QUOTE(Noa @ 2005 09 25, 20:37)
Nesuprantu, o ko blogai, jei vaikas parneša tą "Labas"? Duoda, imk, muša, bėk

Nu tėvelis sunaudos - vis į ūkį, ne iš ūkio

Blogiausiu atveju - kaimynui atiduosi...
QUOTE(Blobse @ 2005 09 26, 10:57)
O kai gaunat lipduką su užrašu vaikas automobilyje, iš karto reikalaujat automobilio? Neturi automobilio - neimi lipduko. Arba kam nors padovanoji. Neturi telefono - neimi kortelės. Jau žmonėms iš viso protas pasimaišė - piktinasi tuo, kad kažką už dyką duoda.
QUOTE(uola @ 2005 09 25, 23:00)
Visai nesuprantu, kas pikto, kad vaikisciai korteles uz dyka namo parnes. Tak dziugaukit i namus nesa, o ne is namu. Man, pvz, jei duotu kortele uz dyka, tai paimciau keliolika, ir vis kokiam geram zmogui atiduociau .
O jei kada nors Jusu vaikutis parnes pampersa reklamiskai ipakuota, tai suskubsit nauja vaikuti "gamint" ir piktinsites, jog esat priversti taip elgtis, nes reklamuotojai neturi nei gedos nei sazines, o mokyklu vadovai leidzia mokyklu kiemuose pampersus dalioti

Septynmetis pirmokas jau sugeba (turetu sugebeti) atsirinkti - kas yra butina, o kas ne. Juk vedate vaika i parduotuve, nors ir zinote, kad saldainiu snd nepirksite
QUOTE(Fire @ 2005 09 26, 12:34)
Tikrai, aš tikra pabaisa
Bet, manau, turiu priežasčių taip elgtis... Ne todėl, kad man tų 10 Lt gaila, bet kad sūnus visiškai nebemoka taupyt pinigų. Jis priprato, kad viską, ko užsinori, tuoj pat gauna. Močiutė dirbo žaislų parduotuvėje, todėl savaitgaliais (ne gimtadienio ar kokia kita proga) vaikas parsinešdavo namo visokių gėrybių už 100-200 Lt. Nemanau, kad tai normalu. Tuo labiau, kad mano nuomonės tuo klausimu seneliai nepaiso. Jie kartoja tą patį - vaikai skirti mylėjimui, vaikui reikia viską duoti vaikystėje, nes užaugęs jis susidurs su žiauriu pasauliu ir nebegalės turėti ko panorėjęs. Manau, viskas turi būti su saiku ir protu. Žinau, kad jam mobilus reikalingas todėl, kad "draugai turi" ir žaidimams, nes po pamokų seneliai pasiima, į repeticijas nuveda, paruošus pamokas namo parveža (nors ir prašiau kad leistų bent pačiam parvažiuot, jie nusiteikę iki 5 kl. taip globot). Mokykla 20 min. pėsčiomis, 10 min. troleibusu nuo namų. Nėra taip, kad vaikas visą dieną vienas ir reikia jo telefonu ieškot.
Man cia panasu, kad vaikas yra baudziamas uz tai, kad JUS iki siol ji PATYS lepinot
Gal vertetu vaikui paaiskinti, kad tai, kas vyko nera gerai ir kad dabar bus kitaip - teks ismokti kazko atsisakyti. Bet jei jau vaikas gali eiti imokykla, tai gal galima jam leisti paciam pasirinkti, ko jis atsisakytu vardan savo svajones - telefono

O dabar gaunas - viskas vaikui viskas vaikui, vaikinas isijautes ir laimingas - o cia bac - per skaudziausia vieta

Nu nematau as cia uz ka ji vertetu bausti ir viskas
O save uz vaiko popinima tikrai turetumet nubausti, pvz, ismesti savo mob.tel i ezera ir menesi pabuti solidariais vaikui