Labai noretumem su vyru dvieju vienodu MERSEDESU S klases paskutinio modelio, abieju juodu.
Niu o man is realesniu svajoniu tai Ford Focus hecbekas grzus nerealiai. o dar tai patinka crysler 300M audines tos naujos A6 , BMW dzipoukas X5 ir lexuso dzipas super. bet labai noreciau ir kokios senienos cadilaco. ar cobros.
Man is realesniu svajoniu tai nauja Honda Accord arba Nissan Murano
.O siaip, jeigu pasvajoti,tai noreciau Bugatti arba Lamborghini Murcielago

Vienareiksmiskai BMW 740 i/Li Aisku, ta skaiciu po "7" irgi galima lengvai pasireguliuot, bet vat pacio "7" nenoreciau keist

O mano reali svajone(tikiuosi issipildys)

"Auto Bild" kokybės ataskaitos rezultatai:
1. Mazda
2. Toyota
3. Honda
4. Hyundai
5. Nissan
6. Chevrolet
7. Volvo
8. Suzuki
9. Mitsubishi
10. Opel
11. Audi
11. BMW
11. Smart
14. Skoda
15. Mercedes-Benz
16. Ford
16. Seat
16. Volkswagen
19. Kia
20. Alfa Romeo
21. Citroën
22. Renault
23. Fiat
23. Peugeot
Tyrimo rezultatai yra paremti 7 skirtingais kriterijais. "Auto Bild" apklausia automobilių savininkų patirtį naudojant įvairių markių automobilius, įvertina patikimumo rodiklius, remiantis Vokietijos techninės apžiūros centro "TÜV" ataskaitos rezultatais, analizuoja atšaukiamų su defektais rastų automobilių pranešimus, kaip šie pranešimai skelbiami ir kaip šalinami gedimai serviso centruose.
Taip pat leidinys į apibendrintą automobilių kokybės įvertinimo ataskaitą įtraukia "Auto Bild" 100 tūkst. km bandymų rezultatus, serviso centrų testus, automobilių garantijos sąlygas ir skaitytojų atsiliepimus.
Remiantis kokybės ataskaita, "Mazda" automobiliai yra saugūs dėl patikimumo. Geriausiai "Auto Bild" ataskaitoje įvertinti tie automobiliai, kurie yra patikimi, reikalaujantys mažų eksploatacijos išlaidų ir kurių serviso tinklas yra geriausiai išvystytas.
"autoplius" informacija
Papildyta:
Is nerealiu svajoniu srities sitoks nissanas
A klases mersas yra kulverstukas! Jis apsivercia greiciau negu speji paspausti stabdi. Visiska nesaugi masina. Per aukstai mases centras, todel II modeliui liepta kaip bazine iranga naudoti elektronine stabilumo kontrole. Brangi ir gendanti sistema. Mersas dabar aplamai genda labai daug, ir taisymui brangus.
O "briedzio testo" rezultatuose a klases mercedes stovi po dacia logan. Yra testas kada staigiai sukama i kaire, paskui staigiai i desine, dacia logan apsivercia, ir lieka ant stogo, a klases mercedesas apsivercia ant stogo, paskui ant ratu ir vel ant stogo.. Konsitucijos prospekte per savo langus maciau avarija, kada a klases mersas pamate kad nespes sustabdyti, suko i desine juosta, ten jam supypsejo kita masina, jis grizo i savo juosta ir apsiverte, ir vistiek stogu ivaziavo aukai i subine.
Atsiprasau kad nuimu sypsena, bet nekokia masina A klases mersas.
1. Mazda
2. Toyota
3. Honda
4. Hyundai
5. Nissan
6. Chevrolet
7. Volvo
8. Suzuki
9. Mitsubishi
10. Opel
11. Audi
11. BMW
11. Smart
14. Skoda
15. Mercedes-Benz
16. Ford
16. Seat
16. Volkswagen
19. Kia
20. Alfa Romeo
21. Citroën
22. Renault
23. Fiat
23. Peugeot
Tyrimo rezultatai yra paremti 7 skirtingais kriterijais. "Auto Bild" apklausia automobilių savininkų patirtį naudojant įvairių markių automobilius, įvertina patikimumo rodiklius, remiantis Vokietijos techninės apžiūros centro "TÜV" ataskaitos rezultatais, analizuoja atšaukiamų su defektais rastų automobilių pranešimus, kaip šie pranešimai skelbiami ir kaip šalinami gedimai serviso centruose.
Taip pat leidinys į apibendrintą automobilių kokybės įvertinimo ataskaitą įtraukia "Auto Bild" 100 tūkst. km bandymų rezultatus, serviso centrų testus, automobilių garantijos sąlygas ir skaitytojų atsiliepimus.
Remiantis kokybės ataskaita, "Mazda" automobiliai yra saugūs dėl patikimumo. Geriausiai "Auto Bild" ataskaitoje įvertinti tie automobiliai, kurie yra patikimi, reikalaujantys mažų eksploatacijos išlaidų ir kurių serviso tinklas yra geriausiai išvystytas.
"autoplius" informacija
Papildyta:
QUOTE(Serenity @ 2006 03 03, 23:44)

A klases mersas yra kulverstukas! Jis apsivercia greiciau negu speji paspausti stabdi. Visiska nesaugi masina. Per aukstai mases centras, todel II modeliui liepta kaip bazine iranga naudoti elektronine stabilumo kontrole. Brangi ir gendanti sistema. Mersas dabar aplamai genda labai daug, ir taisymui brangus.
O "briedzio testo" rezultatuose a klases mercedes stovi po dacia logan. Yra testas kada staigiai sukama i kaire, paskui staigiai i desine, dacia logan apsivercia, ir lieka ant stogo, a klases mercedesas apsivercia ant stogo, paskui ant ratu ir vel ant stogo.. Konsitucijos prospekte per savo langus maciau avarija, kada a klases mersas pamate kad nespes sustabdyti, suko i desine juosta, ten jam supypsejo kita masina, jis grizo i savo juosta ir apsiverte, ir vistiek stogu ivaziavo aukai i subine.
[/quote]
Nu va kaip naudinga foruma paskaityt.Visad maniau,kad mersai patikimos masinos

Baltas Jaguar.
Dabar vazineju su minivenu, bet spaudzia neblogai
o jai labai nusisvajoti, tai noreciau dzipo BMV X3 arba X5 i darba, o del bajerio - Humer kuo dideeesnio
Jau matau sapnuose kokiu 5 draugiu mergvakari su Humer'iu prie juros... per kopas...

o jai labai nusisvajoti, tai noreciau dzipo BMV X3 arba X5 i darba, o del bajerio - Humer kuo dideeesnio

Vat man labai patinka Ford Focus ir Toyota Yaris ypač naujų metų... Focus'o neįpirkau, teko yaris'ą įsigyt...ir likau labai patenkinta...maža, ekonomiška....žodžiu man tiko ir patiko
Gal Tetis 2005 gali ką nors papasakot apie šį mašiniuką? Būtų įdomu....
Kaip matau toyota sąraše antroj vietoj...tai gal pataikiau..gal gerą mašiniuką turiu?

Kaip matau toyota sąraše antroj vietoj...tai gal pataikiau..gal gerą mašiniuką turiu?
QUOTE(Getter @ 2006 03 06, 01:40)
Vat man labai patinka Ford Focus ir Toyota Yaris ypač naujų metų... Focus'o neįpirkau, teko yaris'ą įsigyt...ir likau labai patenkinta...maža, ekonomiška....žodžiu man tiko ir patiko

Toyota geros masinos, gal net uz mazdas geresnes, bet jos uzsirove su savo hibridinem jegainem, kur varoma ir benzu ir elektra. Elektrine dalis labai gendanti, todel surinko gedimu bagaza. Kur nera elektrinio variklio, visos masinos puikios. Apie Yaris'us ypac geri atsiliepimai. Tradicinis mazas masinukas - linguoja per duobes, ryja mazai (kaip toyota).
100'a kartu geriau nei fordas. Net lyginti nera ka. Kiek fordu beturejau, ar bevazinetu mano pazistami, mane s neklause ir nusipirke forda, tai servisas kas antra arba kas trecia menesi jau butinybe, jei per metus nuvaziuoji daugiau nei 20 000 km.