Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(*Lelija* @ 2005 07 05, 13:39)
eeegleee, jau vien tai, kad nori vaikutį išsaugoti, reiškia, kad jo nori - priešingu atveju, mąstytum kitaip... O meilę mes kiekvienas suprantame kitaip. Žiūrkite vienos motinos dėl vaikų bet ką padarytų, kitos yra racionalesnės ir tai visiškai nereiškia, kad jos mažiau myli vaikučius... Sakykim, ir aš nemoku su vaikučiais taip gražiai, kaip kiti - utiuitiu, pamėto, paglomonėja ir t.t. Aš su jais bendrauju, kaip su sau lygiais ir niekada nenorėdavau jų prižiūrėti, pavažinėti, pasūpuoti ar pan. Bet savo lelių aš LABAI myliu... ir vitiek manau, kad vaikams negalima leisti tiek daug, kiek dabar dažniausiai yra leidžiama...  blush2.gif Vaikai turi žinoti, kas yra suaugę, gerbti vyresnius už save, gražiai elgtis svečiuose ir pan. Juk sakoma, kad vaikučio charakteris suiformuoja iki trijų metų... unsure.gif
Na, nuklydau truputį... O šiaip žinau daug moterų, kurios to nėštumo nenori - tai nereiškia, kad nemyli savo vaikų... Sako, galėčiau pagimdyti dar tris, jei tik nereikėtų vaikčioti tuos devynis mėnesius... Kiekvienai kitaip...
eeegleee, man atrodo kai pajusi pirmus judesius, kai paimsi jį ant rankų, suprasi, koks priklausomas jis nuo tavęs, kad be tavęs nebūtų atsiradęs šiame pasaulyje, kai suprasi, kai jam tavęs reikia- tada pajusi tą norą suteikti jam viską, kas geriausia, suteikti galimybes ir teises gyventi ir būti laimingu žmogumi... O tai jau daroma skirtingomis priemonėmis, kaip kas supranta ir sugeba...

LABAS dar kart ,*Lelija*,
smalsios mes, bet ir gerai thumbup.gif taip ir reikia tongue.gif
ačiū tau, kad supranti mane. Aš juk nedaužau savo pilvo į sieną todėl , kad nenorėjau būti nėščia..., nedariau aborto, ar nesistengiau sukelti persileidimo...,paprasčiausia NENORIU ir tiek... nenoriu būti ir didvyre, kad neva gerai, kad nenorėdama laukiuosi unsure.gif
man juk rūpi, kas ten pas mane pilvelyje ir rūpi, kad nenutiktų nieko blogo... pati pergyvenu...
Yra kaip yra... gal tos negatyvios emocijos silpsta, nes žinojimas, kad niekur nuo pilvo nepabėgsi yra stipresnis už norus ir svajones biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(eeegleee @ 2005 07 05, 13:57)
smalsios mes, bet ir gerai thumbup.gif taip ir reikia tongue.gif

Na, aš juk moteris... ax.gif
Be to, jau ne sykį galvojau, įlįsti į šią temelę, tik niekaip laiko nesurandu, nes pas sausinukes gyvenimas ir taip verda pilnu tempu mirksiukas.gif TAigi, būčiau ir taip pasiskaičius blush2.gif
Ir jūs teisingai su dalita nusprendėte, kad nėr čia ko pyktis- juk negali sau įsakyti jaustis kitaip...
Atsakyti
QUOTE(*Lelija* @ 2005 07 05, 14:03)
Na, aš juk moteris...  ax.gif
Be to, jau ne sykį galvojau, įlįsti į šią temelę, tik niekaip laiko nesurandu, nes pas sausinukes gyvenimas ir taip verda pilnu tempu  mirksiukas.gif  TAigi, būčiau ir taip pasiskaičius  blush2.gif
Ir jūs teisingai su dalita nusprendėte, kad nėr čia ko pyktis- juk negali sau įsakyti jaustis kitaip...

taigi va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,
man labai patinka tureti mazyli pilvukyje, tik kad va vis visokiausios problemos. O taip svajojom su vyri apie leliuka, kad dabar labai labai bijau ji prarast. Viska padarysiu, kad tik mano mazylis isvystu saulute biggrin.gif
Atsakyti
labai didelis ACIU 4u.gif uzatsakyma,tikiuosi greitai cia pasimatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš manau, kad eeegleee bus puiki mama, nepaisant to, kad ji nemyli vaikų. Iš mokyklos laikų turėjau keletą tokių draugių, kurios tiesiog nekentė mažų vaikų, o dabar pačios yra puikios mamos ir turi net ne po vieną vaikutį, o viena, net tris. Na nežinau aš jos labai myli svetimus vaikus, bet savus tikrai myli ir labai jais didžiuojasi.
Tu egle taip pat būsi puiki mamytė, mylėsi savo vaiką ir manau turėsi jį ne vieną. Ir puiku kad turi gerą vyrą, ne bereikalo jūs ir esat kartu, juk vienas kitą papildot, jis kompensuoja tavo trūkumus. Kitam puslapyje rašei, kad dar nematei savo vaikiuko echo. kai jį pamatysi, tikrai pasikeis tavo jausmai mažuliui, nes jis jau tikras žmogutis ir labai vikiriai juda.
O šiaip, belieka tau pavydėti, kad tavęs nepykima ir pan., kaži ką kalbėtum jei visą pirmą trimestrą pragulėtum lovoj apsikabinus bliūdą ir nieko negalėtum valgyti mirksiukas.gif . Gamta turbūt ne bereikalo taip surėdė, tos kurios labai nori, blogiau jaučiasi, nes vistiek pasiryžusios viską ištverti, o kurios abejingesnės, toms ir nėštumas lengvesnis, nes jos gal nebūtų tokios kantrios g.gif
o mokytis ir su vaikais įmanoma, jei tik labai nori. Mno viena draugė įstojo į univerą (į dieninį) turėdama du vaikučius ir kartu trečią kartą pastojo doh.gif. Per pavasario atsostogas pasigimdė, ir po atostogų tęsė studijas. Bakalaurą ir magistrantūrą baigė be pertraukos, su pagyrimu thumbup.gif Ir toliau sėkmingai mokosi doktorantūroje. Žinoma namuose jai padėjo geras vyras. Man tai atrodo kažkokia utopija, bet tai realu. Man tai pavyzdys, kad KAI LABAI NORI, VISKAS ĮMANOMA thumbup.gif
Sėkmės visoms
Atsakyti
QUOTE(nonita @ 2005 07 06, 11:21)
Sveikos, o aš manau, kad eeegleee bus puiki mama, nepaisant to, kad ji nemyli vaikų. Iš mokyklos laikų turėjau keletą tokių draugių, kurios tiesiog nekentė mažų vaikų, o dabar pačios yra puikios mamos ir turi net ne po vieną vaikutį, o viena, net tris. Na nežinau aš jos labai myli svetimus vaikus, bet savus tikrai myli ir labai jais didžiuojasi.
Tu egle taip pat būsi puiki mamytė, mylėsi savo vaiką ir manau turėsi jį ne vieną. Ir puiku kad turi gerą vyrą, ne bereikalo jūs ir esat kartu, juk vienas kitą papildot, jis kompensuoja tavo trūkumus. Kitam puslapyje rašei, kad dar nematei savo vaikiuko echo. kai jį pamatysi, tikrai pasikeis tavo jausmai mažuliui, nes jis jau tikras žmogutis ir labai vikiriai juda.
O šiaip, belieka tau pavydėti, kad tavęs nepykima ir pan., kaži ką kalbėtum jei visą pirmą trimestrą pragulėtum lovoj apsikabinus bliūdą ir nieko negalėtum valgyti mirksiukas.gif . Gamta turbūt ne bereikalo taip surėdė, tos kurios labai nori, blogiau jaučiasi, nes vistiek pasiryžusios viską ištverti, o kurios abejingesnės, toms ir nėštumas lengvesnis, nes jos gal nebūtų tokios kantrios g.gif
o mokytis ir su vaikais įmanoma, jei tik labai nori. Mno viena draugė įstojo į univerą (į dieninį) turėdama du vaikučius ir kartu trečią kartą pastojo doh.gif. Per pavasario atsostogas pasigimdė, ir po atostogų tęsė studijas. Bakalaurą ir magistrantūrą baigė be pertraukos, su pagyrimu  thumbup.gif Ir toliau sėkmingai mokosi doktorantūroje. Žinoma namuose jai padėjo geras vyras. Man tai atrodo kažkokia utopija, bet tai realu. Man tai pavyzdys, kad KAI LABAI NORI, VISKAS ĮMANOMA  thumbup.gif
Sėkmės visoms

Labas, Nonita, 4u.gif
ačiū tau už tokius padrąsinimus. Tikiu tuom, kad vėliau bus tik geriau biggrin.gif
o dėl echo, tai nerašiau, kad man dar nedarė tongue.gif jau porą kartų žiųrėjom kas ten ką veikia ir kaip gyvena ax.gif Rašiau, tik , kad foto neturiu kaip kitos, o labai norėčiau ax.gif
Tikiuosi, kad pabendrausime dar ne vieną krtą drinks_cheers.gif
Ikiuks biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(nonita @ 2005 07 06, 11:21)
  Man tai pavyzdys, kad KAI LABAI NORI, VISKAS ĮMANOMA  thumbup.gif
Sėkmės visoms

aš irgi gyvenau su tokiu mastymu biggrin.gif ir visad viskas taip ir nutikdavo kaip smarkiai trokšdavau. Daug kas pavydėjo ir nė nenumanė sekmės paslapties ax.gif
Tik matai, ax.gif būna pirmas kartas, kada tas "VISKAS ĮMANOMA" pasidaro vieną kart "neįmanoma" cry.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors ir labai labai labai ir begalo labai nori ax.gif ax.gif ax.gif
Na bet nieko tongue.gif būna pirmas būna ir paskutinis kartas biggrin.gif
Tau irgi sekmės 4u.gif
Atsakyti
O mane uzpludo toks keistas ir neapsakomas jausmas wub.gif wub.gif bet kol kas viskas thumbup.gif thumbup.gif juk moteriai nestuke.gif tai didziausia doana gyvenime
Atsakyti
4u.gif man tai nei patinka, nei napatinka buti nestuke.gif - nemastau apie tai 4u.gif tik faktas, kad noreciau greiciau to proceso pabaigos, greiciau susitikti su savo mazyciu stebukleliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man jau greit i pabaiga, na gal butu ir nelabai greit, bet pasake, kad tikriausiai gimdysiu biskiuka anksiau... tai vat jau is anksto pradedu pasiilgti sitos busenos, vel tapsiu kaip visi, sad.gif o kaip faina , kai visi aplinkui taip tavim rupinasi, ir vaikiukas pilvuke spardosi......

Eh....

Vyras toks rupestingas ir demesingas, o ir visi zmones kazkaip mielai sipsosi tongue.gif drauges net nustebo, sako : "kaip jie visi i tave ziuri blink.gif " o man juokinga:)

gal atrodu labai jauna ir su tokiu dideliu pilvuzu:) nors man jau 24 tongue.gif bet shhhh.... niekas net neitare biggrin.gif gal del to visiems labai noresi manim pasirupint thumbup.gif

Na vienu zodziu - gera man! o kai man gera sako ir vaikelis ta jaucia ir jam gera!

Atsakyti
Dievinu savo pilvuka, o dar labiau mazaji jo gyventoja. Tikrai patinka but nesciai ir graziai, juolab, kad jokiu sunkumu vis dar nejausciu tfu tfu ftu bijau prisikalbet. Kazkaip su pilveliu nesijauciu viena, jei nieko salia nera. Tiesiog paglostineju, pasikalbam ir man gera biggrin.gif
Atsakyti