Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano vyras niekada dar nėra atsikėlęs prie vaiko naktį.Jis tik per miegus pasako:Augustai ššššššššš miegok katinėli... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet dabar vaikui tik mano papulio pavalgymui naktį prireikia,todėl nėra prasmės vyrui keltis.Žiūrėsim kaip toliau bus
Atsakyti
Kadangi pati maitinu, tai vyrui kaip ir nera ko keltis nakti lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet visada prabunda ir ziuri kaip maitinu, o po to uzmiega... bet kartais pasisiulo bent pampersa pakeisti 4u.gif
Atsakyti
o mes kartu keliames doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2006 02 22, 20:58)

Mes irgi kartu keliames, tiksliau vyras paduoda man vaiką, o kai pamaitinu paguldo atgal į lovyte, keistai, bet taip jau pripratom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2006 02 22, 21:58)

Noreciau, kad mano vyras bent karta atsikeltu schmoll.gif . Atsikelia tik kai vaikas pradeda verkti, kol darau misinuka verysad.gif
Atsakyti
O mano vyriskis keliasi per iseigines ir kai mato, kad jau pradedu pykt blush2.gif , nors maitinu kinderiuka pati. Labai dziaugiuosi, kad padeda, nes vienai visas naktis isbudeti tikrai sunku. Prie pirmo vaikelio be vyro pagalbos isbuvau 3,5 men., po to jis padejo. O si karta sutiko nuo pat pirmo men padeti. Ir tikrai jauciuosi daug geriau: ir pavargus maziau, ir kantrybes daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vyras kelias, kai mazoji pradeda verkt ir as jau nebegaliu jos nuramint. Ja panesioja, pasupuoja.. Ir kelias, paziuret, kaip pupa valgo- tai ji daro su visokiais garsais tongue.gif ,as pati maitinu, arba ikelia ja atgal i lovele
Atsakyti
o tavo mazylei kiek menesiu 4u.gif
Atsakyti
Nesikelia,nes nakti vaikas keliasi kelis kartus tik valgyti,o kadangi maitinu pati,tai vyras niekuo padet negali tongue.gif
Atsakyti
O aš naktimis ir prie pirmos ir prie mažiuko keldavausi 1 mėn., o paskui jau tik vyras naktimis keliasi, tokia jau ir naktis, pavalgom 11vakare ir po to keliamės 6-7ryto, ir tai visada daro tik vyras
Atsakyti
Musu Rusnytei dabar 1menuo ir kelios dieneles. Gal kai maitinsiu misineliu, tuomet vyro pagalbos labiau reiks. Dabar atsikeles gali tik ziuret i mus biggrin.gif
Atsakyti
na o mano vyras ir žiuri ir keliasi, ir buna miega kartu su vaiku, mums 3 menesei.Labai padeda, ir puikiai susitvarko. buvo net gi taip kad man sesija prasidejo ir 14 dienu vyras ziurejo vaika as tik maitinau smile.gif
user posted image
Atsakyti