Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

Sveikos smile.gif
As tai niestumo pradzioje su peiliukais zaidziau, o dabar tai jau depiliatoriu naudoju ir nuvarau viska plikai,nes tada geriausiai gaunasi wink.gif , 10 min ir viskas,be to greit gimdyti turiu,o gydytoja taip patare, siaip patogu,dar kai mano oda labai jautri,tai ir paraudimo nera, manau ir ateityje depiliuosiu rolleyes.gif nestuke.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Kad kažkaip nedingo nei romantika, nei seksualumas... wink.gif
Atsakyti
Sveikutės, biggrin.gif

Na kolkas lankausi pas kosmetologę, nes daktarė sakė, kad nieko blogo tame nemato. Tai va, bet paskui gal reikės pačiai bandyti... rolleyes.gif
Atsakyti
Na tikriausiai ir man jau reikes vyro pagalbos prasyti, per savo piva jau nieko nebematau ir nebesusisuku taip... Nors anksciau naudojausi depiliaciniais kremais - tikriausiai teks prasyti,kad skustu vyras...

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, noreciau siokios tokios informacijos ir jusu nuomones. Jeigu einate i kosmetologes kabineta tai depiluoja su vasku, tai gana skausminga procedura, tai ar kenteti kai esi nestuke.gif galima?!
As pati anksciau visa laika eidavau pas kosmetologe ir dabar labai noriu ten nubegti wub.gif , bet truputi bijau.
Atsakyti
as irgi vasku depiliavau pas kosmetologe, sako nieko blogo del to skausmo

bet as noreciau bent jau pabaigai ko nors ne tokio drastisko

o kaip iskest depiliatoriu? ohmy.gif as tai tik kojas galiu, o ta vietele, net pagalvojus gimda susitraukia wacko.gif o gal ne ta elektrini, Inga22, turejai galvoje?
Atsakyti
As labiau linkusi pas kosmetologe nueiti, nei vyro prasyti. Tik nezinau ar visos kosmetologes nebijo nesciu depiliuoti. Nes viena labai pergyveno man pazastis depiliuodama. Vis rupinosi ar iskesiu skausma. Tai kas bus kai as paprasysiu bikini nudedepiliuoti g.gif

Gal kas galit patarti pas kokia kosmetologe Vilniuje geriau nueiti.
Linchia, gal tavo kosmetologe ne tokia baiksti ir galetum parasyti kur ji dirba.
Atsakyti
Mielosios, gal galite nurodyti, kur daro bikinio depiliacijos procedūras Kaune? Nei karto nesu depiliavusi vašku, ar labai skauda? biggrin.gif Jei galite, nurodykite kainą, ačiū.
Atsakyti

musu leliukas kaip tik planuojamas,bet vyras jau ne karta mano intymia viecike tvarke blush2.gif jam tai atrakcija biggrin.gif tad kai busiu nescia jis tik dziaugsis galedamas man padet blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi vyrelis ties tuo triusia smile.gif Ir vassku depiliuoja ir paskuta kur reikia smile.gif Ir "sukuosena" kokia sugalvoja smile.gif)))
Atsakyti
Man irgi iskilo klausimas ar tos putos nekenkai... g.gif , na bet kazkaip man tai priimtiniausias variantas. Kolkas pati viska darau, nes esu 6 menesi nestuke.gif
Atsakyti
Na man kazkaip nesmagu vyro prasyti tokio dalyko... Buvau uzsiminusi, kad prasysiu jo pagalbos, bet taip ir nedristu. blush2.gif
Atsakyti