Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

Mano patarimas mamytei 23 butu kasdien gerti svieziai spaustas sultis. pvz. obuoliu bent jau po tris stiklines ir valgyti daugiau darzoviu. tikrai turetu padeti. pati kazkada panasiu problemu turejau.

QUOTE(mamyte23 @ 2009 03 06, 14:34)
Tai kad nezinau kas pas mane cia geletu sukelt ta chronini uzkietejima, mama sake kad budama kudikiu jau taip tustinausi, cia man visa mano gyvenima taip, nesuprantu kaip galima tustintis kelis kartus i diena. Man per visus 24 metus nekarto nebuvo kad nors kart i diena. Tiesiog tokia gimiau ir del to jokio diskonforto nejauciu smile.gif  su skrandziu viskas gerai, niekad jo man neskaudejo, niekad jokio rukstingumo nebuvo, net kai buvau nestuke.gif  sergu labai retai, pas odontologa nera butinybes eit, dantys sveiki, oda be problemu, vienintele mano beda tas svoris, kuris netirpsta. Netgi per konsultacija pries zarnyno valyma gydytoja pasake kad labai sveika moteris biggrin.gif  spaudimas pas mane kaip kosmonautes pastovus 120/80 net ir per nestuma toks buvo, kraujo tyrimai puikuas, cholesterolis zemas, hemoglobinas 135 biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(buikis @ 2009 03 06, 15:12)
Mano patarimas mamytei 23 butu kasdien gerti svieziai spaustas sultis. pvz. obuoliu bent jau po tris stiklines ir valgyti daugiau darzoviu. tikrai turetu padeti. pati kazkada panasiu problemu turejau.

Ir dar dvi stiklines ryte...Kiek žinau, didesnį skysčių kiekį reikia išgerti pirmoje dienos pusėje. O vaisių nemaišyti su niekuo, valgyti vienus, nes kitaip jie rūgsta.
Atsakyti
Sveikos.As gyvenu ne Lietuvoje,todel zarnyno valymui pasinaudoti tais med.preparatais,kuriuos dauguma naudoja,neturiu galimybes. Kaip jus manote,gal darant "klizmute",galima butu naudoti ramuneliu nuovira ar ka nors panasaus?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Oakville @ 2009 03 06, 17:54)
Sveikos.As gyvenu ne Lietuvoje,todel zarnyno valymui  pasinaudoti tais med.preparatais,kuriuos dauguma naudoja,neturiu galimybes. Kaip jus manote,gal darant "klizmute",galima butu naudoti ramuneliu nuovira ar ka nors panasaus?Aciu.

Pamenu, kai turėjau problemų, dariau klizmas su savo pačios šlapimu. (Jį reikia pavirinti, kad nugaruotų dalis vandens.) Poveikis buvo fantastiškas. Nuo tada dingo bet kokie vidurių užkietėjimai.
Atsakyti
Buvau girdejusi,kad savo slapima galima gerti,bet apie tai,kad klizmute daryti...Kazkaip man nesinoretu to daryti.As viduriu uzkietejima turiu nuo gimimo.Mama jau antra diena,kaip parsiveze is gimdymo namu, dare klizmute.Gydziausi akupunktura,nepadejo.Isgerdavau visa pokeli (10 )Senos tableciu,tik tada padedavo.O siaip tik karta per savaite einu...Jau kokios slyvu ar burokeliu sultys,tai nieko neveikia.Tai dabar radau tokia kinieciu zoleliu arbata.Kaip prisimenu,kad jau savaite,kaip nebuvau,tai isgeriu tos arbatos.Tik nenoriu labai daznai gerti,kad organizmas nepriprastu ir prie to.Tai ir visa mano ispazintis.
Atsakyti
Visgi derėtų ieškoti priežasčių...
Atsakyti
As dar prisiminiau toki atveji,kaip vienai moteriskei daktarai dare ta pilna zarnyno valyma,tai pradure kazkokia zarna ir ji numire. Aisku,tai mediku klaida,bet kazkaip tokie atvejai gasdina...
Atsakyti
QUOTE(Oakville @ 2009 03 06, 20:19)
As dar prisiminiau toki atveji,kaip vienai moteriskei daktarai dare ta pilna zarnyno valyma,tai pradure kazkokia zarna ir ji numire. Aisku,tai mediku klaida,bet kazkaip tokie atvejai gasdina...

Ką tik klausiau gydytojos paskaitą apie anatomiją ir mes jos paklausėm apie žarnyno valymo procedūras. Ji mums parodė nuotraukoje, kokį mažą gabalėlį žarnyno pasiekia tas valymas...Va, suradau tinkamą paveikslėlį. Pažiūrėkit, kur yra užrašas "colon". Taigi tik iki tos vietos...

user posted image

Atsakyti
Labai aciu Vaizgantei uz toki operatyvu reagavima.Atrodo,kad tu glaudziai susijusi su medicina,gal gali kazka man patarti.Kreipiausi del to pas savo seimos daktara,bet jis man paaiskino,jeigu zmogus kakoja tris kartus per diena ar karta per savaite ir be kraujo ar kitokio diskomforto,tai viskas normalu.
Atsakyti
QUOTE(Oakville @ 2009 03 06, 20:32)
Labai aciu Vaizgantei uz toki operatyvu reagavima.Atrodo,kad tu glaudziai susijusi su medicina,gal gali kazka man patarti.Kreipiausi del to pas savo seimos daktara,bet jis man paaiskino,jeigu zmogus kakoja tris kartus per diena ar karta per savaite ir be kraujo ar kitokio diskomforto,tai viskas normalu.

Esu netradicinės medicinos atstovė ir nedalinu savo patarimų šiame skyriuje... smile.gif Pasakysiu tik tiek, kad visi negalavimai turi savas priežastis ir ,norint pasveikti, tenka palandžioti giliau...Galima gyventi be medikų, nesilankant vaistinėse, bet reikia laikytis tam tikrų principų...
Atsakyti
sveikutes, jungiuosi prie jusu, pas mane tas pats, ant idelio iseinu karta i savaite, gal kartais du, problema nuo kudykystes, jau nzn ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliux: 07 kovo 2009 - 00:14
man irgi tas pats.... negaliu valgyt kieto maisto pvz mesa su ryziais iskart zinau tada kad vargsiu....
Atsakyti