As tai niestumo pradzioje su peiliukais zaidziau, o dabar tai jau depiliatoriu naudoju ir nuvarau viska plikai,nes tada geriausiai gaunasi
Sveikos
As tai niestumo pradzioje su peiliukais zaidziau, o dabar tai jau depiliatoriu naudoju ir nuvarau viska plikai,nes tada geriausiai gaunasi
, 10 min ir viskas,be to greit gimdyti turiu,o gydytoja taip patare, siaip patogu,dar kai mano oda labai jautri,tai ir paraudimo nera, manau ir ateityje depiliuosiu
Sveikutės,
Na kolkas lankausi pas kosmetologę, nes daktarė sakė, kad nieko blogo tame nemato. Tai va, bet paskui gal reikės pačiai bandyti...
Na kolkas lankausi pas kosmetologę, nes daktarė sakė, kad nieko blogo tame nemato. Tai va, bet paskui gal reikės pačiai bandyti...
Sveikutes, noreciau siokios tokios informacijos ir jusu nuomones. Jeigu einate i kosmetologes kabineta tai depiluoja su vasku, tai gana skausminga procedura, tai ar kenteti kai esi
galima?!
As pati anksciau visa laika eidavau pas kosmetologe ir dabar labai noriu ten nubegti
, bet truputi bijau.
As pati anksciau visa laika eidavau pas kosmetologe ir dabar labai noriu ten nubegti
as irgi vasku depiliavau pas kosmetologe, sako nieko blogo del to skausmo
bet as noreciau bent jau pabaigai ko nors ne tokio drastisko
o kaip iskest depiliatoriu?
as tai tik kojas galiu, o ta vietele, net pagalvojus gimda susitraukia
o gal ne ta elektrini, Inga22, turejai galvoje?
bet as noreciau bent jau pabaigai ko nors ne tokio drastisko
o kaip iskest depiliatoriu?
As labiau linkusi pas kosmetologe nueiti, nei vyro prasyti. Tik nezinau ar visos kosmetologes nebijo nesciu depiliuoti. Nes viena labai pergyveno man pazastis depiliuodama. Vis rupinosi ar iskesiu skausma. Tai kas bus kai as paprasysiu bikini nudedepiliuoti
Gal kas galit patarti pas kokia kosmetologe Vilniuje geriau nueiti.
Linchia, gal tavo kosmetologe ne tokia baiksti ir galetum parasyti kur ji dirba.
Gal kas galit patarti pas kokia kosmetologe Vilniuje geriau nueiti.
Linchia, gal tavo kosmetologe ne tokia baiksti ir galetum parasyti kur ji dirba.
Mielosios, gal galite nurodyti, kur daro bikinio depiliacijos procedūras Kaune? Nei karto nesu depiliavusi vašku, ar labai skauda?
Jei galite, nurodykite kainą, ačiū.
musu leliukas kaip tik planuojamas,bet vyras jau ne karta mano intymia viecike tvarke
Mano irgi vyrelis ties tuo triusia
Ir vassku depiliuoja ir paskuta kur reikia
Ir "sukuosena" kokia sugalvoja
)))
Man irgi iskilo klausimas ar tos putos nekenkai...
, na bet kazkaip man tai priimtiniausias variantas. Kolkas pati viska darau, nes esu 6 menesi
Na man kazkaip nesmagu vyro prasyti tokio dalyko... Buvau uzsiminusi, kad prasysiu jo pagalbos, bet taip ir nedristu.