Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

as is kauno, tai kazin ar vilnietem mano kosmetologe aktualu smile.gif bet jei kam reikia tai galesiu nr paviesint.

o del kainos, tai moku 50 lt. nu nera taip jau baisia daug, bet turbut brangiau uz kitus depiliacijos budus (neskaitant lazerio aisku).
Atsakyti
QUOTE(nirmeda @ 2004 10 01, 17:15)
aha  laugh.gif as ir galvojau kad reiks su veidrodeliu unsure.gif vyro ir neprasysiu nono.gif  nors gal butu visai smagi atrakcija blush-anim-cl.gif o dabar kolkas puikiai susitvarkau ir taip thumbup.gif

o skausmas labiau jauciasi kaip pati depiliuojasi ar kai tau tai daro kazkas?
Atsakyti
Man tai labiau skauda, kai pati depiliuojuosi su epiliatorium... blink.gif . Kosmetologe depiluoja vasku ir iskart israuna daug plaukeliu. O su epiliatorium reikia braukyt ilgai, kol visus israuni... Ir gal tik po kelis plaukucius pagriebia, nes jausmas toks, tarsi traukytu po viena plauka... wacko.gif
Atsakyti
As tai visa laika su epiliatoriumi susitvarkau,tik dabar pradejo varginti iauge plaukeliai,susidaro didele melyna pusle,o kaip ja panaikinti tai neisivaizduoju,vargstu koki menesi,kol plauka iskrapstau.Gal kas turejo tokiu bedu ir zino kaip su jom kovoti?
Atsakyti
aš tai irgi labai norėčiau pasidaryti bikinio depiliaciją, todėl pasiklausiau pas savo gine ar nekenkia, tai ji man atsakė, kad nėštumo metu reikia kuo mažiau tą vietą liesti, tai va ir bijau darytis depiliasiją nors ir apžėlusi iki ausų biggrin.gif
Atsakyti
as depiliacija lioviausi darytis,kazkaip labai jau skaudet pradejo blush2.gif dabar skutuos elektriniu skustuvu. ir neskauda ir plaukeliai neiauga,tik tenka dazniau tai daryt ir be veidrodelio jau neapsieinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(megee @ 2008 04 05, 14:54)
aš tai irgi labai norėčiau pasidaryti bikinio depiliaciją, todėl pasiklausiau pas savo gine ar nekenkia, tai ji man atsakė, kad nėštumo metu reikia kuo mažiau tą vietą liesti, tai va ir bijau darytis depiliasiją nors ir apžėlusi iki ausų  biggrin.gif

blink.gif blink.gif as ir visada tik su epiliatorium, ziema reciau, bet pats pilvelio didumas bus vasara verysad.gif kai jau noresis pusnuoge vaisciot ir maudytis, kur apzelusi negalesi pasirodyt doh.gif bijau net pagalvoti kaip bus unsure.gif
Atsakyti
Mane tai nuo visuu tu depiliaciju-epiliaciju baisiai beria, oda jautri tad tenka darbuotis paprasciausiu skutimosi peiliuku.... doh.gif svarbiausia, kad po to neberia, jokiu iaugimu.o ir odele svelni, nes tepu vaikisku aliejuku. va dabar tai per pilvuza nieko nematau, tai apciuopom tai tenka daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apvali @ 2008 03 25, 16:20)
as is kauno, tai kazin ar vilnietem mano kosmetologe aktualu smile.gif bet jei kam reikia tai galesiu nr paviesint.

o del kainos, tai moku 50 lt. nu nera taip jau baisia daug, bet turbut brangiau uz kitus depiliacijos budus (neskaitant lazerio aisku).

gal galetum ymesti ta nr labai neblogai butu apsilankyti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar pirmą kartą tai procedūrai pasitelkiau veidrodėlį ax.gif Nes kad ir kaip besilankstyčiau, per pilvelį jokių savo intymumų niekaip nematau smile.gif Pusė bėdos gavosi mirksiukas.gif Gal kaip nors be vyro išsiversiu... ax.gif Man, kažkodėl, nesmagu jo būtų prašyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 17 balandžio 2008 - 09:12
Na mano pilvūzas dar visai nedidelis, bet jau galvoju kaip čia bus , vasara bus pilvas didžiausias, tai jaučiu reikės tiesiog "brazilišką depiliaciją" darytis ir tiek tongue.gif galvoju gal pasieksiu...o jau skust ten nereik ziuret kaip kai viska plikai skuti biggrin.gif ornamentu jokiu tikrai jau pati nepadarysi, o vyro irgi nesinori kažkaip prašyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2008 04 17, 10:29)
o vyro irgi nesinori kažkaip prašyt  rolleyes.gif

Na bent jau aš nematau tame jokios problemos smile.gif
Atsakyti