Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

QUOTE(justytiaa @ 2006 01 28, 17:23)
Nu as taj jau turiu savo 2 svajones.. stavi garaxe.. biggrin.gif tai yra BMW X5 ir Audi A6... Nu dar pazystu toki labai man brangu zmogeliuka kuris turi BMW 7... smile.gif  wub.gif  blush2.gif

o tai taip jau ir nebeturi daugiau svajoniu g.gif
as jauciu, kad ir tureciau bent jau viena is savo dabartiniu svajoniu masiniuku, tai atsirastu naujos svajones biggrin.gif
kaip sakoma, svajones yra vienintelis nemokamas dalykas pasaulyje thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 28, 18:47)
Mercedes-Benz Sl 2005 metu,o seip is tikro noriu dzipo Porche Cayene arba Lexus,kas tikiuosi greitai issipildys thumbup.gif

kaip gerai, kad svajones pildosi biggrin.gif
as tikiuosi manosios taipogi bus isgirstos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebras @ 2006 01 28, 22:24)
kaip gerai, kad svajones pildosi  biggrin.gif
as tikiuosi manosios taipogi bus isgirstos  biggrin.gif

user posted image

Aha,labai faina,kai svajones virsta realybe biggrin.gif linkiu,kad ir tavosios butu isgirstos mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Maus,2005 04 16, 19:56]
o ka jus apie Nissan Micra manot?
[/quo
Nu man tai schmoll.gif
Atsakyti
na,nauja dzipa jau turiu,bet dabar arteja kita svajone,tai audi Q5 wub.gif
sakiau,kol ja isleis tai as su siu dzipu pavazinesiu 4u.gif
ex,laukt dar daug ...iki 2007m. blink.gif
Atsakyti
man tai BMW 6 kupe ir kabrioletas, lexus GS (2006) wub.gif
Atsakyti
Porche Cayene wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pats važinėju su Chrysler Voyager 3,3 l, 1997 m., kurį įsigijau prieš 2 mėn. Prieš tai į šias auto žiūrėjau labai atsargiai, maniau kad jos super labai brangios ,o ir detalių nelabai daug ir jos taip pat nepigios. Tačiau pradėjus labiau domėtis jomis nustebau kad ši mašinytė kainos, komforto ir kokybės atžvilgiu savo kategorijoje yra daug pranašesnė nei kiti europiniai minivenai, o ir detalių kainos ne tokios fantastiškos kaip įsivaizdavau. Žinoma perkant tokį auto patartina rinktis nemažesnį kaip 3,0 l benzininį variklį. Dar reik įskaičiuoti ir dujų IV kartos įrengimą, kurio kaina apie 3500 lt. O dyzelinį pirkti išskyrus 1996-1998 m., nes ten ėjo silpna motoro grandinė.
Be to Crysler Voyager tai tokios pačios auto kaip ir
Chrysler Grand Voyager
Chrysler Town&Country
Dodge Caravan
Dodge Grand Caravan
Plymouth Voyager
Plymouth Grand Voyager
Jos visos priklauso Chrysler koncernui.
Atsakyti
Pačios svajoniškiausios Chrysler mašinos. Ėda daugokai, bet važiavimo patogumas, galingumas, minkštumas, ir...........jėgų jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as svajoju apie auksines spalvos Petit Cruiser
Cia mano meile
Atsakyti
Aš tai norėčiau nedidelio mersiuko rolleyes.gif
Atsakyti
O man tai iš viso pasisekė, net nežinau kokia to mažyčio naujo džipuko markė doh.gif šalta labai buvo ir nenorėjau išlipti pasižiūrėt iš mašinos, kai jis pravažiavo ir sustojo kiek tolėliau doh.gif dar dabar prieš akis stovi, bet ateis laikas - surasiu thumbup.gif šiaip dar nauji peugeot labai man krūti, ypač fajna, kad tas jų ženklas su liūtu, o aš kaip liūtas tai man labai tiktų wub.gif
Atsakyti