supjaustytos kubeliais
100 - 200 ml pomidorų padažo
1,5 kg susmulkinto kopūsto
1 puodelis nevirtų ryžių
1 a. š. druskos
3 puodeliai jautienos sultinio
Balandėlių apkepas
1 kg maltos jautienos
1 -2 svogūno galvos, supjaustytos kubeliais
100 - 200 ml pomidorų padažo
1,5 kg susmulkinto kopūsto
1 puodelis nevirtų ryžių
1 a. š. druskos
3 puodeliai jautienos sultinio
o kaip kažin su kiaulienos faršu? irgi turėtų normaliai gautis? vakar parsivežėm iš kaimo kokį 1/4 kiaulės tai dabar patiekalai iš kiaulienos - į trasą
beje, tą obuolių pyragą nusivežiau anytai paskanaut, tai kažkaip jiem ten net klausimų nekilo iš kur tas pyragas - mol pirktas tai paskiau gavau prisipažinti, kad pati kepiau tai gyrė - labai skanus. tai vėl kepsiu
QUOTE(Lindra @ 2006 10 15, 12:26)
o kaip kažin su kiaulienos faršu? irgi turėtų normaliai gautis? vakar parsivežėm iš kaimo kokį 1/4 kiaulės tai dabar patiekalai iš kiaulienos - į trasą
beje, tą obuolių pyragą nusivežiau anytai paskanaut, tai kažkaip jiem ten net klausimų nekilo iš kur tas pyragas - mol pirktas tai paskiau gavau prisipažinti, kad pati kepiau tai gyrė - labai skanus. tai vėl kepsiu
beje, tą obuolių pyragą nusivežiau anytai paskanaut, tai kažkaip jiem ten net klausimų nekilo iš kur tas pyragas - mol pirktas tai paskiau gavau prisipažinti, kad pati kepiau tai gyrė - labai skanus. tai vėl kepsiu
Taigi farsa gali deti koki turi.
o as dariau italiskas salotas - niam niam niam , tik suri dejau "picarela" taigavosi svelniau, turejau druskos deti, manau kad "edamas" turi buti suresnis ir nereikes druskos. jau turiu viena patiekala gimtadieniui
As siandien pusryciams kepiau varskinius blynus su grietine. Nu labai skanu ir labai greitai pasidaro.
Norėjau paklausti, ar į paukštienos burgerius tikrai nereikia kiaušo įkulti? Kadangi dedasi daržovės, bijau, kad nesubyrėtų. Patarkit, kas gaminot. Pageidautina kuo skubiau, nes greitai eisiu pietus gaminti... Ačiū!
QUOTE(smike @ 2006 10 15, 13:23)
Norėjau paklausti, ar į paukštienos burgerius tikrai nereikia kiaušo įkulti? Kadangi dedasi daržovės, bijau, kad nesubyrėtų. Patarkit, kas gaminot. Pageidautina kuo skubiau, nes greitai eisiu pietus gaminti... Ačiū!
aš dėjau kiaušą, skonio nepagadino
šiandien dariau kiniškus paplotėlius
atrodė, kad pirštus sau nusikąsiu bevalgydama
dabar stovi antras reisas - vėl paruošti - kai tik vyras grįš - kepsiu
tikrai labai skanu, niam niam, aš irgi nedėjau sakės, austrių padažo... bet imbiero šiek tiek įbarsčiau
atrodė, kad pirštus sau nusikąsiu bevalgydama
dabar stovi antras reisas - vėl paruošti - kai tik vyras grįš - kepsiu
tikrai labai skanu, niam niam, aš irgi nedėjau sakės, austrių padažo... bet imbiero šiek tiek įbarsčiau