bandėm miegoti su miegmaišiu - nekas

mes tai iš abiejų pusių kaldrytę prispaudžiame ir labai liuks

O as tai darydavau taip; prie antklodes prisiudavau tokius raistelius is keturiu pusiu ir pririsdavau prie lovytes(jeigu aisku ji medine su mediniais kuoliukais...
) ir tada budavo
...daugiau nebenusispardydavo ir miegodavo siltai ir saugiai..

Mes miegam su piazama

Musu miesto gimdymo namuose tik pagimdzius ish kart i miegmaishiuka leliuka ideda, ir dar ji padovanoja vaziuojant namo. Taip kad nuo pirmu dienu mano panos iprato miegmaishiuose miegoti.
Neisivaizduoju miego be ju...tuo labiau, kad abi miega savuose kambariuose, neprilakstysi ziureti kas 5 minutes ar nusisparde.

Labai gera ideja su raistliais prie lovytes
As tai pakisdavau krastus po ciuziniu.O su raistukais tai darau stai ka.Labai daznai kaldryte uzvalkale susijaukia ir sukrenta i apacia,tai as prisiuvau raistelius prie kaldrytes ir prie uzvalkalo is vidines puses(pazymesiu,kad uzvalkalai cia su skyle per visa apacia,o ne kaip mes iprate arba per vidury, arba per sona,bet ne visa) Apvinlinedama juos surisu ir taip nepasimeta.

Geriausiai manau yra miegmaisis, maniskis irgi, nors ir maziukas, bet nusispardo pastoviai, tai dedu dabar i miegmaisi, nu nepakeiciamas dalykas man
O mes su miegmaisiu tai oi kaip nedraugavom, ir is priristos kaldrytes islysdavo
tai dabar, kai labai salta, ijungiam lengva sildyma kambaryje-kadangi miega dviaukstes virsuj-niekada nesusala, nes siltas oras virsuj laikosi

QUOTE(Mamushiukas @ 2007 03 22, 07:07)
kai saltos naktys, mes geriau apsirengiame silta pizama, tokia kaip siauztiniai, didesniems jau vaikuciams
O jei susala, tai vaikinas ateina pas mus i lova 

Ir mes tokių prisipirkę

o šiaip aš jau pripratusi automatiškai neatsimergdama apgrabom tikrinti ir užklodinėti ištisą naktį

neseniai nakvojom pas anytą ir man teko miegoti su vyro sese, tai tiek strioko vargšiukei privariau kai naktį graibyti pradėjau

tik norėjau patikrinti ar apsiklojusi . iš įpročio

QUOTE(monyte @ 2007 03 31, 20:31)
Labai gera ideja su raistliais prie lovytes

Kol vaikis miegojo vaikiškoj lovytėj, turėjom spec. segtukus antklodei. Nepadėjo

Keliuosi naktį užklot
Patiko mintis apie prisegimą kai per čiužinio apačią persikiša klepsiukai, reiks pabandyt, bet... ji kartais atsiranda ant pagalvės viršaus bemieganti, tai jaučiu vistiek išlys
Niekur čia nedingsi, mamyte, teks keltis

Niekur čia nedingsi, mamyte, teks keltis