Maniskis tai pats siulosi

Na merginos, o as ryzausi nueti pas kosmetologe. Ryt einu, vakare papasakosiu.
Sveikos ,
buvau pas kosmetologe. Nu ka, galiu apibudinti taip: jeigu labai norite, trokstate buti grazi, ir nebijote skausmo trunkancio apie 45 min., tai pirmyn pas kosmetologe. Kitu atveju pasilikite namie ir depiliokites pacios.
Kai man pradejo atlikinet plesimo procedura labai pagailejau kad atejau.
Bet dabar as labai patenkinta kad vis del to ryzausi tam, tik gal tai reikejo daryti ne niesciai. Bet jau yra kaip yra.
buvau pas kosmetologe. Nu ka, galiu apibudinti taip: jeigu labai norite, trokstate buti grazi, ir nebijote skausmo trunkancio apie 45 min., tai pirmyn pas kosmetologe. Kitu atveju pasilikite namie ir depiliokites pacios.
Bet dabar as labai patenkinta kad vis del to ryzausi tam, tik gal tai reikejo daryti ne niesciai. Bet jau yra kaip yra.
Aš prieš gimdymą irgi buvau. Nes pati nelabai susilenkti galėjau, o ir beria nuo peiliukų
Vyrui kažkaip nepatikėjau tokio rimto darbo
O kosmetologė labai man ten viską gerai sutvarkė, žodžiu, likau labai patenkinta
Skaudėt skaudėjo, bet aš ir namuose su depiliatorium depiluoju, tai ne ypatingas tas skausmas, palyginus su gimdymo
Pajuokavau, nebijokit

QUOTE(Olga1 @ 2005 02 19, 11:45)
Sveikos ,
Sveikutė, tai sakai labai skaudėjo? Aš neapsisprendžiu, eiti ar ne

na as galeciau leisti ir vyrui sutvarkyti ta vietele kai jau per pilva nebesugebesiu to padaryti pati,bet vargu ar jis gerai ta sukuosenele padarytu,ar netektu man visko paciai plikai nuskusti

QUOTE(drugelis. @ 2005 02 19, 15:11)
Sveikutė, tai sakai labai skaudėjo? Aš neapsisprendžiu, eiti ar ne
Kai tik nusiskutu, tai vieni bėrimai, ir taip šlykščiai atrodo. O tau neatsirado bėrimų po depiliacijos? Ar ten laaaabai baisu ir skauda? Aš irgi nėštukė, bet nematau kitos išeities, turbūt pasirįšiu.. Ai, tiesa, o ar vaikeliui nekenkia?

Skaudet tai skaudejo. Berimo ne buvo, bet pati supranti, kad iki vakaro jauciau sioki toki diskomforta. Bet ryte viskas buvo ok. Kosmetologe sake kad po keliu kartu to jausmo nebeliks. O vaikeliui as manau kad tikrai nekenkia.
Na ir kam jus dabar save kankinat, uzteks ir taip mums to skausmo ... As tai kol kas tvarkausi pati, tik parasau vyro pakoreguoti
Juk ne vasara su bikini nevaikstom .... as nesiryzciau.

Sveikutes nestukes. labai aktualia tema diskutuojat. Juk mes jaunos ir neturim apsileisti, negi vaiksciosim gauruotos, nes nescios esam. Kazin kaip depiliatoriai veikia musu mazylius. Bijau, kad gali isgasdinti garsas ir vibracija. Bet niekur neradau literaturos apie tai.
QUOTE(Antilope @ 2005 02 21, 11:54)
Sveikutes nestukes. labai aktualia tema diskutuojat. Juk mes jaunos ir neturim apsileisti, negi vaiksciosim gauruotos, nes nescios esam. Kazin kaip depiliatoriai veikia musu mazylius. Bijau, kad gali isgasdinti garsas ir vibracija. Bet niekur neradau literaturos apie tai.
visai neseniai skaiciau "Tavo vaikas" zurnale, kad nelabai patartina elektrinius depiliatorius naudoti nescioms moterims :h
Apie vibratorius atskira tema kazkur buvo. As ir nesakau, kad reikia apsileisti, pati i savaite 2 kartus tvarkausi ir nemegstu nesusitvarkiusiu, bet del depiliavimo vasku, taigi skauda, o jeigu ir mazius jaucia

QUOTE(Alexia @ 2005 02 20, 15:09)
Na ir kam jus dabar save kankinat, uzteks ir taip mums to skausmo ... As tai kol kas tvarkausi pati, tik parasau vyro pakoreguoti

Nu tai gerai, jei tau kiti būdai priimtini. Aš skusti tai negaliu, mane baisiai išberia ir dar baisiau atrodo. Net pas ginekologę eiti nenoriu tokia išberta. O kremai - chemija, bijau, kad pakenks. Na,tai kas man belieka? Manau,kad iškęsti skausmą...