As dar susitvarkau pati, bet pilvukas auga kaip ant mieliu, tai darosi vis sunkiau
Reikes ieskoti budu, veidroduka gal
QUOTE(grateful @ 2008 04 17, 12:21)
Problemos aš irgi nematau, bet kadangi turiu depiliuotis kas dieną, tai .... be to jis vistiek nepadaro taip kaip man norisi
As tai jau nebenoriu prasidet su epiliatorium - ir susiriest nepatogu, ir skauda labiau...
Epiliuoju jau kokius 5 metus, tai plaukeliu mazai atauga, todel pakentesiu dar pora savaiciu, kol grisim i LT. Ten jau iskart dumsiu pas kosmetologe!
o gal kas galetumete patarti koki salona klaipedoje, nes noreciau isbandyt bikini depiliacija, bet butu pirmas kartas kur geriau butu ir seip kokios kainos daug maz? aciu
o man mano akusere neleido nei depiliuoti nei skustis
... tai as krema depiliacini dbr naudoju, bet kazin kodel neleidzia "ten" nei skusti nei depiliuoti, niekad negirdejus kad gali kazka pakenti...
aš depiliuojuos pas kosmetologę, ir toliau ketinu pas ją eiti... neturiu supratimo kodėl gali uždrausti
juk gimdymo metu pačios skuta... tikiuosi manoji man nieko panašaus nepasakys..
Nu net sarmata prisipažinti, bet neteko depiliuotis kosmetologiniam
O kaip po tos procedūros ar plaukeliai neįauga?
QUOTE(mamuse @ 2008 04 23, 09:00)
Nu net sarmata prisipažinti, bet neteko depiliuotis kosmetologiniam
O kaip po tos procedūros ar plaukeliai neįauga? 
Is pradziu iauga, bet man kosmetologe patare kasdien bikini zonos pilinga daryt, nusipirkt kremuko nuo pulinuku ir jei koks guzas susidaro, tept. Po kurio laiko, kai plaukeliu sumazejo, jau nebeiauga
QUOTE(VVaiva @ 2008 04 23, 11:19)
Is pradziu iauga, bet man kosmetologe patare kasdien bikini zonos pilinga daryt, nusipirkt kremuko nuo pulinuku ir jei koks guzas susidaro, tept. Po kurio laiko, kai plaukeliu sumazejo, jau nebeiauga
Tai turbūt su miniatiūrinėm kelnaitėm reikia eit pas kosmetologę?
QUOTE(VVaiva @ 2008 04 23, 12:19)
o kremuka pirkai vaistinej? ir kaip tas kremukas vadinas?
Mano kosmetologe duoda vienkartines kelnates, todel jokio skirtumo, su kokiom pati pas ja ateisi
O is kremuku tai perkuosi Bepanthen, bet ne putas, o krema - jis tinka nuo nudegimu ir visokiu odos pazeidimu, taip pat ir po depiliacijos. Kosmetologe liepe juo teptis kaskart po depiliacijos, nors ir pati dar istepa kazkokiu kremu. O grynai iaugusiems plaukeliams patare nusipirkt tokio smirdincio tepalo Ichtiol. Ji reikia tept, tik jeigu susidaro pulinukas su iaugusiu plauku.
O is kremuku tai perkuosi Bepanthen, bet ne putas, o krema - jis tinka nuo nudegimu ir visokiu odos pazeidimu, taip pat ir po depiliacijos. Kosmetologe liepe juo teptis kaskart po depiliacijos, nors ir pati dar istepa kazkokiu kremu. O grynai iaugusiems plaukeliams patare nusipirkt tokio smirdincio tepalo Ichtiol. Ji reikia tept, tik jeigu susidaro pulinukas su iaugusiu plauku.
QUOTE(VVaiva @ 2008 04 23, 17:59)
Mano kosmetologe duoda vienkartines kelnates, todel jokio skirtumo, su kokiom pati pas ja ateisi
aisku