Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

QUOTE(sticho @ 2006 03 05, 16:33)
thumbup.gif  Crysler PT Cruiser  thumbup.gif  tikriausiai galesiu ipirkti kai pensijoj tik busiu  thumbup.gif

Aš irgi jiems silpnybę jaučiu, o jei dar raudonos spalvos notworthy.gif. Nors, kiek esu girdėjus, kad pagal techninius duomenis tai nėra itin geri automobiliai, bet jie man laaaabai gražūs.
Ir dar norėčiau džipo, didelio.... Labai gražiai žiūrisi moteris už didelės mašinos vairo (nešneku apie sunkiasvores transporto priemones) smile.gif
Atsakyti
O man INFINITY FX patinka. vo ten tai masina. bet kolkas tenka su bimbalu vazinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 06, 09:46)
Toyota geros masinos, gal net uz mazdas geresnes, bet jos uzsirove su savo hibridinem jegainem, kur varoma ir benzu ir elektra. Elektrine dalis labai gendanti, todel surinko gedimu bagaza. Kur nera elektrinio variklio, visos masinos puikios. Apie Yaris'us ypac geri atsiliepimai. Tradicinis mazas masinukas - linguoja per duobes, ryja mazai (kaip toyota).
100'a kartu geriau nei fordas. Net lyginti nera ka. Kiek fordu beturejau, ar bevazinetu mano pazistami, mane s neklause ir nusipirke forda, tai servisas kas antra arba kas trecia menesi jau butinybe, jei per metus nuvaziuoji daugiau nei 20 000 km.

Nu thumbup.gif clap_1.gif clap.gif yahoo.gif
Girdėjau ir aš gerus atsiliepimus, bet iš airių...tai buvo įdomu ką gi lietuviai mano....
Man dar geriau...nes Yaris'ai laikomi daugiau moteriškom mašinom...tai mano barangusis atsisakė ja važinėtis hihihi.gif tai užsidėjau rūžavą vairo apvalkalą ir važinėjuos...
O jei rimtai tai man patiko kad tas prietaisų skydelis (atrodo taip vadinasi...nu kur spidometras ir kt.) yra šiek tiek šone...ta prasme nesimaišo prieš pat akis thumbup.gif
Nu žodžiu baigiu aš čia girtis blush2.gif rolleyes.gif
Ačiux Teti...už info 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif user posted image

[COLOR=green]
Atsakyti
Mes vakar užsisakėm vw passatą naują. Rinkom info apie visas naujas siūlomas mašinas.. Kriterijai buvo - kad būtų su galu ( variantas, universalas), saugumas, kokybė, aišku estetika.. Galutiniam variante likom prie Toyota Avensis ( universalas), Peugeot 407 SW ir vw Passat variant. Kainos + - vienodos.. Pasirinkom Passat'ą. Nesirinkom toyotos, nes jau senokas modelis, Peugeot imponavo labai, bet visgi nugalėjo automobilio išliekamoji vertė.
user posted image
Va tokia, tik diskai ne tokie - tokius deda tik ant sportinės pakabos..

va čia galite rasti info apie auto saugumo testų rezultatus http://www.euroncap....ntroduction.php

O aš dabar svaigstu ir bandau pasirinkt tarp Citroen C3 ir Audi A2 ( ieškom mažalitražkės)
user posted image
user posted image
Va tik man Audi ,,užpakalis " nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(VyŠnĖ @ 2004 09 30, 11:17)
Mano svajoniu automobilis turetru buti toks, kuris neima kuro, geriau isvis be jo, nereikia jo vairuoti, gali dar ir pasikalbeti su juo ir panasiai laugh.gif laugh.gif

o jei rimtai netgi tokio neturiu smile.gif

Šiai dienai mažai kuro vartojanti sakyčiau 2005 metų laidos Toyota Prius hibrid. ir elekromobilis ir vidaus degimo variklis įtaisytas wink.gif
Atsakyti
Svajoniu automobilis yra tas, kuris veza svajoniu bedrakaleivius.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 03 08, 16:35)
Mes vakar užsisakėm vw passatą naują. Rinkom info apie visas naujas siūlomas mašinas.. Kriterijai buvo - kad būtų su galu ( variantas, universalas), saugumas, kokybė, aišku estetika.. Galutiniam variante likom prie Toyota Avensis ( universalas), Peugeot 407 SW ir vw Passat variant. Kainos + - vienodos.. Pasirinkom Passat'ą. Nesirinkom toyotos, nes jau senokas modelis, Peugeot imponavo labai, bet visgi nugalėjo automobilio išliekamoji vertė.
user posted image
Va tokia, tik diskai ne tokie - tokius deda tik ant sportinės pakabos..

va čia galite rasti info apie auto saugumo testų rezultatus http://www.euroncap....ntroduction.php

O aš dabar svaigstu ir bandau pasirinkt tarp Citroen C3 ir Audi A2 ( ieškom mažalitražkės)
user posted image
user posted image
Va tik man Audi ,,užpakalis " nepatinka  g.gif

Tavo vietoj rinksčiaus Audi, man vokiškos mašinos yra vokiškos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pookis @ 2006 03 08, 13:58)
wub.gif  wub.gif  wub.gif user posted image

[COLOR=green]

o mane aplamai visi naujesni nisaniukai zavi wub.gif
Atsakyti
O aš jau metai kaip važinėju savo svajonių mašiniuku Renault Modus, kompatiškas, patogus, saugus, taupus ir su automatine pavara smile.gif Nors sumokėjau krūva pinigėlių esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Mano tai Kadilakas tik nezinau koks cia modelis thumbup.gif

Mano masinukas Nr. 1013

neiseina nukopijuot nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
o man tai thumbup.gif alfa romeo GTV
Atsakyti