Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Ingaja @ 2010 04 07, 21:14)
As ne apie lipdukus, o apie prekes  lotuliukas.gif

Dėl šito taip pat į AŽ smile.gif
Atsakyti
mačiau IKI dabar akcija Claro šepetys su dangalu 49.99 įdomu ar jiems taip pat bus 3 metų garantija,ir ar jie geri gal kas turit 4u.gif http://www.iki.lt/lt...os/iki_pasaulis 2 puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2010 04 07, 21:17)
mačiau IKI dabar akcija Claro šepetys su dangalu 49.99 įdomu ar jiems taip pat bus 3 metų garantija,ir ar jie geri gal kas turit  4u.gif http://www.iki.lt/lt...os/iki_pasaulis 2 puslapyje

Jiems taip pat garantija 3 m. su pirkimo kvitu. Plusas - kotas yra nuimamas ir ant jo galima uždėti kitus valymo antgalius (langų valytuvą, šepetį vonios plytelėms, angalį grindims plauti, kuris pritaikytas nugręžimui su kibiru ir pan...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digas: 07 balandžio 2010 - 21:34
QUOTE(Digas @ 2010 04 07, 21:33)
Jiems taip pat garantija 3 m. su pirkimo kvitu. Plusas - kotas yra nuimamas ir ant jo galima uždėti kitus valymo antgalius (langų valytuvą, šepetį vonios plytelėms, angalį grindims plauti, kuris pritaikytas nugręžimui su kibiru ir pan...)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vakar pirkau Claro sepeti Iki parduotuveje. Ant "ipakavimo" parasyta 2 metu garantija. Kai paklausiau kasoje apie ja, pasirodziau labai keista, "kokios dar garantijos jus norit, paspausi stipriau ir sulus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 09 balandžio 2010 - 07:43
Mergaitės, kas turit parašykite,prašau,ar daug elektros ima tas Delta Power pakrovimas. Ir kaip suprantu per parą tik valandą galima šluoti? o tai eičiau specialiai į centą už 100 lt apsipirkti, kad lipdukų gaut(5 turiu).
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 04 09, 07:42)
Vakar pirkau Claro sepeti Iki parduotuveje. Ant "ipakavimo" parasyta 2 metu garantija. Kai paklausiau kasoje apie ja, pasirodziau labai keista, "kokios dar garantijos jus norit, paspausi stipriau ir sulus".

Laba,

Garantija galioja su pirkimo kvitu. Jeigu iškiltų problemų, kreipiatės į importuotoją - UAB "Gerduva" arba galite parašyti man - pagelbėsiu. Jeigu dar turite klausimų, rašykite į AŽ.

Sėkmės! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2010 04 09, 09:09)
Mergaitės, kas turit  parašykite,prašau,ar daug elektros ima tas Delta Power pakrovimas. Ir kaip suprantu per parą tik valandą galima šluoti? o tai eičiau specialiai į centą už 100 lt apsipirkti, kad lipdukų gaut(5 turiu).
Ačiū

Laba,

Kiek elektros jis ima tikrai tiksliai nepasakysiu, nes kol kas tik Jūs pirma domitės. Gamintojai taip pat tokių duomenų nepateikia.
Per parą su juo valyti galima tiek, kiek veiks pakrautas akumuliatorius - kol išsikraus.
60 min. tai nepertraukiamas valytuvo darbas - įjungėte pilnai pakrautą ir 60 min. jis turi veikti be sustojimo. Ir dar kartą noriu užakcentuoti, kad POWER DELTA NĖRA DULKIŲ SIURBLYS, TAI ŠEPETĖLIO IR SEMTUVĖLIO PAKAITALAS, SKIRTAS ŠIUKŠLĖMS ŠLUOTI, BET NE SIURBTI....

Iki! smile.gif

P.S. jeigu turėsite klausimų - rašykite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digas: 09 balandžio 2010 - 16:12
Ačiū labai Digas už konsultaciją. radau Save ,apžiūrėjau. Laimė kad nenusipirkau,kad ir su lipdukais 80 lt būtų perniek. Bet taip reikia "įrankio" kuriuo galima būtų "pereiti" parketą ir plyteles, kad poto užtektų tik drėgna šluoste. Nežinau nei ką daryt, aštuonmetis mano nessusitvarko kambarių-nes plauti jam 10 kartųų persunku.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2010 04 11, 18:27)
Ačiū labai Digas už konsultaciją. radau Save ,apžiūrėjau. Laimė kad nenusipirkau,kad ir su lipdukais 80 lt būtų perniek. Bet taip reikia "įrankio" kuriuo galima būtų "pereiti" parketą ir plyteles, kad poto užtektų tik drėgna šluoste. Nežinau nei ką daryt, aštuonmetis mano nessusitvarko kambarių-nes plauti jam 10 kartųų persunku.

as pirkau su cento lipdukais ta rinkiny uz 80lt.kibiras+sluota,tai mano 10-metis plauna su mielu noru, ir jam patinka tai daryt labiau nei man drinks_cheers.gif thumbup.gif
man gal jos stabilesnes noretusi,o vaikui ji thumbup.gif
tik man nepatinka ,kad kartas nuo karto nuo to sukimosi kai greziu sluota,nusisuka ta"galva"sluotos unsure.gif doh.gif

o kas jums nepatiko sioje sluotoje?kai apziurinejot g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 11, 17:36)
as pirkau su cento lipdukais ta rinkiny uz 80lt.kibiras+sluota,tai mano 10-metis plauna su mielu noru, ir jam patinka tai daryt labiau nei man drinks_cheers.gif  thumbup.gif
tik man nepatinka ,kad kartas nuo karto nuo to sukimosi kai greziu sluota,nusisuka ta"galva"sluotos unsure.gif  doh.gif

Užsukite stipriau šluotos antgalį, tada tikrai nenukris smile.gif
Atsakyti

[/quote]
Ne ne, aš norėjau Delta Power pirkti. Tai nepatiko nes suranka tik stambias šiukšles-net nesurenka tiek kiek su parasta šluota,o tikėjausi kad bus jėgiškesnis(pagal reklaminį filmuką).ir dar kai pakeli ir paverti viskas išrenką(tokį tik stumdomą pirmyn antgal mama turi iš topšopo).ir dar tos plastmasinės kojelės raižis grindis(nes prie jų prikimba akmenukai)
Tai man reikai ne kad plauti,plauti galima su bet kokiu.Reikia superdaikto vietoj šluotos-nes šluota labai sukelia dulkes.tai mes namie grindis tik plaunam(nes kilimų nėr), o vaikui sunku išsiplauti. Glvojau šitas Delta power bus mūsų išsigelbėjimas...ech...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 11, 18:36)
as pirkau su cento lipdukais ta rinkiny uz 80lt.kibiras+sluota,tai mano 10-metis plauna su mielu noru, ir jam patinka tai daryt labiau nei man drinks_cheers.gif  thumbup.gif
tik man nepatinka ,kad kartas nuo karto nuo to sukimosi kai greziu sluota,nusisuka ta"galva"sluotos unsure.gif  doh.gif

Aš irgi pasiėmiau tą rinkinuką 4u.gif Galva pas mane nekrinta, tik man gal truputį per šlapiai plauna, šiandien bandysiu ne 6, o kokius 10 kartų prasukt. O šeip man super patiko ir, kad nereik kišt rankų, ir kad nepalieka jokių ruožų, ir manevringa. Dar toks klausimas, ar pabaigus plaut ta šluostę atseginėjat kaskart? g.gif
Dar noriu to langų valytuvo, gal kas jau išbandėt ir pasidalintumėt įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serille: 12 balandžio 2010 - 08:37