Sveikos As tai niestumo pradzioje su peiliukais zaidziau, o dabar tai jau depiliatoriu naudoju ir nuvarau viska plikai,nes tada geriausiai gaunasi , 10 min ir viskas,be to greit gimdyti turiu,o gydytoja taip patare, siaip patogu,dar kai mano oda labai jautri,tai ir paraudimo nera, manau ir ateityje depiliuosiu
Na tikriausiai ir man jau reikes vyro pagalbos prasyti, per savo piva jau nieko nebematau ir nebesusisuku taip... Nors anksciau naudojausi depiliaciniais kremais - tikriausiai teks prasyti,kad skustu vyras...
Sveikutes, noreciau siokios tokios informacijos ir jusu nuomones. Jeigu einate i kosmetologes kabineta tai depiluoja su vasku, tai gana skausminga procedura, tai ar kenteti kai esi galima?! As pati anksciau visa laika eidavau pas kosmetologe ir dabar labai noriu ten nubegti , bet truputi bijau.
As labiau linkusi pas kosmetologe nueiti, nei vyro prasyti. Tik nezinau ar visos kosmetologes nebijo nesciu depiliuoti. Nes viena labai pergyveno man pazastis depiliuodama. Vis rupinosi ar iskesiu skausma. Tai kas bus kai as paprasysiu bikini nudedepiliuoti
Gal kas galit patarti pas kokia kosmetologe Vilniuje geriau nueiti. Linchia, gal tavo kosmetologe ne tokia baiksti ir galetum parasyti kur ji dirba.
Mielosios, gal galite nurodyti, kur daro bikinio depiliacijos procedūras Kaune? Nei karto nesu depiliavusi vašku, ar labai skauda? Jei galite, nurodykite kainą, ačiū.
musu leliukas kaip tik planuojamas,bet vyras jau ne karta mano intymia viecike tvarke jam tai atrakcija tad kai busiu nescia jis tik dziaugsis galedamas man padet