Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Anksciau, kai mano kleckiukas buvo visai mazas ir nemokejo apsiversti, tai apklodavau kuo silciausiai, vis bijojau kad susals. Dabar pastebejau, kad jam patinka miegoti kai buna vesiau. Ir vilnone kaldryte jau visai nenaudoju, tik per puse sulenkta medvilnine kaldryte. Aisku, kaip ir visi vaikai, jis ja nakti daznai nuspardo, todel radau puikia iseiti: dvieju daliu silta pizama ir plonos kojinytes. Dabar miegu ramiai, nebijodama, kad vaikas susals.
O seip pagalvojus g.gif jei jis pabunda kai jam karsta, tai gal duotu zinot jei ir susaltu?
Atsakyti
Aš tai paprasčiausiai aprengiu storeniais naktiniais drabužėlais, uždedu kojinytes ir tegu miega atsiklojusios ax.gif kai šalta būna, tai pačios ieško kaip užsitepti antklodę arba atbėga pas tėvelius į šiltą lovą ax.gif
Atsakyti
kol kas rengiu vientisus sliauztus- namie nera salta, manau nesusala- neserga bent jau... nakti pabudus apklostau, bet tai 5 minutem.
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2004 09 26, 15:08)
Sveikos. Šiąnakt visai trūko kantrybė. Bute šildymas neįjungtas, virtuvėje dar langą pravėriau, kad gryno oro įeitų, tai visai vėsoka. Nežinau, kiek kartų kėliausi vis savo sūnelį apkloti -- miegodamas nusispardo ir guli sau ant anklodės visas atvėsęs. O nosis ir taip bėga g.gif

Nesinori nakčiai storiausiai privilkti -- juk ir suaugusiems negera, kai judesiai suvaržyti, dabar dar mano 1.9 metų pilietis miega su pižama ilgom rankovėm. Bet kažką daryti reikės. Juk kai šildymą įjungs, langą norėsis praverti dry.gif

Man mažai tai mama kampelius antklodės prie lovytės virbų guma pririšdavo. Gal reikės pabandyti. O gal kas geriau ir efektyviau šią problemą išsprendė?Iš anksto ačiū už patarimus

Sveika smile.gif
gerai jus suprantu,pas mane lygiai tas pats.Tik mes gyvename ne lt ir pasisildom kada reikia,bet miegame visviena vesiau ir abudu mano vaikai nusispardo.Jaunelei as uzdedu kojnes ir siltesne pizama,o vyresnelis jau pats nakti uzsikloja biggrin.gif mano panai 1,6m.ir ji atsikelia susalusiomis kojomis.Kojines ji nusiema net nespejus abieku uzdeti,tai diena vaiksto tik su kelnemkojnem,o kai uzmiega as uzmaunu kjnes,nes kitu atveju nusiimtu thumbup.gif
Atsakyti
As nuo 2 men naudoju miegmaisi iki dabar, bent man jis nepakeiciamas, galiu ramiai nakti miegoti, nebijodama, kad mazoji leduku pavirs. Tikrai verta pabandyti smile.gif
Atsakyti
Mes irgi gavom miegmaisi dovanu thumbup.gif vezdavomes tik i keliones , bet dabar jau miegam ir namuose, nes labai daznai nakti reikia valgyti tongue.gif tai ne taip issibudina rolleyes.gif
Atsakyti
mes irgi nusiklojam, ir net pastebejau geriau miega, tai toks paradoksas. man atrodo, pas juos spartesne medziagu apykaita, bet siltai tikrai nekloju. O kjadangi miegam kartu, tai pakontroliuoju... ax.gif
Atsakyti
kai saltos naktys, mes geriau apsirengiame silta pizama, tokia kaip siauztiniai, didesniems jau vaikuciams thumbup.gif O jei susala, tai vaikinas ateina pas mus i lova smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nusispardom, mazutei bandziau segti kaldrytes galiukus prie lovytes, bet mergiote islipdavo ir miegodavo skersai pagalves. Kazkaip po to isitaise su manim miegot uzdedavau sliaustinuskus dideliem vaikam ir ramu. Dabar dedam pizama ir plikom kojytem. As vis pergyvendavau susals susirgs, klostydavau ir vaikui neduodavau miegot ramiai. O i miegmaisi man kazkaip gaila vaiko buvo kist, megsta miegodama pasivartyt, ant pilvo, ant sono, nugarytes.O ir seip dar nebuvo susirgus kad nakti biski pasale, jai karsta buna ir nusispardo.Dabar nelabai as panikuoju, kai pabundu uzkloju, jei atvesus ir tiek. Nors dabar jau pavasariu kvepia ir neber del ko nerimaut biggrin.gif
Atsakyti
O mes jau kokie 4 mėnesiai miegame su miegmaišiuku thumbup.gif Kol jo neturėjome, kiekevieną kartą mažiukui pasissukus, atsisukdavau žiūrėti, ar nenusispardė doh.gif
Dabar miegu ramiai, nes žianau, kad mažiui šilta ir patogu smile.gif
Visą žiemą miegojome su pūkiniu, dabar nusipirkome tokį plonytį, bet šiltą, tinkamą naudoti visus metus smile.gif
Tikrai super dalykas 4u.gif
Va tokį:
user posted image
Atsakyti
as tai jei nakty nusispardo atsikeliu ir uzkloju, o ziema, aprengiu silciau miegui. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Su dukra turejau ta pacia problema- miegas be kaldros smile.gif
Bet viskas pasikeite kaip pradejo miegoti ne vaikiskoj lovelej, o normalioj lovoj, gal kad vietos daugiau viskas pasikeite tiesiog stebuklingai.
Dabar kovoju su sunum - nusispardo nuolat. Tai problema isspresta miegant su silta pizama.
Atsakyti