as nupirkus miegmaisi koldrytes tipo ir storio,visada siltute

manoji netgi labai nusispardo, bet pradėjau ją rengti šiltesne pižama ir kajinytes apmaunu, kad nusispardžius nesušaltų
dažnai kėliuosi prie jos kai matau, kad jau kaldrytė ne ant jos, bet šiaip jei šalta stengiuosi šiltesne ištisine pižama aprengt

Manoji niekuomet nemego jokiu uzklotu,todel tenka tiesiog silciau aprengti nakciai ir dar pora kartu atsikelti nakti uzklostyti vaika,kad nesuragotu i raga

O as tai miegmaisiuka nusipirkau, tikiusi patiks ir pades...

mes su miegmaišiuku miegam-

QUOTE(vyšniux @ 2007 05 08, 13:44)
Manoji niekuomet nemego jokiu uzklotu,todel tenka tiesiog silciau aprengti nakciai ir dar pora kartu atsikelti nakti uzklostyti vaika,kad nesuragotu i raga 

Maniškis taipogi

Papildyta:
QUOTE(pulina @ 2007 05 02, 09:34)
Keliuosi naktį užklot
Patiko mintis apie prisegimą kai per čiužinio apačią persikiša klepsiukai, reiks pabandyt, bet... ji kartais atsiranda ant pagalvės viršaus bemieganti, tai jaučiu vistiek išlys
Niekur čia nedingsi, mamyte, teks keltis

Niekur čia nedingsi, mamyte, teks keltis

Su dičkiu segdavau apklotėlį, bet nepasiteisino. Vis tiek muistydavosi kol kojytes iškišdavo ant apkloto viršaus.

O aš jau praradau viltį. Aprengiu, kaip kažkas jau minėjo šilčiau, ir tikiuosi, kad galbut nenusispardys šią naktelę .... O kadangi mano mažoji yra tokia, kaip jos tėtis- jiems visada šilta ir niekada nešalta- tai abu ir miega atsikloję...
QUOTE(Jolė @ 2007 04 05, 20:15)
o šiaip aš jau pripratusi automatiškai neatsimergdama apgrabom tikrinti ir užklodinėti ištisą naktį
neseniai nakvojom pas anytą ir man teko miegoti su vyro sese, tai tiek strioko vargšiukei privariau kai naktį graibyti pradėjau
tik norėjau patikrinti ar apsiklojusi . iš įpročio

neseniai nakvojom pas anytą ir man teko miegoti su vyro sese, tai tiek strioko vargšiukei privariau kai naktį graibyti pradėjau

tik norėjau patikrinti ar apsiklojusi . iš įpročio

aš tai kaip tik nerengiu šilčiau einant miegoti. nes tada sušyla, ir kad nuspardys kaldrą - tai 100 proc. Aš tai galvoju, kad miegodamas dar nė vienas nesušalo. Maniškės nuo pat mažumės jei pradėdavo kniurksėti naktį, tada nueidavau, užklodavau. bet specialiai nesikeldavau nei kai mažės buvo, o tuo labiau dabar. Na, tiesa, kai sirgdavo, keldavausi, ir užkloti, ir kaktos karštumą pažiūrėti. O dabar sušala, tai pačios kaldras iki ausų užsitempia. nebent mažei ant žemės kaldra nukrenta, tada šaukia mane, kad užkločiau.
mes naudojam miegojimo maišą.. ju buna įvairių, pvz toks.

su juo vaikas maziau vartosi, neatsistoja lovytej per miegus, todel ramiau miega, o be to silta ten viduj, todel nereikia nuolat tikrint ar apsiklojes

su juo vaikas maziau vartosi, neatsistoja lovytej per miegus, todel ramiau miega, o be to silta ten viduj, todel nereikia nuolat tikrint ar apsiklojes

jei nusispardo ir ritinėjasi lovoje kaip krabai - rinkitės miegmaišiuką
tik irgi ne visiems vaikučiams jis prigyja. jei pora naktų reikėtų keltis ir raminti klykiantį vaiką dėl naujo apkloto
gerai pagalvočiau ar verta jį kankinti. Tada lieka šliaužtukai su uždarom kojytėm.

tik irgi ne visiems vaikučiams jis prigyja. jei pora naktų reikėtų keltis ir raminti klykiantį vaiką dėl naujo apkloto

QUOTE(Miglota @ 2007 05 14, 15:59)
mes naudojam miegojimo maišą.. ju buna įvairių, pvz toks.

O maniskei neprigijo niekaip miegmaisis, tiesiog verkdavo, kad negali su juo apsiversti. Tad nupirkau tokiu kaldrytes laikiklius-capukus ir viskas ciki