Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

[quote=ajd,2010 04 12, 09:00]
o kas jums nepatiko sioje sluotoje?kai apziurinejot g.gif
[/quote]
Ne ne, aš norėjau Delta Power pirkti. Tai nepatiko nes suranka tik stambias šiukšles-net nesurenka tiek kiek su parasta šluota,o tikėjausi kad bus jėgiškesnis(pagal reklaminį filmuką).ir dar kai pakeli ir paverti viskas išrenką(tokį tik stumdomą pirmyn antgal mama turi iš topšopo).ir dar tos plastmasinės kojelės raižis grindis(nes prie jų prikimba akmenukai)
Tai man reikai ne kad plauti,plauti galima su bet kokiu.Reikia superdaikto vietoj šluotos-nes šluota labai sukelia dulkes.tai mes namie grindis tik plaunam(nes kilimų nėr), o vaikui sunku išsiplauti. Glvojau šitas Delta power bus mūsų išsigelbėjimas...ech...
[/quote]
aaa jus apie sita blush2.gif
maciau dar filmuka kazkur apie sepety g.gif kur susluoji trupinukus paspaudi su koja ten kamputy ir kraste to sepecio toks"siurbliukas"susiurbia viska ka suslavei bigsmile.gif bet pas mus lt gal dar nera tokio g.gif man va jis patiko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Serille @ 2010 04 12, 09:37)
Aš irgi pasiėmiau tą rinkinuką  4u.gif  Galva pas mane nekrinta, tik man gal truputį per šlapiai plauna, šiandien bandysiu ne 6, o kokius 10 kartų prasukt. O šeip man super patiko ir, kad nereik kišt rankų, ir kad nepalieka jokių ruožų, ir manevringa. Dar toks klausimas, ar pabaigus plaut ta šluostę atseginėjat kaskart? g.gif
Dar noriu to langų valytuvo, gal kas jau išbandėt ir pasidalintumėt įspūdžiais 4u.gif

as pripratus slapiai plaut tai man gerai drinks_cheers.gif
o koky grindu plovikly naudojat su sia sluota blush2.gif g.gif
as sluostes neatsegiau dar ne karto schmoll.gif ax.gif padedu ant to kibirelio su visu sluotkociu ir man isdziuna taip ax.gif
langu valytuvo neturiu schmoll.gif
as dar svajoju pirkt skalbiniu dziovykla ta pastatoma ir...gal ta pigia nuspaudziama sluota g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 04 12, 09:37)
Dar noriu to langų valytuvo, gal kas jau išbandėt ir pasidalintumėt įspūdžiais 4u.gif

aš turiu langų valytuvą. labai labai labai super jis man. mūsų balkono langai išsivalo tik iš lauko, iš vidaus išlindus nepasiekiu. aukštai su juo pasiekiu, tikrai neabejokit. pirmus kartus tik keikiausi, kol išmokau valyti smile.gif
Atsakyti
maciau dar filmuka kazkur apie sepety kur susluoji trupinukus paspaudi su koja ten kamputy ir kraste to sepecio toks"siurbliukas"susiurbia viska ka suslavei bet pas mus lt gal dar nera tokio man va jis patiko

O kur matėt tą filmuką, gal bet firmą atsimenat, bo kad nėr lietuvoj-nikeo nereikškia, emigrantų visuose kraštuose pilna...
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2010 04 12, 11:05)
maciau dar filmuka kazkur apie sepety  kur susluoji trupinukus paspaudi su koja ten kamputy ir kraste to sepecio toks"siurbliukas"susiurbia viska ka suslavei  bet pas mus lt gal dar nera tokio  man va jis patiko

O kur matėt tą filmuką, gal bet firmą atsimenat, bo kad nėr lietuvoj-nikeo nereikškia, emigrantų visuose kraštuose pilna...

Gal apie šitą kalbat?
http://www.leifheit....talogas/id/2621
Atsakyti
Pasiemiau ir as uz lipdukus ta Twist rinkinuka,patenkinta labai thumbup.gif Man irgi ta sepecio galvute vis atsilaisvina doh.gif pasuku stipriau ir vel doh.gif na,bet nieko,laikys biggrin.gif Tik tos sluostes as nenuimineju kiekviena kart isplovus grindus,pastatau ant grindu,kadangi jos pas mus sildomos,tai isdziusta ir taip,nes viena kart nuemiau,tai labai jau sunkiai nusiime ,sunkiai ten tos knopkes kazkaip,ar pas visas cia taip? g.gif Negana to,vienos knopkes ta juoda dalis nukrito, ir kai bandau nuiminet toks jausmas,kad ta medziaga trukineja,baisu,kad nenuplesciau visai doh.gif
Pasiemus taip pat ta langu valytuva,kol kas valiau tik didelius langus tai visai super thumbup.gif
Galvoju,dar ko nors man reikia,ar jau uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
as pripratus slapiai plaut tai man gerai drinks_cheers.gif
o koky grindu plovikly naudojat su sia sluota blush2.gif g.gif
as sluostes neatsegiau dar ne karto schmoll.gif ax.gif padedu ant to kibirelio su visu sluotkociu ir man isdziuna taip ax.gif
langu valytuvo neturiu schmoll.gif
as dar svajoju pirkt skalbiniu dziovykla ta pastatoma ir...gal ta pigia nuspaudziama sluota g.gif
[/quote]
Aš seniau su Smart šluota plaudavau, tai ta šluostę iš mikrofibros pakankamai sausai rankom išsigręždavau. O dabar turėsiu plaut kai mažiukė miega, nes labai smagu jai po šlapias grindis lakstyt. biggrin.gif
Skystį pyliau iš Thomas Philips kažkokį, bet jis tik parketui ir laminatui, tai reiks ieškot kokio universalaus. g.gif
Kaip aš suprantu, tai tą šluostę vis tiek reik karts nuo karto nuiminėt generališkai praskalbt, nes parašyta, kad ji skalbiama 40 laipsnių temperatūroj. Tik klausimas ar pavyks uždėt ax.gif
Ačiū už atsiliepimus apie langų valytuvą, reiks važiuot į Centą kokių nors miltų užsipirkt doh.gif nebenoriu su skudurėliu ant kopetėlių laipiot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serille: 12 balandžio 2010 - 13:56
QUOTE(jurgaska @ 2010 04 12, 13:13)
Pasiemiau ir as uz lipdukus ta Twist rinkinuka,patenkinta labai thumbup.gif Man irgi ta sepecio galvute vis atsilaisvina doh.gif pasuku stipriau ir vel doh.gif na,bet nieko,laikys  biggrin.gif Tik tos sluostes as nenuimineju kiekviena kart isplovus grindus,pastatau  ant grindu,kadangi jos pas mus sildomos,tai isdziusta ir taip,nes viena kart nuemiau,tai labai jau sunkiai  nusiime ,sunkiai ten tos knopkes kazkaip,ar pas visas cia taip? g.gif Negana to,vienos knopkes ta juoda dalis nukrito,  ir kai bandau nuiminet toks jausmas,kad ta medziaga trukineja,baisu,kad nenuplesciau visai doh.gif
Pasiemus taip pat ta langu valytuva,kol kas valiau tik didelius langus tai visai super thumbup.gif
Galvoju,dar ko nors man reikia,ar jau uzteks lotuliukas.gif

Laba,

Viską susukti duokite vyrams, tada tikrai neatsisuks smile.gif , na o jeigu matote, kad su įvalkalu kažkas negerai, nuneškite, tegu pakeičia - pakeisti privalo. Jeigu nepakeis - parašykite man į AŽ, tada viską sutvarkysim...

Sėkmės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 04 12, 12:02)

bigsmile.gif aga apie sita bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, nusipirkau ir aš "Power Delta" man patinka, parodžiau uošvienei, tai ir ji užsinorėjo. Net nžn, o pati dar noriu langų valytuvo ir lyginimo lentos.
Sakykit, o kaip plaunat langus su tuo langų valytuvu, sorry už tokį klausimą, tiesiog iki šiol valydavau skudurėliu ir pnš, ale kad negaliu kai kur langų kampų pasiekti, tai ir noriu jį nusipirkti.

O ar lyginomo lenta fiksuojasi tik vienam aukštyje, argalima keliuose? Ir kaip dėl audinio, ar ilgaamžis, nes dažnai audiniai nusizulindavo nuo lyginimo.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svarus @ 2010 04 13, 07:34)
Sakykit, o kaip plaunat langus su tuo langų valytuvu, sorry už tokį klausimą, tiesiog iki šiol valydavau skudurėliu ir pnš, ale kad negaliu kai kur langų kampų  pasiekti, tai ir noriu jį nusipirkti.

sušlapinu tą baltą šluostę, bet sušlapinu taip, kad varvėtų, tada nuvalau langą su ja. tada šlapią langą valau su ta gumine puse - braukiu, nuvalau tą gumą rankšluostuku, kad nebūtų dryžių, ir braukiu sekančią eilę, vėl nuvalau, vėl braukiu. nežinau ar suprantamai parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 04 13, 09:42)
sušlapinu tą baltą šluostę, bet sušlapinu taip, kad varvėtų, tada nuvalau langą su ja. tada šlapią langą valau su ta gumine puse - braukiu, nuvalau tą gumą rankšluostuku, kad nebūtų dryžių, ir braukiu sekančią eilę, vėl nuvalau, vėl braukiu. nežinau ar suprantamai parašiau  blush2.gif

o visokių valiklių purkšt nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svarus @ 2010 04 13, 06:34)
Sveikos mergaitės,  nusipirkau ir aš "Power Delta" man patinka, parodžiau uošvienei, tai ir ji užsinorėjo. Net nžn, o pati dar noriu langų valytuvo ir lyginimo lentos.
Sakykit, o kaip plaunat langus su tuo langų valytuvu, sorry už tokį klausimą, tiesiog iki šiol valydavau skudurėliu ir pnš, ale kad negaliu kai kur langų kampų  pasiekti, tai ir noriu jį nusipirkti.

O ar lyginomo lenta fiksuojasi tik vienam aukštyje, argalima keliuose? Ir kaip dėl audinio, ar ilgaamžis, nes dažnai audiniai nusizulindavo nuo lyginimo.
doh.gif

Laba,

Lyginimo lentos aukštis reguliuojamas. Įvalkalas patvarus ir laiko pakankamai ilgai (trečius metus naudoju). Jeigu susidėvės smile.gif parašykite į AŽ, padėsiu nusipirkti pigiau...

Iki! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2010 04 12, 18:32)
bigsmile.gif aga apie sita bigsmile.gif  thumbup.gif

Laba,

Ar vis dar norite šio šepečio?
Atsakyti