Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

beja,nerekomenduojama darytis nesciosioms depiliacijos,jei ji daroma pirma karta.To mus mokino kosmetikos mokytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 06, 13:15)
O ko cia nesmagiai jaustis, kai savas vyras depiliuoja? Ar gi jis ten kazko nemates?  lotuliukas.gif

Kazkuri yra gerai parasiusi cia,kad vyras tegul ir toliau galvoja jog ten niekas neauga lotuliukas.gif thumbup.gif sutinku ir as su ja lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modaa: 17 kovo 2009 - 00:57
QUOTE(fresija @ 2009 03 12, 17:05)
tas tai tiesa,nes mano kirpeja per visa savo nestuma pradirbo ,o juk ten kas diena dazai plaukus,ir darai chemini ,plaukus dazyti labai noriu ir as nes taip nuaugo

a vat kas del kirpeju darbo nesciai tai nelabai sutikciau su tavo teiginiu ... ax.gif mat as pati esu kirpeja, pilnai dirbau iki 4men. veliau nugaros skausmai neleido. pati jau iskart kai suzinojau , kad laukiuos vengiau dazymu. Taciau vis tiek mano kleckiuke alergiska unsure.gif ejom pas alergologus tai man taip ir pasake, kad dazniausiai kirpeju vaikuciai yra alergiski ... nuo darbo salygu. Tad kai lauksiuos antro tai tikrai tikrai nekisiu nagu ne prie vieno klijanto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Modaa @ 2009 03 17, 00:56)
Kazkuri yra gerai parasiusi cia,kad vyras tegul ir toliau galvoja jog ten niekas neauga  lotuliukas.gif  thumbup.gif  sutinku ir as su ja lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif nemato, ir galvos neskauda drinks_cheers.gif thumbup.gif kaip sakiau, geriau tegu mato gydytojas, kuris gyvenime visko matęs, negu mb, kuris gyvenime tikrai nematęs tiek, kiek ginekologas biggrin.gif tikiuosi...
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ar daugelis jusu seimyninius gyvenimus gyvena prietemoje ar aplamai tik tamsoje??? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 17, 12:16)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ar daugelis jusu seimyninius gyvenimus gyvena prietemoje ar aplamai tik tamsoje???  blush2.gif  biggrin.gif

pritemdytame bordelyje tongue.gif nesakau, kad mb nėra kažko ten matęs, galų gale, ir pirmame gimdyme dalyvavo, bet lengvas rūkas ant akių nekenkia.
Atsakyti
kiekvienam aisku savo mirksiukas.gif bet,kalbant apie depiliacija vasku,tai kol laukiuosi bijau jos kaip velnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 17, 13:27)
kiekvienam aisku savo mirksiukas.gif  bet,kalbant apie depiliacija vasku,tai kol laukiuosi bijau jos kaip velnio biggrin.gif

aš jos ir taip bijau doh.gif studentaudama kelis kartus esu dariusis, bet dabar nebeturiu tiek drąsos doh.gif
o kadangi paskutiniuosius daugiau negu penkerius metus renkuosi peiliukus, tai prieš patį gimdymą su peiliais tikrai nieko nesidariau - miškas tai miškas, bet mikro ir makro įpjovimų ir galimų infekcijų man tikrai nereikia. jau kojas tvarkydamasi ir normaliai pasiekdama sugebėjau įsipjauti blink.gif tai ten minimaliai su kremu ir veidroduku smile.gif su kojom šiaip jau planavau į vašką važiuoti, bet kosmetologė išskrido Egiptan, taigis teko pačiai suktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 17, 15:20)
aš jos ir taip bijau  doh.gif studentaudama kelis kartus esu dariusis, bet dabar nebeturiu tiek drąsos  doh.gif
o kadangi paskutiniuosius daugiau negu penkerius metus renkuosi peiliukus, tai prieš patį gimdymą su peiliais tikrai nieko nesidariau - miškas tai miškas, bet mikro ir makro įpjovimų ir galimų infekcijų man tikrai nereikia. jau kojas tvarkydamasi ir normaliai pasiekdama sugebėjau įsipjauti  blink.gif tai ten minimaliai su kremu ir veidroduku smile.gif su kojom šiaip jau planavau į vašką važiuoti, bet kosmetologė išskrido Egiptan, taigis teko pačiai suktis  ax.gif

na,galima dar depiliaciniu kremuku naudotis...bet daznai tai daryti nepatartina besilaukiant...chemija... blink.gif
Atsakyti
as su skustuvu apsiskutu pati,pazastis,ir apacioj siek tiek,kad bent kiek grazu butu,o del isipjovimu tai tiesa,atsargiai reikia,bet pries gimdyma girdejau viska reiks nusiskusti,ane?
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 03 17, 16:45)
as su skustuvu apsiskutu pati,pazastis,ir apacioj siek tiek,kad bent kiek grazu butu,o del isipjovimu tai tiesa,atsargiai reikia,bet pries gimdyma girdejau viska reiks nusiskusti,ane?

žiūrint, kur gimdysi. KAUNO MEDICINOS UNIVERSITETO KLINIKŲ AKUŠERIJOS IR GINEKOLOGIJOS KLINIKOJE GIMDYVIŲ NESKUTA.
Atsakyti
Aš prieš nėštumą vaikščiojau pas kosmetologę depiliacijai ir nėščia einu. Švaru, patogu. Iki gimdymo dar kartą nueisiu, su kosmetologe sutari kiek ir kur nori, kad nuimtų.
Atsakyti