Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

O man su depiliacija nesiseka doh.gif oda jautri ne tas zodis - ginekologe pamate kas po peiliuku buna, sako vaikeliuk - geriau jau nestumo metu nesiskusk, nes beria trupuciuka, ir tie mazi berimukai galimi infekcijos saltiniai blink.gif siaubas - man visi budai netinka, kiek bandziau tas pats verysad.gif vat ir nebekyla klausimas ar galima, ar ne blush2.gif tik tiek kad va kaip cia skaitinejau kad pries gydytojus nepatogu - jie profesionalai, ziuri to ko reikia, o ne sukuosenas 4u.gif cia as jau patyriau kad jiem musu sveikata svarbu, o kad ten neapsitvarke tai tikrai nerupi jiem rolleyes.gif

O del to kad vyras apdepiliuotu - kazkaip nematau tam prasmes is tikruju (tik mano asmenine nuomone)..aisku jis mates visko - bet pagal mane tai pagrinde jiem mes ir puosiames, tai kam jiem ta visa grazinimosi procedura matyt cool.gif reikalui esnat tai gal, bet tik tam kad jam graziau butu jis pats turi vargt lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebent pageidauja jau to cool.gif
Atsakyti

Sveikutes, na zinot negaliu susilaikyti nepasakius. Nesuprantu kam reikia tuos vyrus taip issilepinti ir leisti jiems galvoti, kad "nieko ten neauga". O po to atsiprasant ir buna tokie kaip is dangaus iskrite. Pamate pas moteri siek tiek plauku nebezino kaip cia elgtis, atsiprasant soka gauna. juk cia gamta yra kaip yra. aisku moteriai reikia susitvarkyti, cia jau kas be ko, bet vyrai tai turi zinoti, ir suprasti musu aukas. o negalvoti kad gimem be plauku tokios ir likom. atsiprasau jei ka izeidziau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikule7 @ 2009 03 20, 12:45)
Sveikutes, na zinot negaliu susilaikyti nepasakius. Nesuprantu kam reikia tuos vyrus taip issilepinti ir leisti jiems galvoti, kad "nieko ten neauga". O po to atsiprasant ir buna tokie kaip is dangaus iskrite. Pamate pas moteri siek tiek plauku nebezino kaip cia elgtis, atsiprasant soka gauna. juk cia gamta yra kaip yra. aisku moteriai reikia susitvarkyti, cia jau kas be ko, bet vyrai tai turi zinoti, ir suprasti musu aukas. o negalvoti kad gimem be plauku tokios ir likom. atsiprasau jei ka izeidziau. smile.gif

Tiesa, pasakius pritariu ir aš.Mane kiekvieną kartą po tokių skutimų ar depiliacijų siaubingai išberia, todėl dabar nusprendziau tvarkytis minimaliai,kad būtų tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(kvailute @ 2009 03 18, 21:47)
O man su depiliacija nesiseka  doh.gif  oda jautri ne tas zodis - ginekologe pamate kas po peiliuku buna, sako vaikeliuk - geriau jau nestumo metu nesiskusk, nes beria trupuciuka, ir tie mazi berimukai galimi infekcijos saltiniai  blink.gif  siaubas - man visi budai netinka, kiek bandziau tas pats  verysad.gif vat ir nebekyla klausimas ar galima, ar ne  blush2.gif  tik tiek kad va kaip cia skaitinejau kad pries gydytojus nepatogu - jie profesionalai, ziuri to ko reikia, o ne sukuosenas  4u.gif  cia as jau patyriau kad jiem musu sveikata svarbu, o kad ten neapsitvarke tai tikrai nerupi jiem  rolleyes.gif

O del to kad vyras apdepiliuotu - kazkaip nematau tam prasmes is tikruju (tik mano asmenine nuomone)..aisku jis mates visko - bet pagal mane tai pagrinde jiem mes ir puosiames, tai kam jiem ta visa grazinimosi procedura matyt  cool.gif  reikalui esnat tai gal, bet tik tam kad jam graziau butu jis pats turi vargt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nebent pageidauja jau to  cool.gif

pritariu ir as,kam tai jiems uzkrauti,be to,net neisivaizduoju svo vyro skutancio ta vietele
Atsakyti
as ir to neisivaizduoju, kazkaip nejauku net pries vyra butu, bet jei reikes aisku prasysiu pagalbos blush2.gif
Atsakyti
na taip,ir as, kai i ligonine reikes jau ruostis,tai pabaiga paprasysiu kad apskustu,nes juk tokia apzelusi tikrai jam nesirodysiu
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 03 20, 18:33)
na taip,ir as, kai i ligonine reikes jau ruostis,tai pabaiga paprasysiu kad apskustu,nes juk tokia apzelusi tikrai jam nesirodysiu

kas tas JIS? tu geriau pirma pasiklausk gydytojo, ar tikrai reikia apsiskusti mirksiukas.gif pagal liniuotę matau, kad du vaikiukus nešiojiesi, taigi yra tikimybė, kad gimdysi kmuk, o ten neskus.
Papildyta:
QUOTE(erikule7 @ 2009 03 20, 11:45)

nelabai supratau g.gif tai jau geriau vyras tegu ten pasilenkęs su peiliuku darbuojasi, bet jau kad tik ginekologas, kuris kasdien mato po keliolika pučių (ir tikrai ne vien depiliuotas, dažytas, bet ir 60-ies metų putes, putes, turėjusias 10 gimdymų, ar po išprievartavimo), nepamatytų? g.gif
Atsakyti
pries pora dienu buvau as paskaiteleje apie gimdyma ir kai tik akusere kalbejo,kad maziausiai del ko turetumem sukti sau galvas tai del "sukuosenu apacioje".lr sake mes galim sau dar daugiau pakenkti nei padeti skusdamos tas vieteles pries gimdyma nes galime ir isipjauti ir uzsikresti kokia infekcija.sake kad dabar ne tie laikai kaip daromos klizmos ar skutama.ir jos jau visko mate taip kad ju niekas nenustebins.
Atsakyti
As kazkaip manau, kad sveikiausia, saugiausia ir patogiausia - vaskas. Nueini i salona, aisku susimoki pinigeli, bet rami galva 3-4 savaites ir paciai vargti nereikia...
Cia tiek nestumo, tiek nenestumo metu smile.gif
Atsakyti

Visiskai pritariu, rami galva kai viskas sutvarkyta kosmetologo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grinke: 23 kovo 2009 - 08:53
QUOTE(Naujamarte @ 2009 03 21, 09:46)
As kazkaip manau, kad sveikiausia, saugiausia ir patogiausia - vaskas. Nueini i salona, aisku susimoki pinigeli, bet rami galva 3-4 savaites ir paciai vargti nereikia...
Cia tiek nestumo, tiek nenestumo metu smile.gif

As irgi uz tai, abu nestuke.gif vaiksciojau pas kosmetologe man nebuvo gaila 30Lt del ramumo ir patogumo smile.gif Pries gimdyma nuejau "aptvarke" tai kai vaziavau gimdyti, sesete sako: ot visos galetu tokios atvaziuoti ir paciom nebutu nesmagu kai as darbuojuos ax.gif "
Atsakyti
Visą nėštumą ir prieš jį vaikščiojau pas kosmetologę.Depiliuodavo cukrum.Bet pabaigoj nėštumo nebegalėjau ištverti skausmo doh.gif Labai jau jautro oda buvo pasidariusi.Tad prieš gimdymą naudojau peiliuką.Nekas gavosi biggrin.gif
Atsakyti