Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

kol dar pilvukas vaizdo neuzstojo,susitvarkydavau pati.Iki kokio 6 men.O paskiau nieko nebedariau.

gimdziau Vokietijoj.cia tikriausiai nera tokios mados gimdancias apskust. ax.gif
nei seseles,nei akusere ,nei gydytoja nieko nesake.O ir as tiesa sakant visiskai apie tai negalvojau.
Atsakyti
Kol kas, nors ir nėštumas įpusėjęs, pilvuko beveik neturiu, tai laisvai skutuosi, bet žinau, kad skusiuosi iki pat galo, nes man tai laaaabia neestetiška būtų važiuoti pas gydytoją nesusitvarkius.. Tas pats kaip vaikščioti neskustom pažastim...
Atsakyti
Man jau 5 men. Skutuosi bikini ir daugiau blush2.gif nuolat. Kitaip net neisivaizduoju. Bet siandien pajutau kad vis sunkiau, nes nepatogu del pilvuko biggrin.gif
Bet manau nieko... pasinaudosiu veidrodeliu ir bus gerai cool.gif
Atsakyti
as iki pat gimdymo susitvarkydavau pati. aisku uztrugdavo, bet viskas imanoma. o depiliacija - per daug neigiamu emocuju ir skausmo. manau vaikelis tai jaucia, o jam to maziausiai reikia. jei ir pasitaikytu koks brokas, vyras tikrai atleis. o per gimdyma niekam tai nerupi smile.gif
Atsakyti
as taip pat iki gimdymo visa laika tvarkiausi pati ir skutausi visur kur reikia. Kai pilvelis buvo per didelis gelbedavo veidrodelis ax.gif Mano manymu, nesvarbu nescia moteris ar ne, ji visada turi buti tvarkinga ir higieniska, zinoma, cia tik mano nuomone, kiekviena zinome kaip mums elgtis, bet as nei uz ka nebuciau leidus sau vaziuoti i gimdykla nesusitvarkius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 19 vasario 2008 - 12:17
Aš tai ir iki nestuke.gif depiliavausi pati vašku, bet vyras viena diena paeme ir pasidarbavo skustuvu doh.gif tai aš paauginau truputuka (minimaliai) ir nusiroviau viska plikai - neapkenčiu ten netvarkos, sakė jei reiks pagalbos - vyras pagelbės, jei nenorėsiu, išleis mane į grožio saloniuką ax.gif
Atsakyti
as anksciau visada peiliukus naudodavau, bet paskutiniu metu jau nebeiseina. ir pilvukas uzstoja vaizda ir pati proceduros poza (atsitupus) pasidare nepatogi (kazkaip kraujotaka sustoja smile.gif ) todel emiau praktikuoti depiliacija vasku grozio salone ir esu patenkinta. tiesa, "malonumas" menkas ir ne is pigiuju, bet verta rolleyes.gif
Atsakyti
As visada depiliuodavaus pas kosmetologe, bet dabar esu ne LT, tai nusipirkau epiliatoriu, tinkama bikini linijai ir darbuojuosi pati 4u.gif . Jau sunkiau darosi, nepatogu but susirietus... Uz pusantro menesio grisim i gimtine, o iki tol, tikiuosi, pati kaip nors susitvarkysiu...
Atsakyti
QUOTE(apvali @ 2008 03 18, 16:23)
as anksciau visada peiliukus naudodavau, bet paskutiniu metu jau nebeiseina. ir pilvukas uzstoja vaizda ir pati proceduros poza (atsitupus) pasidare nepatogi (kazkaip kraujotaka sustoja  smile.gif ) todel emiau praktikuoti  depiliacija vasku grozio salone ir esu patenkinta. tiesa, "malonumas" menkas ir ne is pigiuju, bet verta  rolleyes.gif

o gal galetumet parekomenduoti kosmetologe gera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apvali @ 2008 03 18, 15:23)
as anksciau visada peiliukus naudodavau, bet paskutiniu metu jau nebeiseina. ir pilvukas uzstoja vaizda ir pati proceduros poza (atsitupus) pasidare nepatogi (kazkaip kraujotaka sustoja  smile.gif ) todel emiau praktikuoti  depiliacija vasku grozio salone ir esu patenkinta. tiesa, "malonumas" menkas ir ne is pigiuju, bet verta  rolleyes.gif

Ne is pigiuju? rolleyes.gif As tai moku 30 lt, manau, tikrai pigiai...
Atsakyti
nors ir turejau dideli pilvuka, bet vis tiek iki pat gimdymo pati skutausi, netgi diena pries gimdyma nusiskutau ir grazi i gimdyma vaziavau biggrin.gif buvo sunkoka, bet reikia tik atrasti metoda, kuris patogiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2008 02 18, 22:14)
as iki pat gimdymo susitvarkydavau pati. aisku uztrugdavo, bet viskas imanoma. o depiliacija - per daug neigiamu emocuju ir skausmo. manau vaikelis tai jaucia, o jam to maziausiai reikia. jei ir pasitaikytu koks brokas, vyras tikrai atleis. o per gimdyma niekam tai nerupi  smile.gif

thumbup.gif Ir, patikėkit tikrai, tai mažiausiai kam rūpi biggrin.gif
Atsakyti